کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.نقل قول:
Printable View
کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.نقل قول:
امروز زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
کسانی که 512 دارن این درسته ؟؟ سرعت همیشه روی 60 ثابت نیست و در صورت دانلود بیش از حد سرعتتون رو میارن پایین ؟؟
باز بحث محدود کردن اینترنت شروع شده؟! :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی بخش اینترنت نامحدود، محدودیت گذاشته. 9 گیگ برای 512 از فحش بدتره! مثل آدم هم اطلاع رسانی نمیکنن که بفهمیم قضیه از چه قراره و این جدول دقیقاً جریانش چیه.
من توی خرداد حدود 90 گیگ استفاده داشتم و سرعت دانلود همیشه ثابت بود. یعنی تا آخرین روز همون 60،65 بود و فرقی نکرد. سرعت اینترنت بعضی وقت ها به مشکل میخورد و بعضی صفحه ها دیر باز میشدن، ولی سرعت دانلود مشکلی نداشت! حالا نمیدونم شاید جدیداً یه تصمیم دیگه ای گرفتن، ولی تا امروز که خبری نبوده.نقل قول:
آقایون ، دوستان . این تعرفه های جدید که توی سایت مخابرات زده چی میگه؟؟؟
حداقل تبادل ترافیک ماهیانه؟؟؟
یعنی مثلا در سرعت 512 بعد از استفاده 9 گیگ سرعت ما رو میارن رو 128 ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من بعید میدونم همچین چیزی باشه، احتمالا مگابایتی حساب میکنن، اگر گیگی بود مبلغ قبض رند درمیومد ولی اینطور نیست.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
دوستان من 2 مگابیت نامحدود دارم ، سرعت دانلودم چند روزه با آیپی های خارج از ایران 1/10 ام شده یعنی حدود 0.2 مگابیت.
برای بقیه هم همینطوره؟
خیر، پس از مصرف اون میزان ترافیک، براتون ترافیک اضافه حساب میکنند، یعنی در حقیقت دیگه سرویس نامحدود وجود نداره. شما سرویس 512 حجمی خواهید داشت با 9 گیگ ترافیک اولیه اگه از مخابرات سرویس به نام نامحدود بگیرید از این به بعد. برای کاربران فعلی نمیدونم اعمال شده هنوز یا نه، تا چند وقت پیش که میگفتند اعمال نشده روی سرویس های فعلی که نامحدود هستند.نقل قول:
این سوال رو اینجا یکی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسیده و هنوز جواب ندادن همین سکوت میتونه شک برانگیز باشه که برنامه ای دارن (با توجه به اینکه به سولات بعد از اون تاریخ با موضوعات دیگه پاسخ داده شده...)
کسی هست جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:آخه یعنی چه ؟ خود مخابرات توی فروم پاسخ و پرسشش چندین بار اعلام کرده که دیگه نمی خواد طرح مصرف منصفانه رو اجرا کنه و به همین دلیل هزینه ها رو گرون کردننقل قول:
ولی واقعا نمی فهمم که این محدودیت دیگه چیه؟
احتمالا می خوان یه طرح جدید راه بندازن به نام طرح مصرف غیر منصفانه :n13: