کمک
این فریم ور گوشی منه r532c2-g-11.31.25p a1200r
هر mpkg که نصب میکنم جواب نمیده
یکی لطف کنه مشکله منو حل کنه
Printable View
کمک
این فریم ور گوشی منه r532c2-g-11.31.25p a1200r
هر mpkg که نصب میکنم جواب نمیده
یکی لطف کنه مشکله منو حل کنه
برو لینک زیرنقل قول:
کد:http://www.gsmforum.ir/forum67/thread117.html
سلام به همه ی دوستان من امروز A1200 گرفتم اینم مشخصاته ورژن و بقیه چیزاش
R532C2_G11.31.25Pایرادایی که من الان توش دیدم باید واسه هر مسیج delivery رو فعال کنی بعدشم باید چشت به دوربین باشه تا بفهمی کی deliver شد وگرنه بعدش از هیچ جا نمیشه فهمید!!! (یه تیک همیشه گوشه پاکت تو قسمت sentهستش چه delivery روشن باشه چه خاموش!!) تو قسمت بلوتوثم با اینکه من با کامپیوتر pair کردم و تیک auto accept رو زدم سره هر فایلی سره هر فایلی که میخوام به گوشی بفرستم همش ازم میخواد که دریافت فایل تایید کنم، لطفا یکی راهنمیی کنه....
BP: R532C2_G_11.31.25PB
PFlex: GSZA120T678PT00CD
SP: 63343400
Technology: Quad-Band GSM
دوستان یه سواله دیگه من گوشی قبلیم 6120 بود که قبل از اینکه با A1200 عوضش کنم با NOKIA PC SUITE از دفترچه تلفنش رو Outlook 2007 بک آپ گرفتم ولی MOTOROLA Phone Tools نمی تونه از outlook 2007 بریزه رو گوشی حالا باید چه کار کنم؟!!!
نقل قول:
در رابطه با بلوتوث و دلیوری همینجوریه کاریش نمیشه کرد. برای outlook هم خوب این گوشی لینوکسه فکر نکنم اینجوری بتونی روش بریزی. شماره های واجبتا رو خود سیم کارت ذخیره کن بعد انتقال بده.
مرسی دوست عزیز ولی یه سواله دیگه من گوشیو دیشب شارژ کردم تا امروز ظهر ساعت 3 کار کرد بعدش یه پیغام اومد low battery درجام گوشی خاموش شد...!!! طبیعیه؟!!!
A1200r version 25P
حل مشکل Delivery Report در A1200/E6
فایل ر و دانلود کنید
در روت مموری اکستراکت کنید
فایل .lin ?رو بوسیله linloader یا smart assistant اجرا کنید
منتظر بمونید تا صفحه رفرش بشه گوشی رو بعدش رستارت کنید و لذت ببرید
لينك دانلود:
filejumbo.com/Download/6D6C131C6C3D7219/
منبع: انجمن موبايلستان
براي من هم مثل شماس طبيعي نيستنقل قول:
احتمالا از باطري
سلام دوست عزیز این برنامه دقیقا چیکار می کنه؟!! فقط لازم نیست که هر دفه Delivery Report رو انتخاب کنی یا اینکه بعدشم میشه فهمید مسیج Delivery شده یا نه؟!! رو A1200r نصب میشه؟!نقل قول:
راجع به باطریم امروز می خوام FIRMWARE رو عوض کنم اگه تغییری کرد خبرشو می دم...
البته با عوض کردن فریمور خیلی بهتر میشه ولی کلا اولش شارژش کمه تا آب بندی بشه.تقریبا بعد 1 هفته میتونی باهاش 180 تا بری.:31:نقل قول: