اگه هروقت مسیرتون خورد اونور یه تست نسل 3 بگیرید.ممنوننقل قول:
Printable View
اگه هروقت مسیرتون خورد اونور یه تست نسل 3 بگیرید.ممنوننقل قول:
محتوای مخفی: Apple چرا کاربران LTE ایرانسل فعلا نباید آیفون خود را به iOS 9 بهروز کنند؟
و از سایت ترنجی:
محتوای مخفی: اگر کاربر ایرانسل هستید و نیاز به LTE دارید، فعلا به iOS 9 مهاجرت نکنید!
لینک گروه ایرانسلی ها در تلگرام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا تو همین محدوده همین مشکل رو دارم و از دو روز پیش هر روز تماس میگیرم. ولی هیچ پیگیری خاصی انجام نشده. این مشکل رو من با LTE دارم. حدوداً از ساعت 2 بعد از ظهر این مشکل شروع میشه و تا حدود 3 نصفه شب ادامه داره. LTE این قدر کند میشه که حتی یه سایت سبک هم باز نمیکنه.نقل قول:
چالبه که 3G با لینک HSPA+ تو همین ساعت بدون مشکل کار میکنه. سرعتش در حد 1Mb/s الی 2Mb/s هست ولی کار میکنه.
چالبه ساعت 3 نصفه شب تا 2 بعد از ظهر که مشکل کندی LTE حل میشه سرعت خیلی راحت با حدود 12Mb/s میرسه !!
حتما منطقه شما یوزر روی نسل 4 زیاد داره.به خاطر همینه که سرعت داغونه.اینجا من سر پنجره نسل 4 یدونه آنتن داره سرعتش تا 8 مگابیت میده بهم.بعدش اینجا نسل 3 فول آنتن زیر 1 مگابیت سرعت میده چون جدیدا این منطقه ما کاربر زیاد شده.قبلا راحت 700 تا 800 کیلوبایت سرعت میداد الان رو 53 کیلوبایت هست.منم مثل شما پیگیر کندی سرعت شدم اما ایرانسل هیچ عملی انجام ندادهنقل قول:
اپل دیروز نسخهی عمومی iOS 9 را به طور رسمی ارائه کرد اما ایرانسل با ارسال پیامکی از کاربران خود خواسته است تا اگر قصد استفاده از اینترنت 4G LTE را بر روی آیفون خود دارند، بروزرسانی iOS 9 را تا برطرف شدن مشکل بر روی گوشی خود نصب نکنند.
اپل دیروز چهارشنبه راس ساعت ۲۱:۳۰ بروزرسانی iOS 9 را برای آیفونها و آیپدهای خود عرضه کرد و پس از بروز مشکلاتی برای برخی افراد در نصب این بروزرسانی حالا شاهد مشکلی دیگر هستیم. ایرانسل طی پیامکی از کاربران خود خواسته تا در حال حاضر برای کوچ کردن به iOS 9 دست نگه دارند چرا که اینترنت نسل چهار بر روی این سیستم عامل غیرفعال خواهد شد.
این اتفاق در پی تصمیم جدید اپل برای جلوگیری از فعال شدن نسل چهارم اینترنت همراه بدون اجازهی رسمی اپراتور از این شرکت، رخ داده است. اپل معتقد است که استفاده از نسل چهارم اینترنت همراه بدون داشتن مجوزهای لازم باعث افزایش مصرف باتری میشود.
البته به نظر میرسد امتیان ایرانسل در حال مذاکره برای رفع این مشکل است و به زودی کاربران ایرانسل میتوانند بدون هیچ نگرانی iOS 9 را دانلود و نصب کنند، اما تا آن زمان پیشنهاد میشود که کاربران این اپراتور به iOS 9 بروز رسانی نکنند.
درودنقل قول:
برای مسافرت مسیر تهران قزوین رشت آستارا اردبیل و سرعین رفتم،که میتونم به جرأت بگم سرعین بهترین خدمات رو ایرانسل داشت.تو تمام شهرها تست زدم که 3G تو منظریه رشت که هتل کادوس بودیم افتضاح بود.ولی 4G بد نبود.ولی دو روز تو سرعین هتل لاله بودم برای اولین بار از اینترنت پرسرعت 4G ایرانسل لذت بردم.(در صورتیکه سرعین پر از مسافر از همه جای ایران همه هم داشتن با گوشی کار میکردن)آستارا هتل اسپیناس اصلا آنتن 2G هم بزور بود.
XPERIA Z3+
متاسفانه الان حدود یک ماه هست که 4 جی پردیسان قم مشکل داره مدتی قطع بود الان یه هفته هست که سیگنال اومده اما اینترنتی نداره من یک ماه قبل دو روز استفاده کردم با سرعت خوبه اما ظاهرا اون موقع تست بود.
ای میل زدم میگن در حال پیگیری هست نمی دونم چرا لینک دیتاشو وصل نمی کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور میکنید چند بار خودم پیگیری کردم منطقه ما کلن 4G آنتن نداره.درست نمیکنن.فقط میگن باید منتظر بمونید تا کارشناس زنگ بزنه.کارشناس زنگ میزنه میگه باید واستید تا منطقه شما هم فورجی بشه طول میکشه بعدش میگن پوشش نسل 4 درحال گسترش هست به زودی منطقه شما هم تحت پوشش قرار میگیرهنقل قول:
دوستان امروز زنگ زدم اپراتور.با تعجب دیدم از شارژ پولیم 390 تومن کم کرد.با کارشناس صحبت کردم 3 دقیقه بیشتر نشد.قبلا 60 تومن کم میکرد هرچقدر صحبت میکردی.الان نمیدونم چرا اینقدر کم کرده از حساب