نقل قول:
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا میشه چک کرد؟
Printable View
نقل قول:
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا میشه چک کرد؟
والا من که خودم هر وقت رو bridge گذاشتم کانکشنم ساختم ولی با lan نتونستم وصل بشم ولی با usb شد.نقل قول:
بهرحال زنگ بزنی پشتیبانی شاید بهت بگن،یعنی قدیما که میگفتن.فهمیدی به مام بگو به کارمون میاد.مرسی
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
یعنی چی؟نقل قول:
دیشب واسه من که وصل بود.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
192.168.1.1 رو در مرورگرتون تایپ کنید ،وارد صفحه مودمتون که شدید نوشته downstream وupstream و مقدارهاش جلوش هست.نقل قول:
دیشب نه پریشبنقل قول:
برا هر مودمی فرق فوکوله وولک باید تو کتابچه ی راهنماش ببینی
الان زنگ بزنم بگم داون استریم رو ببرن رو 2mb میبرن ؟
چون الان 1mb هست
بله زنگ بزنید.باید این کار رو براتون انجام بدن.اگر هم بهونه تراشی کردن که منطقتون شلوغه و اینجور چیزا شما زیر بار نرید.بهشون بگین چند تا از دوستام که خونشون بهمون نزدیکه داون استریمشون رو 2 مگ هست و بگین اصلا من به خاطر داون استریم 2 مگ پارس آنلاینی شدم.:5:نقل قول:
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
192.168.1.254 رو تو مرورگرتون تایپ کنید کلید اینتر رو بزنید بعد یوزر و پسوورد رو هم admin بزنید.تو همون صفحه ی اول باید باشه.اگه نبود دنبال زبانه ی status و بخش device info بگردید.نقل قول:
البته همونطور که دوستان گفتن آدرسی که مینویسید (192.168.1.254) برا مودمهای مختلف فرق داره ولی فکر میکنم برای همه ی مودمهای معمولی (غیر وایرلس) تو پارس آنلاین همین باشه.
اسم مودم رو بگید تا راهنمایی کنیم؟؟؟نقل قول:
down stream و اینا تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
بستگی به مودم داره نه شرکتنقل قول:
برای منطقه ما که فرقی نمی کنه عیدی چی باشه ! متاسفانه پارس آنلاین قبل از اینکه پهنای باند بیاره شروع کرد سرویس دادن !
الان نزدیک 70 تا یوزریم با 2 مگا بیت پهنای باند ! روز حداکثر سرعت بین 20 تا 50 هست شب هم دایال آپ ! معلوم هم نیست کی درست شه ! (با سرویس 1 مگابیتی)
چقدر راهنمایی کردید !!! :31:نقل قول: