شما فقط پست من رو نقل قول کردین ولی جواب ندادین.نقل قول:
Printable View
شما فقط پست من رو نقل قول کردین ولی جواب ندادین.نقل قول:
همه یه نکته گفتن منم یکی بگم
تو دوئل وقتی ماشین حریف داره شونه به شونه تو میاد(وقتی سمت چپ شما قرار داره)
سعی کنید در همون حال شونه به شونه بمونید باهاش. و اونو به لاین مقابل هل بدید طوری که شما لاین خوتون باشید و حریف لاین اونوریا
حالا فایدش چیه؟
اولین ماشینی که از مقابل میاد میزنه بهش حداقل 5 ثانیه ازتون عقب میفته
نیروی کمکیش به درد لای جرز می خوردنقل قول:
فکر کنم توی HP 2 همچین امکانی بود که نیروی کمکی میومد ولی خب اینجا من تا حالا ندیدمش
ای بابا مسابقه ها که اسونه . بدبختی همه توی زمانی هایی مثل Time Trail انفرادی و Rapid Response هستش . اونا رو یکی بگه که بدبختمون کرده . الان هر 5 6 تایی که نقره دارم از همین هاست .نقل قول:
در ضمن هوش مصنوعی تو این بازی خیلی قوی شده پس بیخودی نباید سعی کرد که طرف رو ناکار کرد . چون خودت ناکار میشی . مگه اینکه شانس بیاری . من همیشه راه خودم رو میرم و همیشه هم برنده ام .
راستی یه چیزی تا حالا دیدید ؟ مثلا توی یک بزرگراه شما مخالف میرید و بقیه از لاین دیگه . شما نیتروتون همیشه پره و در حال استفاده . یعنی دقیقا روی Top Speed . ولی حریفها هم دارن موازی با شما میان . یعنی Top Speed ها یکیه و زدن نیتروژن فایده نداره توی بزرگراه .
باو هوش مصنوعی در حد تیم ملی شده :دی
یه HP بودش . یه ماشین مثل خودت میومد . فقط 500 متر مونده بود به پایان چنان محکم زد که ماشین کلا داغون شد :دی
دو سه بارم رفتم همش همین بلا سرت میاد . تازه باید شانس بیاری و بتونی EMP رو Jam کنی .
بهترین اسلحه بازی هم EMP هست . Spike به نظرم زیاد فایده ای نداره . چون اگه بری جلو ماشین یارو که Spike بزنی یه EMP میزنه :دی
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
راستی بهترین راه فرار EMP چیه ؟ وقتی توی یه جاده صاف دارید میرید اگه emp بزنند چیکار کنیم ؟ (مثلا اگه پلیس باشیم و jam هم نباشه)
در مورد هوش مصنوعی صحبت شد و باید چند نکته ذکر کنم..: دینقل قول:
به نظر من هوش مصنوعی خیلی خوب کار شده..شما وقتی تحت تعقیب پلیس هستید شاید بدترین حالتش اینه که 2 یا 3 پلیس شما رو دوره کنن!حتی با سرعت 300 کیلومتر چنان از پشت ضربه می خوری که کنترل ماشین به طرز عجیبی بهم می خوره..اگر پلیس با این شیوه نتونه از مسیر خارجتون کنه میاد ته ماشین شما رو با سپر جلوی خودش از مسیر خارج می کنه و به نظرم حسابی از سرعت شما کم می کنه...یا جاهایی دیدم که وقتی داری از میخهای جاده فرار می کنی به زور میفرستن رو اونا تا از حرکت بیوفتی..
در مورد emp هم به نظر من کلآ چیز بیخودیه : دی
باووو..حداقل spik طرف رو از سرعت میندازه ولی emp فقط چراغهای ماشین طرف رو خاموش و روشن میکنه..
+
بهترین راه فرار emp هم هر 3 مورد اوپشنت هست...اگر jam داشتی میزنی مختل می کنه سیستم پلیس رو و قطع میشه..اگر spik داشتی سریع پهن میکنی...اگر هم تو جاده مستقیم بودی turbo میزنی از محدوده سیگنالش خارج میشی...
حجت نکن این کارا رو..: دی
خب اگه هیچ کدوم رو نداشتیم چی ؟ :دی
بعدشم این emp سرعتو یه خورده کم میکنه + آسیب میزنه به ماشین . تو 99% HP های بازی من ماشینم Wreck شد اصلا سرعت اینا کم نمیشد :دی
بروبچس این پچ آخریو چطوری میشه پاکش کرد؟؟؟؟سریع بگید لطفا
نقل قول:
با سلام آقا لینک خراب شده لطفا لینک رو چک کنید ... ممنون ...
اگر هیچ کدوم اینا رو نداشتی با ماشین میری تو دیواری..کوهی..گاردریلی چیزی که از 300 به 0 کیلومتر برسی که پلیس یا رقیبت ازت سریع رد بشه...: دینقل قول:
جدآ تو 99% باختی توسط emp !!!؟:18::31:
میگم یا واسه تو هوش مصنوعیش خیلی بالاس یا کلآ وسط بازی هواست میره سمت black ops !: دی
باوو...من تا حالا نهایتآ اگر 2 یا 3 بار به وسیله emp مصدوم شدم!: دی
بچه ها من نتونستم بازیو بارون دار کنم !:41:برا همین بازی نمیکنمش ! به نظرتون همینجوری برم چیزه زیادیو از دست میدم ؟! من اصلا نمیدونم تا حالا به جاده ی بارونی رسیدم یا نه . بعضی جاده ها فقط خیسه و وقتی دارم حرکت میکنم صدای ابو لاستیک ماشین میاد :31: وقتی وا میسم هیچ صدای بارونی نمیاد ! الا این جاده های اول بازی توشون خبری از بارون هست ؟! یا فقط جاده بیخود خیسه ؟
.
راستی این اینه عقب ماشین منو کشته :2:خودشونو مسخره کردن - مثلا خواستن خلاقیت نشون بدن ؟ دی: :27: