به دلیل طراحی منحصر بفرد گوشی و کم تر شدن ضخامت گوشی و به قول خود استیو brilliant engineering که توو طراحی به خرج دادن نیاز به فضای بیشتری داشتن ، به همین دلیل باید از میکرو سیمکارت به جای سیمکارت استفاده کرد!نقل قول:
Printable View
به دلیل طراحی منحصر بفرد گوشی و کم تر شدن ضخامت گوشی و به قول خود استیو brilliant engineering که توو طراحی به خرج دادن نیاز به فضای بیشتری داشتن ، به همین دلیل باید از میکرو سیمکارت به جای سیمکارت استفاده کرد!نقل قول:
ممنون ؛
در کشورهای دیگه خریداران آیفون4 چی کار می کنن ؟؟؟ آیا اپراتور به اونها مینی سیم کارت می ده؟؟؟ یا مجبورن که سیم کارت رو قیچی کنن ؟
با سلام خدمت دوستان .من الان نزدیک 2 ماهه که آیفون 4 دارم .ولی از عکسبرداری و فیلبرداریش زیاد راضی نیستم و به نظرم خیلی رنگهار رو به خصوص رنگ قرمز رو غیر طبیعی و پررنگ میگیره .عکسهای توی محیط بسته که نویز بسیار زیادی داره و من تا حالا تو هیچ 5 مگاپیکسلی اینقدر نویز ندیدم .در مورد فیلمبرداریش هم کافیه که تو خونه فیلم بگیری از جایی که اجسام پر رنگ مخصوصا با رنگ قرمز زیاد باشه .فقط ببینید که چه افتضاحی در میاد وانگار که با سطل رنگ ریختن روی فیلم .(اکثرا فیلمهای در شب توی محیط خونه ) .آخه لامسب تنظیماتی هم نداره که بتونیم نور رو کم یا زیاد کنیم .حالا دوستان برنامه ای یا روشی دارند که بشه موقع فیلمبرداری تنظیمات بهتری ارائه داد .ممنون میشم چون خیلی واسم مهمه .
یه سوال هم از اساتید داشتم .برنامه هایی که cydia نصب میکنم رو چطوری میتونم پاکش کنم .چون این برنامه ها رو با wifi میریزم توی گوشی و معمولا برای پاک کردن برنامه ها از آیتونز که استفاده میکنیم حتما با خام اون برنامه رو توی کامیوتر داشته باشیم و در آخر اینکه آیا کدی برای فرمت کارخانه ای مثل گوشیهای نوکیا داره یا نه یعنی همه چیز از گوشی پاک بشه و به روز اولش برگرده.ممنونم
برای پاک کردن package از سیدیا اینطوری عمل کنین :نقل قول:
cydia-->manage-->packages--> select your package that u want to delete-->press Modify --> press Remove
با سلامنقل قول:
براي خريد ميخوايد؟
بهترين جا كه همه دوستان هم معرفي ميكنن پاساژ علاءدين (دفينه) هست
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيز
در حالت معمولي بلوتوث نميتوانيد بكنيد
فقط ميتونيد از بلوتوث براي منظورهاي كاربري ديگه استفاده كنيد
بعد از جيلبريك گوشي ميتونيد قابليت بلوتوث رو با نرم افزارهاي گوناگون باز كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شايد يه دليل ديگه اين باشه كه همه چيز داره ميره سمت كوچك و ريز شدن باشه
مثلا تكنولوژي هاي پيشرفته ي الان همش دارن به سمت كوچيكتر شدن و كارايي تر شدن ميرن
موفق باشيد.
دوستان چطوری میشه برنامه ها رو پاک کرد؟
منظورم برنامه هایی هستن که تو 10 صفحه دسکتاپ نیستن و با سرچ باید پیداشون کنم.
چون تعداد برنامه ها زیادن رو گوشی بعضی هاشو میخوام پاک کنم.
یه سوال دیگه؟چطوری میتونم همه برنامه ها رو تو دسکتاپ ببینم.برنامه ای هست که بشه تعداد دسکتاپ رو زیاد کنه و دیگه بدون سرچ کردن پیداشون کنم؟
با سلامنقل قول:
شما ميتونيد آيفونتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و برنامه ها رو از طريق آيتونز پاك كنيد
به اين صورت كه در قسمت iPhone تون در منوي سمت چپ ميريد
و از سمت راست به تب Apps ميريد
سپس از اينجا برنامه هايي كه در صفحات مختلف ريخته شده رو پاك كنيد
----
اما براي سوال بعدتون؛ شما بايد سيستم عامل جديد كه موسوم به iOS 4 هست رو با توجه به سازگاريش با گوشيتون نصبش كنيد و بتونيد فايلهاتون رو در پوشه هايي جداگانه بريزيد به تفكيك
كه اينطوري حدود صدها برنامه ميتونيد نصب داشته باشيد
موفق باشيد.
یه سری سوال دوستان:
1-الان قیمتش چقدره؟ (32 گیگ) (آخه میخواستم بفروشم به مامانم،قیمت نوش رو بگید لطفا،چون هنوز خیلی تغیر نکرده: د ی)
2-این جیلبریک آپدیت جدیدش اومد؟(ببخشید اگه کمی اطلاعاتم قدیمیه)
3-من تا چند وقت دیگه میخوام برم از ایران،(آمریکا)،اونجا این گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟آخه unlock هست،یعنی شناسایی نمیشه و با سیم کارت اونجا کار میکنه؟ ممنون : ایکس
ممنون.نقل قول:
الان گوشی همون ورژن 4.1 جیلبریک هست.
فقط پوشه رو چطوری باید درست کرد میتونی این قسمت رو برام توضیح بدی الان حدود 200 تا برنامه نصب کردن رو گوشی ولی سرچ کردنش مشکله من میخوام اونطوری که گتی تفکیک کنم راه حلش چطوره?
من اون پوشه رو درست کردم حالا سوالم اینه که چطوری برنا مه ها رو میتونم بیارم تو دسکتاپ؟
همون برنامه هایی که با سرچ پیدا میکنم؟