خبری از تکمیل ظرفیت نیست ؟
کسی یادش نیست پارسال کی بود؟
Printable View
خبری از تکمیل ظرفیت نیست ؟
کسی یادش نیست پارسال کی بود؟
بچه ها صد بار تو همین تاپیک گفتن که اصلا تکمیل ظرفیتی وجود نداره:13:نقل قول:
100 ها بارم سال های پیش گفته میشد چون به صورت رسمی نیست برخی رشته ها در برخی دانشگاه ها میگیرن من خودم پارسال دیدم که داشت ولی تاریخشو یادم نیست در اون تاریخ با دانشگاه صحبت میکنی و میگن هست یا نه!نقل قول:
سلام
شهریه ثابت ورودی های امسال رشته نرم افزار مقطع کارشناسی پیوسته چقدره؟
ممنون:11:
==
یک سوال دیگه هم دارم
اگه من شهریه ثابت رو بدم متونم مرخصی بگیرم و تا بهمن تو 2 تا کنکور دیگه شرکت کنم؟(من کاردانی نرم افزار دارم الان کارشناسی پیوسته قبول شدم ولی واحد هام رو کم تطبیق میزنن میخوام ببینم میشه مرخصی بگیرم 1 ترم و شهریه ثابت رو بدم که از سربازی فعا معاف باشیم تا بهمن ماه و کنکور علمی کاربردی و آزاد مقطع کاردانی به کارشناسی رو بدیم و اگه قبول شدیم اون رو بریم؟)
ممنون :11:
بچه ها اگه از پیش 2 درس مونده باشه بازم میشه آزاد ثبت نام کرد؟
با پولی چیزی میشه رازیشون کرد؟ تا این که دی دوباره امتحان بدیم؟
نظر به بند 5 قوانین انجمن p30wrold و با توجه به فرمایشات مدیر Dianella همچنین طبق استحضارات موجود در تاپیکتمامی مطالب و سوالات مربوط به نحوه برخورد و ایجاد ارتباط در محوطه دانشگاههای آزاد اسلامی نیز در این تاپیک مطرح خواهد شد.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=352388&page=12،
با تشکر
همچنین:
داش حامد دوستت داریمنقل قول:
Ship Storm
داش حامد دوستت داریم
امروز تو دانشگاه آزادی که من رفته بودم یکی همین حالت تو رو داشت بهش گفتن ما به خاطر تو نمیتونیم قوانین رو زیر پا بذاریمنقل قول:
و در آخر بهش گفتن که باید برگه پایان خدمت بیاری
حالا نمیدونم اینا تو چه شرایطی شامل حال اون داوطلب شده بوده ولی در کل شاید بشه راه کاری که خودت ارائه دادی رو کاری کرد.
پس الان لطف کنین در مورد کارت ژنون یکم توضیح بدین (ما ورودی 88 ایم چیزی بلد نیستیم)نقل قول:
نظر به بند 5 قوانین انجمن p30wrold و با توجه به فرمایشات مدیر Dianella همچنین طبق استحضارات موجود در تاپیک
کد:
تمامی مطالب و سوالات مربوط به نحوه برخورد و ایجاد ارتباط در محوطه دانشگاههای آزاد اسلامی نیز در این تاپیک مطرح خواهد شد.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=352388&page=12،
سلام دوستان
يه سوال فني
ترم اول كه برامون انتخاب واحد ميكنن ،ميتونيم اعتراض كنيم و عوضش كنيم؟
راهي داره؟؟؟
نقل قول:با سلامنقل قول:
من دانشجوی واحد کرمونشاهم!
اینجا برا ترم اولی ها خودشون انتخاب واحد میکنن!
شما هم هیچ دخل تصرفی توش ندارین!
البته در کل همون هایی رو که میتونین بگیرین براتون میگیرن!
من که کارشناسی نرم افزارم پیوسته این ها رو برام گرفته بودنده!:
ریاضی پیش(زیر 30% زده بودم)
ریاضی عمومی 1
فیزیک 1
مبانی کامپیوتروبرنامه سازی
ادبیات عمومی
زبان عمومی
آزمایشگاه آشنایی با کامپیوتر!
در مورد ژتون هم هر وعده 200 تومانه!
یه کارته الکترونیکی بهت میدن که شارژت میکنی و با اون غذا میگیری!:5: