خیر، مشکل از سمت شماست، خاموش روشن کن درست میشهنقل قول:
Printable View
خیر، مشکل از سمت شماست، خاموش روشن کن درست میشهنقل قول:
بله دوستان تائید میشه دوباره جیمیل ازاد شد اینبار به شکل پایدار (قبلا یکی دو ساعتی میومد و بعد دوباره میرفت)
ولی باز سرعت روی https گوگل خوب نیست همچنان و مثل قبل سریع نیست. من باز هم زنگ میزنم و شکایت میکن تا شاید بهتر بشه....
وقتی شما گزینه ی Obtain dns server automaticaly رو بزنید ، خودش روی سیستم تنظیم میشه و احتیاجی به وارد کردن به صورت دستی نداره.نقل قول:
سلام عزیزان:» .دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد.اول اینکه من طرح 512 با 20گیگ یکساله دارم که حجم باقیماندم شده 1 گیگ ...امروز 1گیگ به صورت انلاین گرفتم درنهایت اعلام کرد که پرداختی شما با موفقیت انجام شد وقتی به صفحه مشترکین برگشتم :قسمت پرداختیها نوشته بود هیچ پرداخت انلاینی برای شما انجام نشده.سوالم اینه مشکل کجاست .زمان میبره تو قسمت پرداختیه اعلام بشه ؟سوال دوم اینه که در حال حاضر که من 1 گیگ داشتم الان هم که 1گیگ دیگه خریدم توقسمت صفحه مشترکین حجم منو میزنه 2 گیگ یا شکله دیگه ای محاسبه میشه/لطفا یه توضیح بفرمایید
سلام
من می خواهم طرح P1103 مبین نت را بگیریم
دراین صفحه قرار دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت دانلود و اپلودش چطور هست؟؟؟
شب ها دانلودش رایگان هست؟؟؟
شبی چقدر می شود با سرور خوب دانلود کرد؟؟؟
ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرماین
باتشکر
مبین نت حسابی خراب کرده!! اول وقتی که نزدیک انتخابات شدیم هر روز بدتر از دیروز شد ولی 2-3روز بعد انتخابات سرعتش بهتر شد(ولی نه مثل قبل).پینگ هم همچنان از اواسط خرداد تا حالا افتضاح شده.
حالا هم که هیچ پیشنهاد ویژه ای برای تابستان نداده!!!
منم به زودی دوباره adsl میگیرم:n20:
صفحه مشترکین قبلی که معمولا نشون نمی داد این یکی رو نمی دونمنقل قول:
بهتره حواست به حجم مصرفیت باشه
همه طرح های محدود شبانه رایگان دارندنقل قول:
سرعت دانلود هم بستگی به شانس تون داره و منطقه و شهرتون. معمولا شبانه باید بین 65 تا 120 باشه.
سرعت دانلودتون هرچقدر بود اپلودش حدودا نصفه اش میشه و بلکه کمتر.
سلامنقل قول:
ممکنه نزنه تو قسمت حجم ، ولی حتما باید تو قسمت پرداختی ها باشه و بلافاصله میاد اونجا ، اگه ایمیلت هم وارد کرده باشه یه ایمیل هم میاد که تایید میکنه پرداخت رو ، اگه نیست حتما بهشون اعلام کن چون اضافه نشده
سلام مجدد.تو قسمت پرداختی که نبود .ایمیلم که ایمیل خودم نبوده .فروشنده ایمیل خودشو تو مشخصات داده که منم اطلاعی ندارم ازش.یه سوال ممکنه چون من هنوز از طرح قبلیم 1 گبگ باقی مونده بوده این 1 گیگ تازه رو که گرفتم لحاظ نکردند تا حجم قبلیم کلا تموم شه؟ به خاطر همین داستاناش که 1گیگ به طور امتحانی گرفتم که ببینم نتیجش چی میشه؟ که اینم شد نتیجش .
نه عزیز من خودم ۲ گیگ حجم داشتم تا حالا چند بار زدم و افزایش دادم ، تو قسمت حجم نمیزنه ولی تو پرداختی همون لحظه که پرداخت انجام میشه میزنه مثلا ۱۲ تومن به حساب افزوده شد یا پرداخت شدنقل قول: