علامه ی جنوبی/پاساژ طلا/طبقه ی پایین/آخرین مغازه سمت راستنقل قول:
/3تا دراگون ایجارو هم داره
Printable View
علامه ی جنوبی/پاساژ طلا/طبقه ی پایین/آخرین مغازه سمت راستنقل قول:
/3تا دراگون ایجارو هم داره
اگه تو ادامه بازی هم ببینی متوجه میشی دمون ها با همین راه آدما رو تسخیر میکنن. در واقع چیزی رو که میخواین بهتون میدن ولی در عوض تسخیرتون میکنن. بعدا که دوباره میای تو Circle Tower زیاد از این چیزا میبینی. :46:نقل قول:
تاکتیکا رو که درست میذاری دیگه؟! تو بازی وقتی یکی رو انتخاب میکنی دکمه \ رو بزن بعد واسه هر کدوم از یارات تنظیم کن چیکار کنن. سمت راست بالا یه قسمت هست که نوشته Default. اون چند حالت داره. مثلا اگه بذاری Defensive دیگه زیاد جلو نمیرن یا اگه بذاری Cautious همش در میرن یا Aggresive که میرن تو شیکم طرف و تا آخرین قطره خونشون مخلصانه میجنگن.نقل قول:
سمت چپ بالا هم یه سری آپشنای دیگه داره. مثلا بذاری Scrapper سعی میکنن طرفو از پا بندازن. اگه بذاری Archer از کمان استفاده میکنن یا واسه جادوگرا بذاری Contoller میزنن هر چی آدم جلو چشاشون میاد از کار میندازن. خلاصه باید با این تاکتیکا بازی کنی تا ترکیب مناسب رو پیدا کنی.
اگرم راضیت نکرد خودت باید تاکتیکشونو بچینی. در ضمن، همه چیزم نسپر به خودشون. اونام دل دارن خوب. بعضی وقتام یکم باهاشون بازی کن.
اگه تاکتیکو خوب بچینی. لوازم خوبم دستشون بدی خیلی کم میمیرن. سعی کن راضی نگهشون داری و هواشونو داشته باشی تا تواناییهاشون بیشتر بشه. باهاشون حرف بزن یا کارایی که دوست دارن رو انجام بده. زیر و رو میشه قدرتشون.
مثلا الیستر من تقریبا هیچوقت نمیمیره ولی استن یکم زود میمیره. آخه هنوز نتونستم یه زره خوب واسش گیر بیارم. چشم دوختم به زره Juggernaut که یکی از بهترین آرموراس ولی واقعا گرفتنش مصیبته. :19:
نقل قول:
:31: چه پایه آره ترجمه کردم که ....گرگ رو اگه ببرم اون با من .....
5تا در میون معنی میکنم ؟زیرنویسا زود رد میشه یا لفتش میده ؟آخه مثله اول دبستانی ها طولش میدم تا بخونم
من خیلی توی کنترل موریگان مشکل دارم . هر چند بازی تموم شد واسه دوباره اش میگم .نقل قول:
میدونید که بد جور friendly fire داره . میشه یه تاکتیک خوب واسش بگی .
من خودم گذاشتمش روی جادوی یخ و در درجه دوم رعد . یه heal هم داره به عنوان یدکی . damager کردمش و aggressive . ولی هنوز خیلی خوب جواب نمیده . کسی پیشنهادی داره ؟
تاکتیکات بد نیسن ولی اگه بتونی به صورت دستی جا دوهای محوطه ای رو بزنی خیلی کارت اسون میشهنقل قول:
من خیلی توی کنترل موریگان مشکل دارم . هر چند بازی تموم شد واسه دوباره اش میگم .
میدونید که بد جور friendly fire داره . میشه یه تاکتیک خوب واسش بگی .
من خودم گذاشتمش روی جادوی یخ و در درجه دوم رعد . یه heal هم داره به عنوان یدکی . damager کردمش و aggressive . ولی هنوز خیلی خوب جواب نمیده . کسی پیشنهادی داره ؟
من که دیگه این بازی رو بازی نمی کنم ولی خوب توی هر جنگی متوسط بین 100 تا 200 بار اسپیس میزدم
همیشه سعی کن فرم افرادت مثلثی باشه یه نفر تانکم وسط
زیرنویساش که مثل فیلم میمونه. البته جاهایی که طرف تو فیلم عین مسلسل حرف نمیزنه. خلاصه اگه بخوای کند بخونی ممکنه بعضی جاهاشو متوجه نشی ولی جالبیش اینه که معمولا اصل صحبتا و مضمون حرفاشون زمانیه که تو باید جوابشونو بدی. اینطوری هم حرفی که زده بالای تصویر زیرنویس شده (باید بگم بالانویس دیگه :31: ) و جوابایی که باید بدی پایین تصویر هست. تا یک ساعت هم فرصت داری بخونی و جوابشو بدی.نقل قول:
اولا پیشنهاد میکنم هیچوقت جادوگرا رو روی Aggressive نذاری چون اینجوری میدون دنبال طرف و وقتی دشمن کماندار باشه بعضی وقتا فرار میکنه و اونوقت جادوگرت که معمولا هم مردنی هستن میدوه دنبالش و مرخص دیگه... تازشم اینجوری کلید کنه رو یه نفر ممکنه به کل پارتی کمک نکنه.نقل قول:
بعدشم استثنائا موریگان رو Custom درستش کن. اسپلای مضرشو مثل Cold Cone و Ice Storm رو نذار تو لیستش. بجاش اونا رو خودت بزن. من که الان ROGUE هستم، وقتی حالت Damager رو میذارم برای موریگان، همش خودم یخ میزنم و نفله میشم!
من که به موریگان یه سری اسپلای کمکی دادم مثل Paralyze و Sleep و... بعدشم تاکتیکش رو گذاشتم Default و Controller. اینجوری تا دشمنا میان دور و برم یا خوابن یا خشکشون میزنه یا گیج میشن. اسپلای جون کم کنش هم مثل یخ و برق هم خودم میزنم.
بنظر من وین به مراتب بهتر از موریگان هست چون وقتی باهاته مرگ و میر پارتی خیلی کمتر میشه و بطریای کمتری هم مصرف میشه. موریگان رو برای ماموریتایی ور میدارم که یا دمون توش باشه یا دراگون یا تعداد خیلی زیادی کماندار و جادوگر و اینا باشه که تا وقتی من و رفیقام درگیر جلوییا هستیم موریگان بزنه پشتیا رو شل و پل کنه. :46:
بچه ها پچ همراه با کرک 1.04 رو کسی واسه دانلود سراغ داره ؟ بعد یه چیز دیگه که میخواستم بپرسم اینکه از ورژن 1.00 مستقیم میشه پچ 1.04 رو نصب کرد یا قبلی هاش رو میخواد ؟
میشه مستقیم پچش کردنقل قول:
پچش بهترین جا سایتشه چون سرعتش بالاست
کرکشم میتونی ازبسرچی و گیر بیاریکد:http://www.gamecopyworld.com/
اگه جفتشم با هم میخوای تو تورنت ریخته