سلام
من تو قصر گير كردم....جايي كه 4 تا دستگاه رو بايد برسونيم تا در باز بشه....3 تاشو تونستم گير بيارم...اما 4 مي پشت اون دري كه نور آبي دارست...هر كار ميكنم هم باز نميشه
چي كار كنم؟
Printable View
سلام
من تو قصر گير كردم....جايي كه 4 تا دستگاه رو بايد برسونيم تا در باز بشه....3 تاشو تونستم گير بيارم...اما 4 مي پشت اون دري كه نور آبي دارست...هر كار ميكنم هم باز نميشه
چي كار كنم؟
فکر کنم یه راه از پشت دارهنقل قول:
خوب دوست عزيز شما بايد اون در ابي رنگ رو با يكي از اون دستگاها بشكونيد تا بتونيد اون يكي رو هم از جاش حركت دهيد
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من یه 3 یا 4 ماهی بود که تهران نبودم:19: و به اینترنت دسترسی نداشتم:13::41: و تازه بعد از مدت ها اومدم و توی خیلی از تالارها تغییرات زیادی رخ داده :18:که اینجا هم از این تغییرات بی نصیب نبوده.
این نظرسنجی که راه انداختین کار خیلی جالبیه ولی به نظر من سوال اون چندان اصولی نیست ....:13:
خب هر کدوم از شخصیت ها ویژگی هایی دارند که باعث جذابیت اونها میشه و جواب دادن به این سوال کار ساده ای نیست .
من توی آخرین پستی که توی این تاپیک دادم مربوط به اون موقعی بود که تازه این بازی رو گرفته بودم و مربوط به وقتی بود که شخصیت بازی از نیرو به دانته تغییر پیدا کرده بود و واسه همین نوشتم که از دانته خوشم نمیاد ولی بعد از مدتی نظرم به کلی تغییر کرد و دیدم که دانته دارای سرعت زیادی هستش در حالی که نیرو دارای قدرت بیشتریه و در کل دانته یه مقدار شوخ طبع تره.
به هر حال از نظر سنجی خیلی خوشم اومد و کار جالبیه.
.
.
.
.
در ضمن یه موضوع دیگه من اولین بار بود که این بازی رو انجام دادم و نسخه های قبلی رو بازی نکردم . این نسخه داستان خیلی جالبی داشت . بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟ ممکنه اصلا یکی لطف کنه و داستان رو توی نسخه های قبلی برای من تعریف کنه ؟
در ضمن یه موضوع دیگه این داستانی رو که به صورت مصور توی قسمت DCM History نوشته شده خیلی جالبه ولی نمیشه کاری کرد که اون رو از هر جاش که دوست داریم ببینیم؟ چون بعضی صفحه ها رو خیلی زود میبره و کلا داستان هم اونقدر طولانیه که نمیشه اونو یه دفعه خوند.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:
پست اول همین تاپیک:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه نشون داده کسانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن 99% دانته رو انتخاب میکنن.
بهت پيشنهاد ميكنم كه نسخه هاي قبلي رو هم بازي كني. خصوصا نسخه شماره 3 كه براي پي سي هم منتشر شده.نقل قول:
بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟
نسخه بعدی کی میاد؟
چه بازی هی دیگه ایی تو این سبک برای pc هست؟
جواب سوال اول : معلوم نيست هنوز! يعني هيچ خبري منتشر نشدهنقل قول:
سوال دوم رو توي اين تاپيك مطرح كنيد :
>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=148
تجربه رو کاری ندارم ولی خداییش دانته یه چیز دیگست:40::46:نقل قول:
ولی نرو یکم قوی تر از دانتسنقل قول: