اگه اشتباه نکنم آرش در 10 دقیقه یک سلاح 2000 $ پیدا کرده بود یکبار :31:نقل قول:
Printable View
اگه اشتباه نکنم آرش در 10 دقیقه یک سلاح 2000 $ پیدا کرده بود یکبار :31:نقل قول:
40k پول دارم سعید :دی
رضا ورلد آریزونا زیاد اکتیو نیستم اگه پول خواستی بگو بدم :دی
سعید دیگه تو این چند وقت چیز مخفی چیزی پیدا نشده ؟
یکبار هم تو 10 مین 3 تا کله گرفته بودم :دی
اینا که چیزی نیست ! من بعد از یک فورت بتل general grant's saber گرفتم !!!!!!! قیمت خریدش 10800 دلاره !!! :27::15::tongue:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
تو شهر بازار بیاد تو ورژن جدید واسه ما که کوئیست میریم خیلی خوبه !!!! مثلا یک چیزی رو بازار میخره 300 دلار ، فقط هم تو کوئیست میشه گیرش آورد ! اونوقت میفروشیش 1000 دلار به یکی :دی
من فعلا 258,000 $ در بانک پول دارم :31: که این رقم بعد اومدن آپدیت فکر کنم 2 برابر اینا می شه :31: چون آیتم های rare زیاد دارمنقل قول:
مثلا همین نامه تکه 1 را بتا با قیمت های 20,000 تا 40,000 فروختند :21:
ضمنا inventory هم کم خیلی خیلی کم مونده به $ 1,000,000 برسم :5:
خیلی از چیزا را نمی شه فروخت مثلا اگه اشتباه نکنم خیلی از محصولاتی که در کار ها می شه پیدا کرد را نمی شه فروخت ...نقل قول:
مثلا الان اینا را امتحان کردم نشد :
saw , map , whiskey , ...
یعنی محدودیت فروش برای product ها هست :41: اگه اینجوری نبود همه می رفت یک مولتی باز می کرد می داد وسایل مورد نیاز کویست ها را با اونا پیدا می کرد بعد می فروخت به یوزر اصلیش و کویست ها را بدون اینکه زمان تلف کنه زود زود می رفت
خوب من خیلی چیزای دیگه هم ددارم که حسش نییست عکس بزارم ...:5: البته می ترسم چش بزنید:31: ولی کم کم میزارم.. مثلا.. ولش کن بعدا عکس می زارم.. کلی حالم گرفته شد برای این ورژن جدید چون حدود 10 تا نامه 2 فروختم اگه میدونستم میزاشتمشون یا کلی از اون تیر کمون درخشانا... کلا حالم گرفته شد بی خییال دوباره گیرم امد میزارمشون..
در ضمن کله که من 2 تا تو 1 ساعت گرفتم شانس پیدا کردنش 3% هست یهنی تو 1 ساعت 3*4=12% از اونجایی که من 2 تا پیدا کردم 12/2=6% پس 6=100 برای من یهنی من 16.66 برابر شانس اوردم..:18: حالا چیزای ناجورترم میزارم:21:
اون لباس هایی که فقط زن ها می تونن بپوشن خیلی خوبن !!!! همین الان هم تو فروم شهرمون سرش دعوا شده ! یکی لباس رو پیدا کرده ، همه می گن به من بفروش اینقدر می خرم!
ای سعید تو اون روحت چقدر پول :دی وقت کردی به ما هم سر بزن یک نگاه کن مارو :دی
رضا بگردی عکس های شاخ ما هم هست تو تاپیک
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ای سعید تو اون روحت چقدر پول :دی وقت کردی به ما هم سر بزن یک نگاه کن مارو :دی
رضا بگردی عکس های شاخ ما هم هست تو تاپیک
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
من یک اعصا دارم میفروشمش قیمت خدا :دی
من 7 تا عصا دارم 2 تا گردنبند dancer :31:
یعنی یک 150k تا 200k بعد این آپدیت نصیبم می شه :31:
اره آرش دیدمشون.. شما هم کمتر از من شانس ندارید..:10:
من که هیچ چیز شاخی ندارم بفروشم جالب ترش اینه که پول هم ندارم...:20: ولی مهم نیست من روزی میانگین 2000-3000 تا درمیارم :21: :21: شما چطور...::10:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
در ضمن این لباس زن ها مگه به چه درد می خوره که دعوا شده..:13: بیان من یه لباس مردونه خفن دارم بهشون بدم حال کنن باش 25 تا رفلکس میده 25 تا ایم 25 تا ویگور 25 تا شوتینگ 25تا هم لیدر شیب :5: باور نمیکنید بگید عکسش رو می زارم :5: