لولم 60 ولی بهم نمی ده نمیدونم چه مرگشه نه اینو میده نه کویست انگشتر رو..:41: تو اریزونا انگشتر رو گرفتم ولی تو 12 نمیده... هر چهارشنبه تست میکنم ولی .. این دستمال خونی که روزه خاصی نداره..؟نقل قول:
راستی چطور تو بتا ثبت نام میشه کرد؟
Printable View
لولم 60 ولی بهم نمی ده نمیدونم چه مرگشه نه اینو میده نه کویست انگشتر رو..:41: تو اریزونا انگشتر رو گرفتم ولی تو 12 نمیده... هر چهارشنبه تست میکنم ولی .. این دستمال خونی که روزه خاصی نداره..؟نقل قول:
راستی چطور تو بتا ثبت نام میشه کرد؟
اون ورژن جدید میشه بازار توی شهر داشت کی میاد؟
Wednesday, 29 Septemberنقل قول:
ثل اینکه کلانتر زمان رو قاطی کرده چون امروز که جمعست کویست انگشتر رو داد.. راستی کسی اون کویست مخفی جنگل رو رفته..؟
این همه راه رفتم تا اونجا ولی هیچ خبری تو جنگل نیود...
فعلا هیچ کس نمی دونه به چه دردی می خوره
developer گفته که کویست داده شده ولی تا حال کسی کشف نکرده !
سلام سعید
چطوری؟
خوبی یا بهتری؟
نیستی؟
نامرد دیگه سر نمیزنی به ما چرا؟
راستی چیز میز مخفی یا خوب و بدرد بخور چیزی نیست خسته شدم این همه پول جمع کردم :دی
مگه چقدر پول جمع کردی ؟نقل قول:
ورژن جدید بیاد یک کویست جدید داده می شه که مثل قبلی باید پازل مانند حل کنی که بتا حل کردم وقتی ورژن جدید
مایل باشید که خودتون حل نکنید , زود می گم
من که اصلا مایل نیستم خودم حل کنم..:31: داش سعید راهش رو بگو سریع حلش کنیم :46: راستی دمت گرم قاتلم لو دادم و تفنگ و عصا رو گرفتم:10:نقل قول:
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
راستی آرش خان می خوام بچه ها رو تو ایران دور هم جمع کنم می یای کمک.. کلی ایرانی قوی تو بازی داریم که اگه با هم جمع بشیم.....:10:
اینم برای اینکه حسودیتون بشه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]