[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
چگونه از "منو" در C++ استفاده کنیم ؟؟ سلام.
من برنامه ای میخوام که یک منو داشته باشه و بشه توش چند تا برنامه دیگه رو لینک کرد کرد تا وقتی رو هر کدوم کلیک بشه اون برنامه اجرا بشه.
لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه ، ممنون.
اقا سلام ما خیلی تازه کاریم تو برنامه نویسی اون سمت راست یه قسمت هست نمیدونم اسمش چیه soloition اگه اشتباه نشه اون غیب شد نمی دونم چی کار کردم غیب شد چطوری برش گردونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]
#include <cstdlib>
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int atk,n,def,hp,watk,wdef,whp;
hp=150;
whp=150;
while(hp>0 || whp>0)
{
cout<<"You entered the jungle"<<endl<<"You saw a raging wolf"<<endl<<"1)Power Attack"<<endl<<"2)Fast Attack"<<endl<<"3)Defensive Attack"<<endl;
cin>>n;
if(n==1)
{
int atk=rand()%6;//For a random number between N & M:This line would be M-N+1
atk=atk+20;//This line would be N
int def=rand()%4;
}
if(n==2)
{
int atk=rand()%11;
atk=atk+10;
int def=rand()%6;
def=def+3;
}
if(n==3)
{
int atk=rand()%11;
int def=rand()%3;
def=def+8;
}
watk=rand()%11;
watk=watk+10;
wdef=rand()%4;
wdef=wdef+2;
hp=hp-(watk-def);
whp=whp-(atk-wdef);
cout<<"You dealt "<<atk-wdef<<" damage to the Raging Wolf"<<endl<<"Raging Wolf dealt "<<watk-atk<<" to you"<<endl<<"You've "<<hp<<"hit points"<<endl<<"Raging Wolf has "<<whp<<"hit points"<<endl;
}
system("PAUSE");
return 0;
}
[/PHP]دوستان برنامه بالا رو نوشتم که یه جورایی یه بازیه RPG هستش!به این صورت که حریفتون یه گرگه.جون شما 150ه در اول و جونه گرگم 150.3 تا انتخاب دارید:
1)ضربه قوی:این ضربه جون زیادی کم میکنه از حریف ولی دفاع شما رو هم کم میکنه یعنی نمیتونید خوب دفاع کنید.
2)ضربه سریع:جون متوسط کم میکنه و دفاع شما هم متوسطه.
3)ضربه دفاعی:جون کمی کم میکنه ولی دفاعتون میره بالا.
برا محاسبه میزان جون کم شده هم:atkشما منهای دفاع گرگ میشه جونی که از اون کم میشه.و watk منهای دفاع شما هم میشه جونی که از شما کم میشه.
معرفی متغیرا:
atkمیشه دمیج(یا همون خسارت) شما
def میشه دفاع شما
hp هم جون شما
watk دمیج گرگ
wdef دفاع گرگ
whp سلامتی گرگ
درضمن اینطوری تعریف کردم که :مثلا ضربه قوی مقدار دمیجش یه عدد random بین 20 و 25 باشه و حمله متوسط بین 10 و 20 و حمله پایین بین 0 و 10.دفاع بالا بین 8 و 10 و دفاع متوسط بین 3 و 8 و دفاع پایین بین 0 و 3.دمیج گرگ هم بین 10 و 20 و دفاعش بین 2 و 5ه.هر چی میبینم مشکلی نباید باشه ولی یه اجرا بزنید ببینید چی میشه!جون شما رو یه عدد بزرگ تحویل میده و دمیجتونم -2.اعداد همیشه ثابتن.
__
ویرایش:یه بی دقتی توش پیدا کردم درستش کردم ولی هنوز قاطیه!
__
ویرایش 2:شانسی درست شد!اون int ها رو برداشتم!ولی نمیدونم چرا درست شد؟یعنی چرا نباید یه متغیرو دوبار تعریف کنم؟
داداش الان من یه ماشین حساب می خوام بنوسیم کد هاشو به این صورت نوشتم چرا خطا میده راستی چطوری خروجی بگیرم ؟
ارور داده؟متن ارورو بذارید پس.اگه این خط قرمزای زیرش منظورتونن ارور نیستن اینا!
فقط یه چیو من مطمئن نیستم چون با Visual Studio کار نمیکنم.نمیدونم توی اون اولا .h آخرو میذارن بعدشم conio.h توش هست یا نه چون تو Dev-C++ جاش cstdlib.h داریم.
ولی مشکلی نداره برنامتون.برا اجرا بگردید یه compile & run پیدا میکنید.و اکثر برنامه ها f5ه ولی خوب بعضی جاها مثل همین Dev نیست.
بازم میگم تا جایی که میدونم conio.h رسمی و اصلی نیست و توی Turbo به کار میرفت و کلا توی سیستمای تحت داس.
وقتی یک متغییر رو با توجه به بدنه کدتون یک بار تعریف کنید در تمام اون بدنه قابل استفاده هست و دیگه هیچ لزومی نداره که یکبار دیگه تعریف کنید! در غیر اینصورت میتونه با توجه به نوع کامپایلرتون خطاهای مختلف و غیر قابل پیش بینی داشه باشه.نقل قول:
ویرایش 2:شانسی درست شد!اون int ها رو برداشتم!ولی نمیدونم چرا درست شد؟یعنی چرا نباید یه متغیرو دوبار تعریف کنم؟
باید از خود ورژن 64 بیتی استفاده کنینقل قول:
یا ورژن جدید Borland C++ Builder 6 Enterprise
یاهم از++dev c یا Microsoft Visual C++ 2010 Express
سلام میخوام بدونم چجوری میشه 1 عنصر از 1 وکتور سترینگ رو به یک سترینگ بریزیم
مثل پایین
خواهش میکنم سریع کمک کنیدکد:vector<int> analyze_strings(vector<string> input_strings, string& longest_string, string& shortest_string) {
int lon=0;
int shor=0;
vector<int> result;
for(int i=0;i<input_strings.size();i++)
result.push_back(input_strings[i].size());
for(int j=0;j<input_strings.size();j++)
if(result[j]>=lon)
lon=result[j];
shor=lon;
for(int f=0;f<input_strings.size();f++)
if(result[f]<=shor)
shor=result[f];
longest_string=input_strings[lon]; مشکلم این 2 تا خط که run time error میده
shortest_string=input_strings[shor];
//longest_string="longest";
//shortest_string="shortest";
return result;
}
دمتون گرم ممنونم
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
[/COLOR]نقل قول:
میدونم مشکلت چیه خودمم به این برخوردم
بالا کدت باید اضافه کنی using namespace std که اینجوری میشه
کد:#include <iostream>
using namespace std;
int main(){
.
.
.
return 0;
}
سلام دوستای گلم...
من برای این دو تصویری که گذاشتم به یه برنامه نویسی فوری برای ++visual c احتیاج دارم...کسی میتونه کمکم کنه؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه کمک کنین :