باز نشدکد:www.usc.ac.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت فن اوا 1 مگ !!!! غرب تهران کاشانی
Printable View
باز نشدکد:www.usc.ac.ir
شما زیاد به تست های speedtest.net توجه نکن!نقل قول:
سرعت رو پایین نشون میده ولی اگر با IDM دانلود کنی میبینی که سرعت خوبه!
سرویس من 512 هستش و مرکز بهشتی هستم.
اینم تست من :
ولی با IDM همین الان با سرعت 1 مگ دانلود میکنم.
با IDM چند شب پیش یه فایل 80 مگی دانلود کردم که 40 دقیقه طول کشید در صورتیکه با خط یک مگ بیشتر از 10_12 دقیقه نباید طول بکشهنقل قول:
توی پست های قبلی نوشتم.الان فکر کنم 4 شبه که دوباره سرعت شبانه خوب شده ولی قبل از این 4 شب ، سه یا چهار شب بود که سرعت شبانه خیلی پایین اومده بود! پس شاید اون فایل 80 مگی رو شما توی اون سه چهار شبی که سرعت شبانه پایین بود گرفتی!نقل قول:
البته اینم بگم که گویا مراکز مخابراتی تهران با هم فرق میکنن.مثلا توی بعضی ها مثل مرکز مخابراتی ما اگر سرویس 512 بگیری سرعتت 1 مگ هست ولی توی بقیه مراکز سرعت همون 512 خواهد بود!
شما در دو سه شب اخیر دانلود داشتی؟ اگر داشتی شبی چقدر دانلود کردی؟
من برای مثال دو شب پیش 1.8 گیگ و سه شب پیش 1.9 گیگ دانلود کردم ، که برای خودم بی سابقه بوده!:8:
امروز هر چی خواستم تست بگیرم ماشاالله این خط ما اینقدر سرویسش خوبه که حتی نتونست سایتو کامل باز کنه !!!!
شرمنده مال دیروز را گذاشتم
این فن اوا هم دیگه شورش را دراورده
از دیروز سایت speedtest.net کامل بالا نمی اید و نمی توانم سرعت خطم را چک کنم . چند تا سایت دیگه هم که برای اندازه گیری سرعت اینترنت میشناختم همین جور شده .
مثل اینکه دیوارهای این فروم موش داره !!!!
مشکل این سایت رو با پشتیبانی درمیون گذاشتید؟نقل قول:
حل نشد؟
سرعت فن اوا 1 مگ !!!! غرب تهران
سلام بچه ها - من از شاتل سرويس دارم-ميخواستم ببينم فن اوا سرويس 128 توي شب با چه سرعتي دانلود ميكنه ؟ سرعت شب واسم خيلي مهم است
البته من 128 ندارم اما تا جائیکه میدونم تمامی سرویس های فن آوا مثل قرارداد بسته میشه یعنی 128 میشه 16نقل قول:
موفق باشید