خیلی ممنون کسی تجربه ای در این زمینه داره؟:31:
خیلی ممنون کسی تجربه ای در این زمینه داره؟:31:
من میخوام مدل DELL - Inspiron N5110 - i3 بخرم . قیمتش چنده؟
زیر 700 هزار باشه؟
........
با سلام خدمت دوستان
چند روز قبل یک دستگاه DELL Inspiron N5110 i7 برای یک مشتری خریداری نموده و می خواستم بگم که لبتاپ خوبی هست
به نسبت قیمتی که دارد .
لینکی به راهنمای چک کردن سریال لپ تاپهای دل می دید؟
دل لپتاپ 14اینچی مناسب برای کار زیاد و پردازش زیاد و گرافیک معمولی چه مدل هایی داره ؟
میخواستم نظرتون راجع به لب تاپ Dell XPS L502 رو بدونم خوبه بگیرمش ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید.
با سلام خدمت دوستان
من تصمیم داشتم XPS L502-G بخرم ولی با چند نفر که حرف زدم منو ترسوندن و گفتن مشکل داره!
1-داغ کردن بی مورد که به سیستم صدمه میزنه
2-خراب شدن زود رایتر
حالا دومیش که مهم نیست زیاد ولی می خواستم بدونم واقعاً سری XPS لپ تاپ های Dell مشکل داغ کردن بی مورد (درحالت عادی) رو دارن؟
با مبلغ 1.5تومن شما بودید همین XPS l502 رو می خریدید یا اصلاً یه برند دیگه می خریدید؟
با تشکر
خب، امروز رفتم پاساژ تک مشهد پرس و جو کردم به این نتیجه رسیدم که آره این مدل زیاد داغ می کنه و همه فروشنده ها بم پیشنهاد دادن با این مبلغ بهتره HP Pavilion DV6-6090 بخرم...نقل قول:
بی مخ جان مطمئن باش سری XPS کیفیتش عالیه . . ..نقل قول:
خب، امروز رفتم پاساژ تک مشهد پرس و جو کردم به این نتیجه رسیدم که آره این مدل زیاد داغ می کنه و همه فروشنده ها بم پیشنهاد دادن با این مبلغ بهتره HP Pavilion DV6-6090 بخرم...
درسته کمی داغ میکنه، ولی نه در هر حالتی و این داغی هیچ مشکلی به وجود نمیاره . .
من با نظر آقای Kiuq موافقم XPS نسبت به HP خیلی بهتر داغ میکنه الکی که داغ نمیکنه وقتی 2 ساعت بشینی با لب تاپ بازی کنی داغ میکنه دیگه این طبیعی بهتر که کول پد باشه من میخوام همین XPS رو بگیرم از همه هم پرسیدم گفتن فوق العاده است .