من لول 17 تمومش کردم.و الان لول 18 هستم.
Printable View
من لول 17 تمومش کردم.و الان لول 18 هستم.
بچه ها من اون پچ 200 مگی که hd ... بود رو 10 روز پیش دانلود کرده بودم الان اومدم بازی کنم گفتم پچ رو نصب کنم که بهتر بشه ولی بلد نیستم که پچ رو نصب کنم کسی میتونه قدم به قدم توضیح بده باید پچ رو چهجوری نصب کرد
واقعا ممنون که مشکلم رو حل کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی راهنمایی کنه که چه جوری باید پچ رو نصب کرد.
سلام.
من هم این بازی رو تو لول 17 تموم کردم.
( آخر داستان همون اونی که خانوم پلیسه رو گرفتیم هست دیگه ؟ )
نظر من هم در مورد این بازی : بازی با این که به پای most wanted نمیرسه ! ولی چون دو سری قبلیش یعنی carbon و pro street خیلی چرت بودنند ! مخصوصا pro :2: تا حدی انتظارات رو برآورده کرده بود ..
عیب هایی که منو بیشتر اذیت می کرد تو بازی یه کمی فانتزی شدنش بود ! یعنی یه جورایی ماشین خیلی بزرگ دیده میشد ! و داستان بسیار بسیار در حدی ضعیف ! که اگه روی داستان خوب کار می کردن و فیلمهاشو خوب درست می کردن شاید بهتر از اینا میشد ...
ولی به هر حال اینو هم بازی کردیم و تموم !:31:
چند صفحه پیش من توضیح دادم اون اصلا نصبی نیست فقط چندتا ----- اعمال می کنه که اونم چندان تاثیری نداره یا حداقل برای من تاثیر نداشت در کل بی خیالش شونقل قول:
تکنیک بزنی مثل دریفت سر پیچ ها دور 180 درجه و .. تو مسابقه امتیاز داره !نقل قول:
من رو 21 تمامش کردم !
سلام
درسته بسته به مهارتی که در بازی دارید و مقدار امتیازی که میگیرید. من لول 15 تموم کردم. این امتیاز هم رابطه با آزاد شدن ماشینها و اپگرید ها داره.
خوب این بازی رو هم امروز رو xbox 360 تمام کردم
career رو 100 درصد و game رو 71 درصد
در کل با وجود باگهای نور پردازی که عجیب بود به خصوص سرعت حرکت خورشید تو اسمون که باعث میشد
سایه ساختمون ها در عرض 3 ثانیه از این سمت به اون سمت بیفته
بازی خوب و راضی کننده ای بود
موف باشید
کسی تاحالا ماشین دزدیده >؟ مناین کار را تو level 5,6 کردم حالا میتونم ازشون استفاده کنم ؟لطفا دقیق بگین
خیلی باید ماشین بدزدی!!!:27:نقل قول:
نه نمیتونی استفاده کنی ازشون:31:
میری ماشینو تحویل میدی یه پولی میگیری!!!:27:
همه ماشینهایی که میدزدی خفن هستن:32:
از جمله بوگاتی ویرون:18:
اگه قرار بود با دزدینش صاحبش بشی که دیگه بازی فاجعه میشد!!!:13:
من يازي رو گرفتم ! داستان بازي نسبت به پرو استريت خيلي بهتر شده ! به همون نسل قبل برگشته ! (mostwanted و ...) ولي بقيه موارد خيلي ضعيفه ! يعني مسخرست ! (گرافيك و ...)