-
نقل قول:
درود
برای مسافرت مسیر تهران قزوین رشت آستارا اردبیل و سرعین رفتم،که میتونم به جرأت بگم سرعین بهترین خدمات رو ایرانسل داشت.تو تمام شهرها تست زدم که 3G تو منظریه رشت که هتل کادوس بودیم افتضاح بود.ولی 4G بد نبود.ولی دو روز تو سرعین هتل لاله بودم برای اولین بار از اینترنت پرسرعت 4G ایرانسل لذت بردم.(در صورتیکه سرعین پر از مسافر از همه جای ایران همه هم داشتن با گوشی کار میکردن)آستارا هتل اسپیناس اصلا آنتن 2G هم بزور بود.
XPERIA Z3+
بعضی جاها واقعا ایرانسل پهنای باند خوبی به یوزر میده بعضی جاها واقعا خیلی داغونه سرعت.قبلا نسل 3 تو منطقه ما بالای 700 کیلوبایت سرعت میداد الان از 53 کیلوبایت بالا نمیره.چند بار ایمیل دادم زنگ زدم اپراتور فقط میگن صبر کنید و به زودی.4 ماه بیشتر شده هیچ تغییری نکرده
-
آقا امروز از ساعت 11 صبح تا حالا 3 جی ایرانسل دچار مشکل شده . به شبکه متصل هست و سند هم داره اما رسیو اصلا نداره . فقط هم علامت H میاد نه H پلاس .
حدود 5 گیگ هم اعتبار دارم
-
نقل قول:
آقا امروز از ساعت 11 صبح تا حالا 3 جی ایرانسل دچار مشکل شده . به شبکه متصل هست و سند هم داره اما رسیو اصلا نداره . فقط هم علامت H میاد نه H پلاس .
برا من هم از دیروز مشکل شروع شد.دیشب سرعت افتضاح شد ولی قطع نشد ولی امروز تا الان کاملا قطع بوده.علامت H و 4G هم هست 10 گیگ هم شارژ دارم ولی.... با 700 تماس گرفتم میگه قبلا گزارش شده داریم کار میکنیم روش میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !!!!!:n04::n04:
-
نقل قول:
چند وقت پیش منطقه ما دکل همراه اول تجهیز شد H بود فقط.ولی الان شده +H
-
نقل قول:
برا من هم از دیروز مشکل شروع شد.دیشب سرعت افتضاح شد ولی قطع نشد ولی امروز تا الان کاملا قطع بوده.علامت H و 4G هم هست 10 گیگ هم شارژ دارم ولی.... با 700 تماس گرفتم میگه قبلا گزارش شده داریم کار میکنیم روش میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !!!!!:n04::n04:
امروز من زنگ زدم 400 تومن کم کرد.با کارشناس صحبت کردم.قبلا 60 تومن کم میکرد هرچقدر صحبت میکردی.ولی الان پول کم میکنه بیشتر
-
بالای چند بار امروز با خط های مختلف زنگ زدم اپراتور.هی میگن پیگیری میشه.ولی اصلا هیچی نمیشه
-
3G و 4G ایرانسل، اصفهان، خیابان رزمندگان
-
نقل قول:
چند وقت پیش منطقه ما دکل همراه اول تجهیز شد H بود فقط.ولی الان شده +H
نه همین امشب درست شد طرفای 12 و نیم . روی H پلاس هم میره ولی ظاهرا سرعت کم شده
-
کلا نت بین المللی ترکیده
- - - Updated - - -
کلا نت بین المللی ترکیده
-
سلام
من دیروز روی خطم بسته فعال کردم ٬ ولی در کمال تعجب دیدم که به بسته قبلیم اضافه نشد (بسته ترکیبی)
بعد ۳ بار زنگ زدن به ۷۰۰
آخر سر امروز یه خانمی جواب داد و در نهایت پر رویی گفت دیگه بسته هامون اعتبارش منتقل نمیشه و اگر چیزی مونده باشه میسوزه قبل منتقل شدن
درسته حرفش؟
کسی از دیروز تا حالا بسته ای گرفته؟
تو سایت ایرانسل که هنوزم زده قابلیت انتقال داره