yes رو میرنم یه ارور دیگه میده!!!نقل قول:
یعد تو اونم yes می زنم میره دوباره همون ارور می یاد!!
Printable View
yes رو میرنم یه ارور دیگه میده!!!نقل قول:
یعد تو اونم yes می زنم میره دوباره همون ارور می یاد!!
روی دکمه view certificate کلیک کن تو کادری که باز مییشه install certifiate رو بزن بعدش yes کن بره.
اگر نشد باید بری تو تنظیمات internet option تو controll panel قسمت security و تنظیماتو رو حالت low قرار بدی یا اینکه ادرس سایت لول رو به سایتهای مورد اعتماد اضافه Trusted sites کنی.
منی که سال ها دوتا بازی کردم آیا lol میتونه برام یه انتخاب خوب باشه؟؟؟
به نظرم نمیتونه انتخاب خوبی برای شما باشه!:n36:نقل قول:
اما یک انتخاب عالی میتونه باشه!:n19::n20::n02:
اقا هر وقت دابل رون پیج یا دابل ای پی گذاشتن بگین
دوستان سلام میخاستم بگم من عاشق چمپ leona هستم .
110 k هم باهاش میستری چمپیون پوینت دارم الان میخام Pro JECT Leona رو بگیرم اما پول ندارم
میخام تا off هست یه کسی برام جیفتش کنه منم یه اکانت لول 30 دیگه دارم اونو با ایمیلو رمزش میدم بهش.
لطفا کمکم کنین . !! :n03:
- - - Updated - - -
دوستان سلام میخاستم بگم من عاشق چمپ leona هستم .
110 k هم باهاش میستری چمپیون پوینت دارم الان میخام Pro JECT Leona رو بگیرم اما پول ندارم
میخام تا off هست یه کسی برام جیفتش کنه منم یه اکانت لول 30 دیگه دارم اونو با ایمیلو رمزش میدم بهش.
لطفا کمکم کنین . !! :n03:
--------------------------------------------------------
اسمـ اکانتم همون asgharpalang هست اگه میخاین جیفت کنین لطفا همین الان ادم کنین
هر دو بازی عالین و بحث سلیقه هست . در اساس شباهتاشون زیاده اما خب تفاوت هاشونم قابل چشم پوشی نیستن .نقل قول:
اما خب بدون شک هر کدومو که بازی کنید پشیمون نمیشید . هر دو خوبی و بدی های خودشونو دارن . من خودم Dota 2 باز هستم ، ولی برای مثال همیشه میگم که سیستم Ranked در LoL از Dota 2 خیلی بهتر کار شده .(امیدوارم که با این آپدیت Dota 2 Reborn که داره میاد و امروز 6 گیگش رفت رو سرورای استیم ، اونور هم Ranked رو بهبود بدن)
من خودم دوتا باز هستم اومدم تو این بازی ولی اصلا خوشم نیمود :n03:نقل قول:
منی که سال ها دوتا بازی کردم آیا lol میتونه برام یه انتخاب خوب باشه؟؟؟
یعنی گرافیک فانتزی داشت و با هیرو ها اصلا حال نکردم.
کلا بهم حال نداد شایدم چون با دوتا خاطره دارم نمیتونم ترکش کنم
ولی باید قبول کرد دوتا حرفه ای تره :n06:
سلام بچه ها کسی راه حلی برای حجم لول داره !؟ پیر شدم واسه جابجاییش 20 گیگ شده لامصب ! :(
داداش ورژن 5.16 که حدود 5 GB رو از سایت شاتل لند دانلود کن بزار آپدیت شه حدود 100 MB بعدش بازیت دقیقا حجمش میشه : 5.32 GBنقل قول:
Fps هم برای من خیلی بهتر شد.
-------------------------------------------------------
یکی یه فکری به حال PROJECT Leona ی ما بکنه :n35: