بله متاسفانه صحت داره..خیلی جاها نوشته و البته اخبار ایران چیزی نگفت(من که نشنیدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله متاسفانه صحت داره..خیلی جاها نوشته و البته اخبار ایران چیزی نگفت(من که نشنیدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهت همینجاست دوست عزیز.اون مثلاً خبررسانیهایی که شما میگی همگی دارن از روی هم کپی پیست میکنن.خودم بیشتر از شما باهاشون سر و کار نداشته باشم کمتر ندارم.ضمناً با گذشت زمان خودت متوجه میشی این حرفا چقدرش به عمل میرسه.کمی صبر:46:نقل قول:
ببین کسی نگفت کیا بیچاره میشه!! ایران یه شریک اقتصادی مهمه برای کیا.بیچاره نمیشه ولی بالفرض که بخواد یه همچین کاری کنه بخشی از درامدش که به این راحتی قابل جبران نیست رو از دست میده..نقل قول:
تعداد فروش كيا و محصولات كره در ساير كشورها قابل قياس با ايران نيست كه بيچاره بشه....
هر چند خودروسازای ما بدشون نمیاد یه همچین مسأله ای واقعاً پیش بیاد بیشتر برن سمت قطعات ارزون قیمت تر چینی.هر چی رو بهشون سفارش بدی ظرف کمتر از دو هفته با کیفیت درجه ی 1 تا درجه ی n میتونن برات بسازن.هر چی رو که بخوای!
همين الان هم قطعات پرايد ايراني و چيني و ريو كره اي
دوست عزیز آخه منکه گفتم سایپا از خداشه که تحریم کیا عملی شهنقل قول:
هر دستگاه پراید که اینجا تولید میشه یه بخشیش میره به جیب کیا
اونوقت ما بهترین دلیل رو داریم که 2 زار بابت تولید پراید به کیا ندیم! سایپا میتونه بگه تو که حال کردی قطعه ندی پس منم حال میکنم حق ثبت پرایدت رو ندم((هر چند اصل پرایدم مال فورده)) این به اون در و هرکار میخوای برو بکن! کیا به کجا میتونه بره شکایت کنه?!؟ چون خودش مقصره
اگه دوستان یه قدری مسائل اقتصادی روز رو دنبال کنن متوجه میشن بازار ایران به دلایل مختلف و گوناگون یه بازار بسیار جذابیه برای سرمایه گذارها و تولید کننده های خارجی و چشم پوشی برای مدت طولانی از این بازار غیر ممکنه.اینا کوتاه مدته و باز خودشون برمیگردن
از موقع خرید تا حالا عوض نکردم . اخه ماشین مدل 88.7 هستش.نقل قول:
جناب MCI مشکل شما در درجه اول پیدا کردن یه مکانیک وارد و منصف است نه لوازم یدکی.من فروشنده لوازم خودرو هستم و هر روز خدا کار ما شده همین که مدام به مشتری بگم باید پیش مکانیک وارد و درجه یک ببره.خیلی از این مکانیک نماها فقط 6 ماه رفتند شاگردی کردن و یه آچار گرفتن دستشون.چیزی بلد نیستند و با ناشیکاری و حماقت قطعات سالم و نو را نابود و خراب میکنند.بخصوص چیزهای مثل همین دیسک و صفحه کلاچ و یا قطعات برقی گرانقیمت .حتی توی چیزهای ساده ای مثل بلبرینگ و یا تعویض یه پولی هرزگرد هم مشکل درست میکنند.قطعه سالم که زبان نداره بگه من سالم و خوب بودم!خرابکاری خودشون را میندازند گردن وسیله و قطعه ..مشتری هم از همه جا بی خبر میاره پس میده.داستانها دارم براتون بگم از این دردسرها.
شما اول از همه ببین کی و کجا یه مکانیک واقعا منصف و وارد میتونی پیدا بکنی و اول ببر پیشش تا نظر بده.اجازه نده تا زود آچار بگیرن دستشون بیافتند به جون ماشین.اینها میخوان پول بگیرن و دنبال منافع خودشون هستن.اینجا من و بقیه هرچقدر هم که نظر بدیم و بگیم اشکال از اینجاست..اشکال از اونجاست برای شما فایده نداره.چون ما که ماشین را از نزدیک چک نکردیم!یه چیزی بر اساس گفته های شما حدس میزنیم که شاید درست باشه شاید هم نه.در هر صورت اولین کار پیدا کردن یه مکانیک وارد و اگر پیدا کردی همیشه پیش خودش ببر.و البته باز هم بگم خیلی از این مکانیکهای وارد هم ممکنه باز یه جایی خرابکاری کنند یا اطلاع نداشته باشند اما اگر مسئولیت پذیر باشه کار را به گردن میگیره.
موفق باشی.
پس هیچی اگر اونی بوده که صفر روش بوده نمیدونم شما چطور میگی دنده راحت جا میره ؟ بگذریمنقل قول:
دوستمون درست میگه ببر یه مکانیک خوب علت رو مشخص کنه اگر از کلاج بود یه آدم ماهر باید عوضش کنه
اگر تهران هستی و مشکل از کلاج باشه یه نفر هست که من میبردم پیشش دوست داشتی پخ بده راهنماییت کنم
موفق باشی
دیسک و صفحه فابریک هستش و دنده ها حتی دنده عقب با یک اشاره جا میره.نقل قول:
ممنون از لطفت دوست عزیز حتما اگر یک مکانیک خوب پیدا نکردم مزاحم شما میشم. البته اگه مزاحم نباشم:11:
خوب این خیلی خوبه چون برا من رو وقتی باز کرد هیچ شباهتی به دیسک نداشت یه آهن پاره بود :31:نقل قول:
خواهش میکنم در خدمتم
خدا را شکر انگار تمام مشکلات پراید حل شده و دیگه کسی شکایت و مشکل و دردسر نداره!چون مدت زمان زیادیه که کسی اینجا از مشکلاتش چیزی ننوشته!