سلام !نقل قول:
لازم به توضیحه که کاردانی علمی کاربردی ترمی تا جایی که میدونم مدرک پیش دانشگاهی میخواد !
البته از امسال اینطوری شد !
سالهای 89 ، 88 و قبل از اون لازم نبود ولی از امسال الزامی بود!
موفق باشی:10:
Printable View
سلام !نقل قول:
لازم به توضیحه که کاردانی علمی کاربردی ترمی تا جایی که میدونم مدرک پیش دانشگاهی میخواد !
البته از امسال اینطوری شد !
سالهای 89 ، 88 و قبل از اون لازم نبود ولی از امسال الزامی بود!
موفق باشی:10:
خیر امسال هم اینطور نبود، من بدون پیش ثبت نام کردم، یعنی موقع ثبت نام کنکورش در دفترچه نوشت که کاردانی ناپیوسته پیش می خواد، اما یک هفته بعد سازمان سنجش اطلاعیه داد که نیازی نیست... در همین تاپیک هم ذکر کردم، البته ممکنه سال بعد اجباری بشه...نقل قول:
مقطع کاردانی فکر نکنم پیش دانشگاهی بخاد!!! واسه کارشناسی باید پیشدانشگاهی داشته باشیم.
............................
راستی دوستان اجازه نمیدن در حین تحصیل مدرک پیش هم تحویل بدیم؟
مامان ميگه اگه تو بخواي بري علمي كاربردي بدون مدرگ پيش واسه كارشناسي ارشد دچار مشكل ميشي.درسته؟واسته ارشد مدرك پيش ميخواد؟اگه كسي ليسانسشو از علمي كاربردي بگيره حتما بايد فوق ليسانس هم تو ي اون دانشگاه بخونه؟
بابام امروز گفت تو يكي رو ميشناسي كه با مدرك علمي كاربردي جايي استخدام شده باشه!!!!!!!!!!!!من كه نميشناسم كسي رو ولي اگه شماها ميشناسين به منم خبر بدين لطفا............
واسه فوق ديپلم چندسال طول ميكشه تا درسمون تموم شه؟
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
ممنون از اينكه راهنماييم كردي.ميشه يكم درباره ي مهندسي معماري بگي.به نظرت من بدون خوندن پيش ميتونم تو معماري موفق باشم؟نقل قول:
معماري چند واحديه؟
چند سال طول ميكشه تا فوق ديپلم بگيرم؟
كارداني به كارشناسي چه طور؟
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
راستي ببخشيد يه سوال ديگه.شماهايي كه معماري ميخونين واحد چندين؟آدرس دانشگاهتونو ميشه بدين.مرسي
تو مقطع کاردانی نیاز به پیش دانشگاهی نیستنقل قول:
فقط کسانی که پیش دارن یک درس ریاضی پیش رو نمیگذرونن اونم به شرطی که چند سال (دقیق یادم نیست فکر کنم 2 سال بود) از مدرک پیش نگذشته باشه
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
مدرک علمی کاربردی هم اعتبار داره و تو بازار کار من خیلی ها رو دیدم که باهاش استخدام شدن ، این حرف ها از روی علم نداشته در این زمینه زده شده که مدرک علمی کاربردی ارش نداره و ... (درسته نسبت به مدرک دانشگاه ملی اعتبار کمتری داره ولی مورد قبول همه ارگان ها هست)نقل قول:
مهم اینه که مورد تایید وزارت علوم هست
کارشناسی ارشد ربطی به اینکه شما علمی کاربردی خوندی و حتما باید ارشد هم علمی کاربردی بخونی نداره میتونی سراسری بخونی میتونی آزاد بخونی و میتونی پیام نور بخونی
علمی کاربردی که تازه امسال اونم تو چند تا رشته محدود مقطع کارشناسی ارشد رو آورده فعلا جا نیوفتاده کامل
فوق دیپلم هم اگر پودمانی باشی 2 سال و نیم واگر ترمی باشی 2 سال حداقل طول میکشه
خوندن و نخوندن پیش در رشته معماری هیچ فرقی نداره... فقط باید ریاضی پیش رو در دانشگاه پاس کنی خبری از انتگرال و دیفرانسیل هم نیست چون معماری یک رشته هنریه تا یک رشته مهندسی! و از ریاضیات هم هندسه بیشترین کاربرد رو داره و کلا تا لیسانس 5 واحد ریاضیات 1 و 2 رو باید پاس کنید.نقل قول:
من تازه از 23 بهمن ترم یک رو شروع میکنم 2 سال طول میکشه تا فوق دیپلم و 2 سال هم تا لیسانس و با تاخیر بین این دو میشه 5 سال برای لیسانس، نظام مهندسی هم ، هم اجازه طارحی میده و هم نظارت و مانند بقیه مهندس ها باید در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید برای اخد پروانه اشتغال.(چند روز پیش مراجعه کردم و پرسیدم)
برادر خودم هم مهندس ترافیک هست از دانشگاه علمی کاربردی و الان با حقوق خوب استخدام شهرداری شده...
آدرس دانشگاه ما: خيابان كريمخان زند- جنب پارك بهجت آباد - روبروي خيابان به آفرين ( ساختمان سابق مركزي شماره 4 شهرداري تهران) 021 88898941
امسال 20 مرد و 20 زن و 30 شاغل در معماری پذیرش کرد.
میشه بگید معیار این اعتبار چیه؟نقل قول:
چرا نتايج آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته ترمي رو كه اوايل دي ماه برگزار كردن اعلام نمي كنن؟
نقل قول:
معیار گزینش های سازمان ها و اداره جات هست
نمیدونم.. منم شدیداً منتظرم.. گفته بودن اوایل بهمن داره میشه اواسط بهمن :41:نقل قول: