راستی اینم یه مدل تسمه ای هستش که خوده ایرانخودرو میفروشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ؟؟
40 تومن
Printable View
راستی اینم یه مدل تسمه ای هستش که خوده ایرانخودرو میفروشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ؟؟
40 تومن
با سلام
کسی از دوستان مشکل هوا گرفتن باک رو نداشته؟ ماشین 405 صفر ، از اول تابستون خیلی هوا می گیره طوری که باید در باک رو آهسته باز کنم که در پرت نشه . آیا این مشکل رو همه دارن ؟ ماشین هنوز گارانتی داره لازمه ببرم نمایندگی؟ اگر اطلاعی دارید ممنون می شم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
این تسمه راحت تا 10 الی 20 تای دیگه کار میده چون فابریک هست و در شرایط استاندارد رو ماشین بسته میشه از طرفی هم وارد کنند شرکت رایکا التون هم که نمایندگی تسمه های المانی را داره
تسمه هم اصلیه چون نوشته هاش هنوز نرفته و باقیه و این نشون میده تسمه خوبه
به نظر من الان برای تعویضش زوده
سلامنقل قول:
هیچکدوم از این تسمه های که عکسشون را تو این پست گذاشتید خوب نیستند و استفاده از این تسمه ها یه نوع ریسک محسوب میشه .
یکی از مشخصه های اصلی تسمه ی خوب این هست که وقتی نوشته ی روی تسمه را ناخن بکشید نوشت هاش پاک نشه اگه پاک بشه تقلبیه در غیر این صورت خیر
بهترین تسمه الان تو بازار دایکوی قرمز رنگ و آبی رنگ با هالوگرام ایساکو هست
بله الان بهترین تسمه ی موجود در بازار برای 405 با موتور XU7 همین دایکو هستش . قیمتشم همینه . دایکو ی قرمز رنگ هم هست که به سختی یافت میشه و قیمتش حدود 90 تومن هستنقل قول:
سلامنقل قول:
علت از کنیستر بنزین هستش باید کنیستر یا شیر برقی کنیستر و لوله های اون بررسی بشه ممکنه کارخونه لوله ها را اشتباه جا زده باشه ببرید نمایندگی و بگید این موارد را چک کنه علتش یکی از همین موارد هست .
الان همینو انداختم رو ماشین .پس جنسش اوکی هستش ؟؟ رو چن تا باید تعویض کنم ؟؟؟نقل قول:
بله جنس خوب و قابل اطمینانیه . شما روی 35 الی 40 هزار کیلومتر به فکر تعویضش باشید .نقل قول:
ببخشد پژو405 مدل 90باموتورtu5 بایکسال بیمه کامل بیرنگ کارکرد65000 چن می ارزه ؟؟؟
سلام به دوستان
الان قیمت انواع مدل های صفر پژو پارس تو بازار آزاد چنده ؟!