سلام دوستان
من يه مشكل عجيب با مسنجر دارم.من خيلي راحت با مسنجر Sign in ميكنم ولي درست وقتي كه روم مورد نظر رو انتخاب ميكنم تا وارد بشم بلافاصله Sign out ميشه.
اينم عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
من يه مشكل عجيب با مسنجر دارم.من خيلي راحت با مسنجر Sign in ميكنم ولي درست وقتي كه روم مورد نظر رو انتخاب ميكنم تا وارد بشم بلافاصله Sign out ميشه.
اينم عكس:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
من همچین چیزی نشنیدم و اگر باشه اطلاعی ندارم
البته فکر نمیکنم این مورد درست باشه
بجای ثبت نام که یه چیز غیر ممکن به نظر میرس .خوب اگه یاهو میخواست یه همچین کاری بکنه یه کار میکرد که اصلا" پک بوت امکان ارسال نداشته باشه
شما برای جلوگیری از بوت شدن میتونید از برنامه های ضد بوتی که در تاپیک هست و یا از چت کلاینت های قوی که بازم در تاپیک هست استفاده کنید .که کلا" جلوی پی ام رو بگیرن چه برسه به این که به ده تا برسن
موفق باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
سلام دوست عزیز این مشکل بعضی مواقع پیش میاد و مربوط به سرورها و یا بیشتر مربوط به کارت و یا خط تلفن شما میشه که بعضی مواقع از این موارد براش پیش میاد
توصیه میکنم یکبار دی سی شو و خطی که باهاش وصل شدی رو عوض کن و اگه نشد برای امشب از یک ای اس پی دیگه فعلا" استفاده کن باید مشگل حل بشه
باز اگر برای 10 درصد درست نشد کمی صبر کن و یه وقت دیگه امتحان کن ولی باید با موارد بالا کارت حل بشه انشا...
اگه چیز دیگه ای به فکرم رسید برات مینویسم
موفق باشی ضمنا" عکسی که انداختی اصلا" واضح نیست وچیزی رو نمیشه ازش تشخیص داد من از روی نوشته هات برات نوشتم اگه نشد عکس رو واضح بگذار
اینک یک برنامه برای ارسال پام خوش آمد گویی به روم
welcom Da Bitch
چند تا قالب برای مسنجر
ymsgr_bronze
ymsgr_celadon
ymsgr_grayorange
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Kolubive
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم فکر میکنم شما تا حالا با این آیدی به روم نرفتید
چ.ن این پیغام مشخصه اینه که آیدی شما به دلایل که یکیشون و مهمترینشون سن انتخابی هنگام ساخت آیدی هست زیره سنی هست که یاهو بهش اجازه ورود به روم رو میده و یا اینکه آیدی آلترنات رو یکی از آیدیهای مربوط به ایران انتخاب گردید مثلا" سیما2 . و با این حالت شما نمیتونید به روم وارد بشید و بایستی سن انتخابیتون رو عوض کنید .میتونید از مای یاهو لوگین شید و ادیت کنید البته توضیح کاملش در تاپیک هست ولی دقیقا" نمیدونم کدوم صفحه .بگردید پیدا میکنید .البته اگه در مای یاهو برید خودتون میتونید سن رو عوض کنید اگه قبول بشه
موفق باشید
سلام من يه اي دي لاكر خوب مي خوام كه 100 درصد كار كنه.مي دونم اگه تو اين تايپك بگردم پيدا مي كنم ولي 145 صفحه س من هم حوصله خوندن اين همه صفحه رو ندارم.اگه حداقل صفحه اش رو هم بگين ممنون مي شم.
من نزدیک به دو ساله که این آیدیو دارم و اوایل باهاش به راحتی به روم می روم مشکل از آیدی نیست چون من یه آیدیه دیگه ساختم ونقل قول:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم فکر میکنم شما تا حالا با این آیدی به روم نرفتید
همچنان این مشکل پابرجاست
مشکل از تنظیمات connection است که تو منوی مسنجر > پرفرنس بزار رو no firewall and proxyنقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
این قضیه sms با yahoo messenger رو تنظیمات خاصی داره ... اصلا تو ایران شدنیه ؟ یکی یه توضیحی بده مرسی