نه فقط دوماه اموزشی نمیره و فقط همون دوماه اموزشی کم میشه یعنی 19 ماه باید خدمت کنهنقل قول:
Printable View
نه فقط دوماه اموزشی نمیره و فقط همون دوماه اموزشی کم میشه یعنی 19 ماه باید خدمت کنهنقل قول:
منظورم اینه که آیا سابقه جبهه پدر بنده در نظام وظیفه یا پلیس +10 و یا جای دیگه وجود داره که پیگیری کنم و یا باید برای گرفتن کسری به یگان پدرم مراجعه کنم؟نقل قول:
سپاس
سلام. اگر راکت نباشه پروندت میتونی کسری بگیری. تا اونجایی که شنیدم کسایی که راکد میشه پروندشون باید 3 ماه فعالیت کنن و دوباره باید مصاحبه شرکت کنن.نقل قول:
دوستان سابقه جبهه پدر اگر در زمان سربازی باشه هم حساب میشه یا باید جبهه داوطلبی باشه؟
افرادی که میخوان دفترچه پست کنن زودتر این کار رو انجام بدن نشنید تا این کسری ایثارگران به طور رسمی ابلاغ بشه تا بعد دفترچه پست کنید . اینا از اول ۹۱ همه کسری ها به جز بسیج رو لغو کردن به علت کاهش تعداد سرباز عملا چیزی که ما در پادگان می بینیم حالا کاری نمی کنند که به ضرر خودشون باشه . دو حالت داره ، ممکنه یک حرفی زده باشه به علت نزدیکی انتخابات ، حالا بگین که مصاحبه شده و سند قانونی هست دیگه از مصاحبه تلوزیونی سردار کمال در شبکه ۲ در اسفند ۹۰ بالاتر که نیست که گفت تا پایان سال ۹۲ خدمت مثل قدیم همان ۱۸ ماه است اما با گذشت یک ماه و با تفییر سال قانون عوض شد حالت دوم که بیان خدمت رو به ۲۴ ماه یا بیشتر افزایش بدن بعد کسری ایثارگران رو به همه جا ابلاغ کنند .
پس به هرحال زودتر اقدام کنید تا به ضررتون تمام نشه.
سلام تاجایی که اطلاع دارم باید برگ سابقه جبهه رو داشته باشید و بدون اون نمیشهنقل قول:
حالا بازهم از نظام وظیفه سوال کنید ...
فکر نکنم چنین محدودیتی باشه دوست من ... و فرقی ندارهنقل قول:
دوستان سابقه جبهه پدر اگر در زمان سربازی باشه هم حساب میشه یا باید جبهه داوطلبی باشه؟
آخه یکی نیست به اینا بگه جای اینکه با خبرگذاری ها مصاحبه کنید یکبار خبر رو با شرایط کاملش بذارید رو سایت مردم بفهمن باید چی کار کنن ، اصلا نمیشه با حرف اینا واسه درس و زندگی برنامه ریزی کرد حیف که سیاست های سایت پی سی دست و بال مارو بسته نمیشه حرف دلمون رو قشنگ مطرح کنیم :n05:
دوستا توجه کنید این دوره 01 به ما میان دوره نداد.همین چند روز که تعطیلی رسمی بود مرخصی دادن.
تلو و اردوگاه هم هفته اول خرداد رفتیم و تمام شد.
خوش به حال 1.12 ها...
کلا ارتش میاندوره نداد به ما هم نداد فقط ما اردوگاه نرفتیم چون تو عجب شیر دیپلم ها هم هستن و هفته اول خرداد اونها رفتند و ما هم به به خاطر انتخابات و منع قانونی اردوگاه نمیریم امریه ها هم گفتن 28 پرینت میشه و 29 خرداد تحویل ما میدن و تمام البته روی آوردن شناسنامه و کارت ملی تاکید شدید داشتند یعنی انتخابات هم نگه میدارن تو پادگاننقل قول: