نقل قول:
میشه شما یه تعریف از پاکت پی سی بگین ، لطفا"
یه کم اطلاعاتتونو قوی کنین بعد یه چیزی بگین .
این گوشی یکی از بهترین پاکت پی سی ها هستش
Printable View
نقل قول:
میشه شما یه تعریف از پاکت پی سی بگین ، لطفا"
یه کم اطلاعاتتونو قوی کنین بعد یه چیزی بگین .
این گوشی یکی از بهترین پاکت پی سی ها هستش
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط saeedfweb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سئوال دوستان
من یه فایل pdf دارم
حالا با pdf reader می خونمش ولی برای صفحه عوض کردن
باید یه دکمه کوچولو رو با نوک ناخن بزنم تا صفحه عوض بشه
نرم افزاری چیزی روشی سراغ ندارید تا بشه با G sensor راحت تر ورق زد؟
ممنون
kafie safhe ro be andaze kafii biari paiin mire safhe baad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بیشتر توضیح بده؟
پایین ؟
نشد پایین بالا چپ راست یا حتی چرخوندم
اتفاقی نیفتاد
نرم افزاری چیزی می خواد؟
راهنمایی بفرمایید
حالی بکنیم
sageet جان,
شما با رام كاري نكردي؟
نه ببيننقل قول:
shoma safhe ro ke paiin oovordi roye scrool bar 2bare click kon mire safhe baad:8:
من دیشب این رامو گرفتم، صبح هم ریختم تو گوشی، خیلی خوبه به نظرم (البته تا حالا) سرعت گوشی خوب شده، یه سری چیزای سامسونگ حذف شده و جا باز شده (هر چند میشه دوباره اونارو دانلود کردو نصب کرد تو مموری)، این رام همونجور که گفته شد کوک شدهست، خیلی چیزای ریزِ به درد بخور توش هست(مثلا تو استارتمنو که روی آیکون قبلا تاچ میکردیو نگه میداشتی فقط موو تو تاپ بود الان خودت درگ میکنی هر جایی دوس داشتی ولش میکنی) اینترفیس تاچفلو هم روش هست، تنظیمات جیپیآراس مثل قبل اتوماتیک روش ست نمیشه اگه ریختین باید دستی بدین، فقط یه چیز کوچولو فعلا اذیتم میکنه اینه که لیست بازشوی کیبورد حذف شده ولی به جاش یه آیکون هست تو استارت که با اون میشه راحت به کیبوردا دسترسی داشت، به نظرم شما هم بریزین اگه هم مشکلی داشت برمیگردیم به همون فریمور قبلی.نقل قول:
(من با ویندوز سون ۳۲ بیتی ریختم، اگه با لپتاپ بریزین بهتره چون برق قطع بشه ریسکه دیگه با پیسی)
ماله من 64 بيته!
ميشه 32 بيت بريزم و انجام بدم در حالي كه پردازنده 64 بيته؟
می خوام تا اونجایی که می شه کلیک نکنمنقل قول:
دوستان کسی نرم افزاری نمی شناسه؟!
بلی ۱۰۰٪، ببینید الان تقریبا همهی پردازندهها ۶۴ بیتی هستن این دلیل نمی شه ۳۲ بیترو نتونن اجرا کنن، من خودمم بعدا ۳۲ بیت نصب کردم، ولی قطعا ویندوز ۶۴ بیتی بهتر هست که معماریِ پردازشیش یه چیز خداییه برا خودش که اینجا جای بحثش نیست، من چون تو ۳۲ بیت ریختم این رام بدون مشکل برا همین گفتم وگرنه نمیدونم که تو ۶۴ بیت چی میشه اگه بریزینقل قول:
شما با لپ تاپپ ريختي كهه ويندوز 32 بيتي داشت؟نقل قول:
اگه اره,ويندوز ارجينالش بود يا عوض كردي؟
بازم اگه اره,ويندوز ارجينالش 32 بيت بود يا 64 بيت؟
ممنون
اكه همه اره باشه,منم يه 32 بيت سون بريزم و انجام بدم!
ممنون
ويرايش:
اقا من در حال زدن اين پست بودم كه پست قبلي اومد
ممنون
جوابم رو گرفتم
پس 32 بيت ميريزم و انجام ميدم!
بلی ویندوز ۳۲ بیتی داره الان، قبلا ۶۴ بیت ارجینال بود که عوضش کردم به خاطر یه سری نرمافزارها که اجرا نمیشدن، الان لایسنس کد ویندوز شما با توجه به قطعات لپتاپت تو مایکروسافت ثبت شده شما باز میتونین بعد انجام کار یه ۶۴ بیت ارجینال داشته باشینقل قول: