اين موضوع زماني درست بود كه تلوزيون شما crt يا همون لامپي باشه .در مورد plazma &lcd تاثيري نداره:5:نقل قول:
Printable View
اين موضوع زماني درست بود كه تلوزيون شما crt يا همون لامپي باشه .در مورد plazma &lcd تاثيري نداره:5:نقل قول:
دوستاني كه 787 دارن راهنمايي كنن !
چطور ميتونم بدون روشن كردن تلوزيون البومها رو در سيدي ام پي تيري عوض كنم .من فقط ميتونم اهنگهارو عوض كنم .البته وقتي كه تي وي روشن با اوردن ليست اهنگها اين كارو انجام ميدم
يه نكته جالب
تلوزيون من پاناسونيك42 اس 10 و سينما خانگي 787 پايونير خريدم
با اينكه هردو از يك برند نيستن وي با كابل hdmi با هم لينك ميشن يعني در واقع همان ويرا لينك پاناسونيك يا كورو لينك پايونير كار ميكنه يني من ميتونم با كنترل تلوزيون صداي سينمارو كم يا زياد كنم وحتي دستگاهارو خاموش كنم و چند كار ديگه. تنهانكته اي كه قبل از خريد ناراحتم كرده بود همين بود كه فكر ميكردم نميتونم از ويرا لينك استفاده كنم.:31::31:
مدلش Ht-Tz225 هستش روی 40 اینچ گرفتیم. الان از کجا بدون آپدیت میخواد؟؟ چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟ راهنمایی میکنی. برام سرچ میکنی ببینی میشه کاری کرد که فرمت Wmv و فرمتهای جدید رو نشون بده؟؟؟نقل قول:
ممنونم
متاسفانه بزرگترین ضعفht های پایونیر همین هستش که انتخاب folder و دیدن زیر شاخه ها از طریق پلیر به صورت مستقیم امکان پذیر نیست!نقل قول:
دوستاني كه 787 دارن راهنمايي كنن !
چطور ميتونم بدون روشن كردن تلوزيون البومها رو در سيدي ام پي تيري عوض كنم .من فقط ميتونم اهنگهارو عوض كنم .البته وقتي كه تي وي روشن با اوردن ليست اهنگها اين كارو انجام ميدم
درست هست کلا اکثر سینما خانگی ها فرقی نمیکنه برند متفاوت باشه وقتی با کابل اچ دی ام آی به پنل وصل میشند قابلیت سینک پیدا می کنن.نقل قول:
يه نكته جالب
تلوزيون من پاناسونيك42 اس 10 و سينما خانگي 787 پايونير خريدم
با اينكه هردو از يك برند نيستن وي با كابل hdmi با هم لينك ميشن يعني در واقع همان ويرا لينك پاناسونيك يا كورو لينك پايونير كار ميكنه يني من ميتونم با كنترل تلوزيون صداي سينمارو كم يا زياد كنم وحتي دستگاهارو خاموش كنم و چند كار ديگه. تنهانكته اي كه قبل از خريد ناراحتم كرده بود همين بود كه فكر ميكردم نميتونم از ويرا لينك استفاده كنم.
درودداشتم تو سایت ها چرخی می زدم برای جمع کردن یه ست استریو..... یه آمپ با یه جفت باند پیدا کردم که قیمتش اینجا حدودا 10 تا 15 درصد بیشتر از قیمت جهانیش هست! بلندگوها قدرتشون حدودا 150 وات هست که اوه از سره منم زیادی اما نمی دونم کیفیتش چه جوره... باند هایی که دیدم ساخت Monitor Audio و مدلش هم BR6 و قیمتش هم تو سایت چاره زده 630 هزار تومان و آمپ هم Pioneer و مدل VSX-919قیمتش هم 480 هزار تومان هست البته مدل پایین تر هم داره که خوب 100 تومن ارزون تر ولی چیزی که مهمه اینه کسی درباره این دو تا جنس بالا اطلاعاتی داره؟ مشخصاتشون بد نیست اما خیلی نمی شه به مشخصات اطمینان کرد در ضمن اگه پیشنهادتون اینه که برم تست کنم تا ببینم کیفیت چه چور باید بگم خیلی به تست تو مغازه نمی شه اطمینان کرد چون احتمال داره آدم جو گیر بشه در نگاه اول.(کسی درباره باندهای شرکت Monitor Audio اطلاعاتی داره که کارش چه جوره ؟)مشخصات و عکس رو داشته باشید فعلا :Specification Monitor Audio BR6
Frequency Response +/- 3dB: 33 Hz - 30 KHz
Sensitivity (1W @ 1M) : 90 dB
Nominal Impedance: 4 Ohms
Power Handling (RMS) : 150 W
Recommended Amplifier Requirements (RMS) : 40 - 150 W
Cabinet Design: Dual chamber bass reflex – Ported front and rear
Drive Unit Complement: 2 x 6.5" MMP® II Bass 1 x 6.5" MMP®II Bass mid-range, 1 x 1” (25 mm) gold dome C-CAM® tweeter
External Dimensions:(H x W x D) 970 x 200 x 300 mm38 3/16 x 7 7/8 x 11 13/16 inch
Weight (Individual) : 17.4 Kg
VSX-919
- Power 120 x 7 Channels
- THD: 1 kHz w/0.05% THD @ 8 ohm
- MCACC Speaker Calibration
- Symmetric EQ
- Standing Wave Control
- Phase Control
- EQ Bands: 9
- Calibration Memory Presets: 6
- X-Curve Compensation
- Freescale Digital Audio Processing Digital Engine
- On-board decoding of: Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic IIx, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS-ES, DTS-Express, DTS 96/24, DTS NEO:6, DTS 5.1, PCM (up to 7.1), WMA9 Pro, Neural THX
- HDMI SACD Transfer
- HDMI DVD-Audio Transfer
- Digital Video Processing
- SD Video Adjustment
- HDMI 1080p Video Repeater
- Analog Video Conversion to HDMI Digital output
- PureCinema I/P Converter
- Deep Color
- Virtual Surround Back
- Dialogue Enhancement
- Sound Retriever: Advanced (Multi-Channel)
- Midnight Mode
- Loudness
- Tone Control
- Sound Delay (Lip-Sync Adjustment)
- PQLS (Music CD)
- Digital Noise Reduction: 3
- HDMI In x 3
- iPhone/iPod Digital USB - Made for iPod® and Works with iPhone® Certified
- Sirius Satellite Radio-Ready
- 2 Component Video inputs
- 1 Digital Coaxial Input
- 2 Digital Optical Input
- Analog Multi-ch input: 5.1
- Headphone Out
- Speaker A/B Outputs
- Multi-Room 2-Zone A/V output
- Display Dimmer
- Sleep Timer
- Front A/V Terminals
- AM/FM Presets: 30
- Volume Limit Setup
- Dimensions (inches): 16 9/16 x 6 1/4 x 13 3/4
- Weight: 19 lbs 3 oz
- Warranty: 1 Year
- MSRP: $399.99
با سلام خدمت همه دوستان.
من دنبال سیستمی هستم فقط برای موزیک (سبک ترنس) که بهترین، قویترین و عالیترین کیفیت رو با بودجه ای تا سقف 500 تومن تولید کنه. لطفا تا حد امکان از برند سونی معرفی کنید چون به شخصه تجربه زیادی از سایر محصولات این شرکت دارم. در صورتی که از برندهای دیگر مدلهای خوبی سراغ هست مشکلی نیست فقط نظر من روی سونی بود. در بین این مارکها خیلی سر در گم شدم و خودم به شخصه DZ810 رو پیدا کردم. منتظر پاسخ دوستان هستم
شرکت monitor audio یکی از شرکت های مطرح تو زمینه بلندگو سازی هستش.نقل قول:
من صدای این مدل رو شنیدم.هم مدل BR5 و هم مدل BR6 .
با توجه به هزینه ای که می کنید صدای خیلی عالی و زیبایی تولید می کنند.سبک صدای این اسپیکرها عمق دار هست.یعنی یه هیچ عنوان احساس جلو بودن صدا بهتون دست نمیده،بلکه صدارو با عمق پخش می کنه.
کیفیت ساخت بدنه و ظرافتی هم که توی ساخت به کار رفته واقعا عالیه.
شما باز هم باید برید و از نزدیک تست کنید و خودتون صداش رو بشنوید،شاید از سبک صداش خوشتون نیاد.به نظر من صداش دیسکویی هستش.اگر از صدای گرم و آروم لذت می برید اصلا بدردتون نمی خوره.ولی اگر طرفدار صدای دیسکویی هستید می تونه گزینه خوبی باشه.
اگر یه ست 5.1 رو هم بخواید تهیه کنید باید بین 1300 الی 1500 هزینه کنید.
دوست عزیز اگر فقط به دنبال موزیک هستید به نظر من دور سینمای خانگی رو خط بکشید.این مدلی که شما انتخاب کردید یه مدل از سینمای خانگی هست و شما می تونید با این هزینه یه سیستم صوتی تهیه کنید که در زمینه موزیک خیلی بهتر و قوی تر از یه سینمای خانگی برای شما عمل می کنه.نقل قول:
جناب Memonex عزیز، من برای موزیک یه سیستم صوتی بهتون معرفی میکنم که توی محدوده قیمت شما و همینطور از برند سونی هستش.
اگر سیستم صوتی بخواید بگیرید مدل MHC-GN1300D هستش که با توجه به هزینه ای که می کنید توی موزیک چیزی واستون کم نمی ذاره.قیمت تقریبیش هم فکر کنم دور و بر 550 تومن باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مشخصاتش:
[HTML] http://www.sony-asia.com/product/mhc-gn1300d [/HTML]
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول: