نینجا جان از عکسایی که گرفتی مشخصه x1 تو نور روز خوب عکس میگیره...اما تو خونه که گرفتی(نور لامپ) p1 بهتره...مرسی واسه عکسات.اگه یه فیلمم تو روز از بیرون بگیری بزاری واقآ ممنونت میشم...
Printable View
نینجا جان از عکسایی که گرفتی مشخصه x1 تو نور روز خوب عکس میگیره...اما تو خونه که گرفتی(نور لامپ) p1 بهتره...مرسی واسه عکسات.اگه یه فیلمم تو روز از بیرون بگیری بزاری واقآ ممنونت میشم...
جائیکه من زندگی میکنم Xperia وجود خارجی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار رفتم مغازه قیمت بگیرم گفتم Xperia آخرین قیمتش چنده؟ گفت موتورولاست یا نوکیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو واقعا جدی میگم.ولی یه آشنا دارم کارش خوبه.سفارش قبول میکنه.ولی من امروز نظرم عوض شد.حتما نقره ای میگیرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
gsmarena هم 90% عکس هاش رو از X1 نقره ای گذاشته...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-pictures-2246.php
ببخشید من یه سوال احمقانه دارم : این سافت ریست که می گن یعنی همون روشن خاموش کردن گوشی با دکمه پاور بالاش؟ یا اینکه کار خاص دیگه ای هم باید انجام بدیم؟
آخه من چند تا برنامم درست نصب نشدن (مثلا تاچ فلو 3d رو نتونستم درست نصب کنم) گفتم شاید سافت ریست بلد نیستم.
بیشتر مغازه هام نقره ای دارن...خدایی هر دو رنگش زیبایی خودشو داره...اگه پول داشتم جفتشو میگرفتم:26:نقل قول:
درود!
لطفا کسی عکسی از x1 بذاره در حالی که کتاب از روی اون خونده میشه.
بچه ها من touch hd flo 3d رو x1 نصب کردم ژانل باحالی هستش خوب هم کار میکنه تو همین تایپیک هم هست
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3193937&postcount=1024
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ruzy جان تو این رو از کجا گرفتی نصب کردی منم این رو نصب می کنم اما آخرش پیغام می ده که ترجمه فارسیش اینه : "با موفقیت نصب شد. اما ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه چون که برنامه برای یه ورژن دیگه ی ویندوز نوشته شده"نقل قول:
مثلاً برای من قسمت media درست کار نمی کرد و در ضمن این پنل توی قسمت انتخاب پنل ها هم ظاهر نشد ! خودش اتوماتیک بعد از یه بار ریست اون رو توی پنل اولی نصب کرد!
دوستان حتما همه میدونن که Xperia ی بعدی دیگه توسط HTC ساخته نمیشه و توسط یک شرکت تایوانی به اسمMobinnova sساخته میشه و عکس زیر هم یکی از محصولات این شرکته
همونتور که میبینین این همون آخرین محصول i-mate که به نامi-mate Ultimate 9502 شناخته میشه و نشون میده که این شرکت هم که قبلا محصولاتش رو HTC میساخت به این شرکت رو آورده
باسه اینکه خودتون هم این مطلب رو ببینید عکس هر دوتاش رو براتون می زارم
i-mate Ultimate 9502
Mobinova PP 5400
برند این شرکت هم به شکل زیره
یه محصوله دیگه از mobinova
سلام
این نقره ایه یا مشکی ؟
پس این چیه ؟
به نظر من مشکی بگیریم بهتر نیست ؟ اون دو سه تا دکمه ی روی صفحه ش چون مشکیه با بقیه گوشی Set هست ، باهالتره
من که P990 دارم (فقط نقره ایش هست دیگه ) کسایی که گوشی مشکلی مثلا P1 یا N95 داشتن به چشمم قشنگ تر میان .
شاید بخاطر اینکه گوشیه زیر دستتم نقره ای بود ازش زده شده بودم
ولی مشکی رنگ عشقه !!!