دوستان آيا خبري از افزايش سرعت سرويسهاي نامحدود داريد ؟ سرعت 512 نامحدود همون 20 هست ؟
Printable View
دوستان آيا خبري از افزايش سرعت سرويسهاي نامحدود داريد ؟ سرعت 512 نامحدود همون 20 هست ؟
شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) سایت مانند دانلود ها سافت گذر میشه دانلود کرد اصلا باز میکننه دوستانی که اينترانت دارندچک کنند ممنون میشم
افزایش سرعت نامحدود؟! سرعت ها را کم کردند تموم شد رفت دیگه نمیان زیادش کنن که!نقل قول:
سافت گذر و خیلی از سایتهای دیگه سایتشون را آوردند روی هاست ایران و از هاست دی ال هاست می گیرن.نقل قول:
دوستان سرعت روزانه سرویس حجمی 128 و 256 اسیاتک چقدره؟
سرعت روزانه همه سرویسها فرقی نداره بالا میبندن!نقل قول:
هر چی بگیری سرعت دانلود داخیلی خوبه ولی سایت ها خارجی نهایت خیلی خوب باشه 200 خیلی عالی باشه ها در غیر این صورت بین 50 تا 100:n13:نقل قول:
از اسیاتک سرویس نگیرید به هیچ عنوان من بعد ار مدتی که نامحدود داشتم به سافرش نمایندگی که هی میگفت نامحدود ها محدود شدن و شما بهتر سرویس محدود بگیرید سرویس محدود 512 گرفتم به گفته نماینگی سرعت اینترنت من حداقل در روز باید از 200 کمتر نباشه.وقتی این سرویس رو گرفتم متوجه شدم سرعت 200 برای سایت های داخیلی هست و برای دانلود ار سرور های خارجی سرعت من رو روی محدود کردن و بیشتر مواقع سرعت من 60 کیلوبایت هست.:n04: مملکت که قانون گذارش شریک دزد و رفیق قافله باشد از این بهتر ممکن نیست
دوستان کسی 4 مگ برنزی نگرفته سرعت دانلودشو بگه چنده ؟ باید 300 باشه حداقل
عزیز از من میشنوی قید نامحدود رو بزن:n27:قبلا خوب بود من خودم 1 مگ داشتم که 90 تا سرعت میداد . شما حتی اگه دانلودت هم زیاده چاره ای نداری جز اینکه محدود بگیری:n05:نقل قول:
الان 4مگ جدیده تو ساعترایگان حداقل 200 تا سرعت میده وتو ساعت پولی 500 تا :n02: فقط از نظر قیمت خیلی رفته بالا:n04:
تصمیم با خودت آسیاتک هر لحظه ممکنه سسیاستشو تغییر بده از من میشنوی همیشه ماهیانه بگیر که اگه خواستی بری اساسی حالتو نگیرن:n09:
دل خوشی داریا!!!! نهایت سرعتش بعد 170 مگ روزانه میشه 50-60نقل قول: