اره اینو خیلی خوب اثبات کردی تو تاپیک psp الان یاد جر و بحث هامون افتادم!!نقل قول:
اره اینو خیلی خوب اثبات کردی تو تاپیک psp الان یاد جر و بحث هامون افتادم!!نقل قول:
نقل قول:
اونی که آرکید رو داره میده 500 تا 550 کثیف ترین آدم رو زمینه... قیمت متعادل آرکید باید 390 تا 410 باشه. بیشتر از این پول کثیف خواری شونه..
مگه تو ایران فروشنده تميز هم وجود داره؟! همه هم مسلمونن.!!
نقل قول:
ولی در عوضش می تونه از قانون کپی رایت تبعیت کنه...
ولی در عوضش از نون شبش هم ميمونه. !
نقل قول:
میگن بردهای فاکن لوله مسی روی سی پی یو شون حذف شده.. اینو چطوری میشه تشخیص داد.. هم اینجا و هم تو بازی سنتر طریقه تشخیصشونو خوندم اما در این مورد متوجه نشدم باید از کدوم قسمت نگاه انداخت..
اینو نميدونم . پيمان جان بهتر ميدونه.!
بابا بی خیال... این هم مثل همون قضیه ای شده که آخرش شما فکر کردین می خواستم کامپیوتر رو با کنسول مقایسه کنم..نقل قول:
ولی در عوضش از نون شبش هم ميمونه. !
لطف کنید بحث تاپیک رو به حاشیه وارد نکنید.
بحث سیاسی هم به هیچ عنوان مطرح نکنید.
ممنون و موفق باشید
من خودم با چراغ قوه توی کنسول رو یه نگاهی انداختم.... باید خیلی دقت کرد. خیلی که دقت کنی میبینی هم وضعیت Inductor ها تغییر کرده و عوض شده، هم اینکه روی cpu تغییراتی صورت گرفته.نقل قول:
یه راه دیگه هم داره و اون اینه که در کنسول باز بشه!
درسته که می شه ریجن کنسول رو عوض کرد؟
ما تا دهن باز می کنیم پاره ای از مشکلات کشور رو بازگو می کنیم میاین با سیاست قاطی ش می کنین.. از نظر من سیاست مفهوم و تعریفی نداره.. بحث سیاسی کدومه داداش من.. کی از سیاست حرف زد ؟نقل قول:
بحث سیاسی هم به هیچ عنوان مطرح نکنید.
وای.. الان که دوباره به عکسا نگاه کردم تازه فهمیدم که نزدیک بود چه بلایی سرم بیاد...نقل قول:
من خودم با چراغ قوه توی کنسول رو یه نگاهی انداختم.... باید خیلی دقت کرد. خیلی که دقت کنی میبینی هم وضعیت Inductor ها تغییر کرده و عوض شده، هم اینکه روی cpu تغییراتی صورت گرفته.
یه راه دیگه هم داره و اون اینه که در کنسول باز بشه!
من رفتم تو یه کلوپی.. از قضا بحث 360 پیش اومد طرف گفت من کنسولمو می فروشم و بردش فالکنه..
من که می دونستم گوشی رفیقم فلش داره ازش گرفتم و به داخل کنسول یه نگاه انداختم. تازه یک قرونی م افتاد که بردش لانچ بود چون اینداکتوراش ایستاده بودن.. من فکر کردم زفره .. نگو مدل زفر به بعد اینداکتورا خوابیده ن..
به نظرم اولین کاری که باید می کردم این بود که ببینم hdmi رو ساپورت می کنه یا نه...
بچه ها یه چند تا موضوع جدید پیش اومده که داره کم کم حالمو بهم میزنه:
جدا از اینکه باید دنبال فاکن بگردی تا از شر گرمازدگی خلاص شی مشکلات دیگه ای هم موجوده..
اول مشکل uc با pal رو داشتم.. چون uc می گن بازی هاش بیشتره اما مبدل 110 به 220 می خواد که حدودا 30 تومنه. این که شد یه خرج اضافه..و pal بازی هاش کمتره اما خوبیش اینه که آداپتورش 220 ه..
زنگ زدم یه جایی برای خرید کنسول.. طرف جدا از اینکه گرون می گفت.. گفتش که تمام مدل های uc و pal رو رد کرده چون بازی زیاد براش موجود نیست... گفتش که می خواد مدل j رو بیاره چون بازی هاش فراوونه..
از طرف دیگه یادمه یکی تو بازی سنتر گفت که مدل جی بازی هاش تقریبا سانسور شده س و از خشونت بازی هم کاسته شده...یه همچین چیزی صحت داره ؟
دیگه اینکه: مدل جی که به مبدل 110 به 220 نیاز نداره.. داره ؟
خداییش به این می گن the catch 22
راهنمایی کنین لطفا..
شنیدم این کار سخت افزاری انجام میگیره.. آره ؟نقل قول:
نقل قول:
آره ميشه به راحتی. ببرش پيش فروشگاه نکست جن. کاره سه سوته.!نقل قول:
بچه ها یه چند تا موضوع جدید پیش اومده که داره کم کم حالمو بهم میزنه:
جدا از اینکه باید دنبال فاکن بگردی تا از شر گرمازدگی خلاص شی مشکلات دیگه ای هم موجوده..
بابا ملت اینقدر خودتون رو به خاطر فالکون به دردسر نندازيد. من دارم ميگم کافيه ديگه. عزيزان فالکون هم اسمش زيادی خوب در رفته و همه حساسيت زيادی روش دارن. این زفير بدبخت هم تاحالا هيچ مشکلی نداشته ، ميفهميد؟ تاحالا کسی رو نديدم که بگه زفير من خراب شده ، متوجه ميشيد؟ آخه چرا اینقدر دنبال فالکون ميگرديد؟ بسه ديگه بيخيال.!
نقل قول:
اول مشکل uc با pal رو داشتم.. چون uc می گن بازی هاش بیشتره اما مبدل 110 به 220 می خواد که حدودا 30 تومنه. این که شد یه خرج اضافه..و pal بازی هاش کمتره اما خوبیش اینه که آداپتورش 220 ه..
زنگ زدم یه جایی برای خرید کنسول.. طرف جدا از اینکه گرون می گفت.. گفتش که تمام مدل های uc و pal رو رد کرده چون بازی زیاد براش موجود نیست... گفتش که می خواد مدل j رو بیاره چون بازی هاش فراوونه..
ببين عزيز اصلا به رجيون توجهی نکن. اولا که از هيلو و آرکيد رجيون jنيامده. بعدشم بيشتر بازی ها نسخه فری رجيون دارن که رو همه ی کنسول ها اجرا ميشه. درسته بازی های jکمی بيشتره اما نميارزه به اینکه بری خودتو تو دردسر بندازی تا بتونی jبخری. وضع اون دوتا ی ديگه هم کم کم داره بهتر ميشه.!نقل قول:
از طرف دیگه یادمه یکی تو بازی سنتر گفت که مدل جی بازی هاش تقریبا سانسور شده س و از خشونت بازی هم کاسته شده...یه همچین چیزی صحت داره ؟
دیگه اینکه: مدل جی که به مبدل 110 به 220 نیاز نداره.. داره ؟
اینو ديگه خداييش نشنيده بودم. شايد شايعه باشه. با عقل جور در نمياد. آخه اونا که آدمای اینجارو نيمه وحشی ميدونن چرا بايد از خشونتش کم کنن؟ که يکوقت ضربه روحی به بچه هامون نزنه؟! خنده داره. قضيه بووو ميده.!
----
نه نداره.
چرا اینقدر ریز می نویسی چشمام اذیت شد... اینو یادت باشه.. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. اگه زفر مشکل نداشت مایکروسافت مرض نداشت بره فالکن تولید کنه..نقل قول:
بابا ملت اینقدر خودتون رو به خاطر فالکون به دردسر نندازيد. من دارم ميگم کافيه ديگه. عزيزان فالکون هم اسمش زيادی خوب در رفته و همه حساسيت زيادی روش دارن. این زفير بدبخت هم تاحالا هيچ مشکلی نداشته ، ميفهميد؟ تاحالا کسی رو نديدم که بگه زفير من خراب شده ، متوجه ميشيد؟ آخه چرا اینقدر دنبال فالکون ميگرديد؟ بسه ديگه بيخيال.!
آخش پس بازی های ریجن فری هم موجوده.. فکر نکنم سفارشی مشکلی وجود داشته باشه. فکر کنم بتونم هر بازی رو که بخوام از بازی سنتر تهیه کنم.نقل قول:
ببين عزيز اصلا به رجيون توجهی نکن. اولا که از هيلو و آرکيد رجيون jنيامده. بعدشم بيشتر بازی ها نسخه فری رجيون دارن که رو همه ی کنسول ها اجرا ميشه. درسته بازی های jکمی بيشتره اما نميارزه به اینکه بری خودتو تو دردسر بندازی تا بتونی jبخری. وضع اون دوتا ی ديگه هم کم کم داره بهتر ميشه.!
نمی دونم والا... یکی دیگه اومد گفتش که من بیشتر بازی هاشو امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشتن..نقل قول:
اینو ديگه خداييش نشنيده بودم. شايد شايعه باشه. با عقل جور در نمياد. آخه اونا که آدمای اینجارو نيمه وحشی ميدونن چرا بايد از خشونتش کم کنن؟ که يکوقت ضربه روحی به بچه هامون نزنه؟! خنده داره. قضيه بووو ميده.!
آخه قرار نیست که واسه ماها خشونتشو کم کنن... این ریجن رو که برا ماها نساختن. اصلا اونا چیزی رو برای ایرانی جماعت تولید نمی کنن..
خیلی خوب شد..نقل قول:
نه نداره.
سه سوته ؟ پس نرم افزاریه ؟ چقدر می گیرن حالا ؟نقل قول:
آره ميشه به راحتی. ببرش پيش فروشگاه نکست جن. کاره سه سوته.!
یه سوال دیگه اگه حوصله داشتی جواب بده:
بازی هایی که هم برا 360 و هم برا کامپیوتر تولید میشن از لحاظ کیفیت با هم فرق دارن ؟ آیا بازی هایی که برا کامپیوتر میدن و از 360 کانورت میشن از لحاظ گرافیک با هم متفاوتن ؟ مطمئنا باید بینشون فرقی وجود داشته باشه..
یادمه وقتی RE4 رو تو کامپیوتر دیدم نزدیک بود سکته کنم.. پلی 2 کجا و پی سی کجا.. واقعا تو پی سی افتضاح بود.. (البته ربطی به قدرت نداره.. دلیلش این بود که بد کانورتش کرده بودن) (دوباره فکر نکنید دارم پی سی رو با کنسول مقایسه می کنم)
سلام خدمت دوستان.
خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . اولا گفتن قیمتش 670 تومن. فالکون، فکر کنم گرون گفتن ، اگه جایی رو سراغ دارین که قیمتش بهتره حتما راهنمایی کنین، یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
ممنون از راهنمایی تون.