دوستان من قبلا در مورد لپ تاپ مدل Sony Vaio CR31 نظرتون رو خواسته بودم اما بعد از کمی تحقیق و جستجو از لحاظ قیمت 2 مدل
دیگه از برندهای مختلف رو پیدا کردم که با این مدل سونی تقریبا هم قیمت هستند. حالا واقعا میخوام کمکم کنید چون نمیخوام ضرر کنم.
خوسته ام از لپ تاپ اینه که سرعت و قدرت خوبی داشته باشه... گرفیکش اگر عالی نبود اشکالی نداره اما خوب
باشه و حداقل بشه اکثر بازیهای خوب مانند Call of Duty نسخه آخرشو باهاش بازی کرد. از لحاظ گرافیکی در مورد
کار با برنامه های ادیت و میکس هم خوب باشه.
از همه مهمتر کیفیت ال سی دی و سخت افزار خوبی هم داشته باشه چون کیفیت الان حرف اول رو میزنه. من
دانشجو هستم و بیشتر برای کارهای درسی و کار با برنامه های ادیت اینو لازم دارم اما در کنار درس گاهی وقت ها
هم بازی میکنم.
حالا با توجه به توضیحات بالا از بین اون مدل سونی که گفتم و این 2 مدل زیر کدوم یکی رو بهم پیشنهاد میدید؟
ASUS M51SN-AS049C
Intel C2D T8300
3GB DDRII
250GB 5400RPM
nVidia G9500M GS -512MB/1280MB
S-video/VGA/DVI
15.4" WXGA+
USB-Firewire-Modem 4st/1st/Yes
Vista H Premium
و مدل بعدی ....
HP Pavilion dv6899
Intel® Core™ 2 Duo-processor T8300
- 2,40 GHz , Nivå-2-cache 3 MB
Ram: 3GB
Hard: 250 GB - 5400 rpm
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
این 3 مدل تقریبا همه شون یک قیمت دارند و بقیه خرت و پرتهای دیگه مانند یو اس بی پورت و خروجی تی وی و
اینها در هر 3 مدل پیدا میشه اما اگر جزئیاتشون رو خواستید بگید تا بعدا بنویسم.
من خودم چشمم Asus رو گرفته اما نمیدونم از لحاط کیفیت به سونی و یا اچ پی میرسه یا نه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید. انگار که دارید برای خودتون و یا دوستتون میخرید. با تشکر :11: