چرا سرعت هایوب اینقدر مضخرفه؟ سرعت برخی سرورها/سایت ها عالی برخی هم افتضاح. چه داخلی چه خارجی.
Printable View
چرا سرعت هایوب اینقدر مضخرفه؟ سرعت برخی سرورها/سایت ها عالی برخی هم افتضاح. چه داخلی چه خارجی.
از رو شاتل اومدم های وب،
خطم نهایت ۸ مگ میکشه
الان یه فایل ۲.۵ گیگی آپدیت ps4 رو زدم با خود PS4 دانلود شه سرعتش فاجعه بار بود، نهایت ۵۰ کیلوبایت، همچین مشکلی رو با شاتل نداشتم.
بعد گذاشتم با IDM تو پیسی دانلود شه بعد از اینکه ۳۰۰ مگ اینا دانلود کرد سرعتم کم شد و الان روی۱۵۰ - ۲۰۰ کیلوبایت هست.
فایلی که نهایتا یک ساعته باید دانلود میشد ۵ ۶ ساعت طول خواهد کشید.
تعجبی هم نداره البته، وقتی گیگی ۵۰۰ ۶۰۰ تومن میافته پهنای باند کم رو اینطوری مدیریت میکنند.
بیشتر به درد وب گردی کمی یوتیوب میخوره
اصلا به درد استفاده سنگین نمیخوره
پینگ هم با گوگل ۱۵۰-۱۶۰ بود
با شاتل هم همین حدودا بود
نقل قول:
منظورت آپدیت یکی از بازی هایی ps4 بود ؟ چون ps4 خودش حجم Firmware هاش بیشتر از 350 مگ نمیشه مگر نسخه پینچم که توراهه احتمال میره حجمش کمی بالاتر باشه .
مطمئنی لینک دانلود بدون مشکل بوده ؟ و همچنین تنظیمات IDM ؟
بزارش رو 32 کانکشن!
ربطی به گیگی 500 تومن نداره به مرکز خیلی ربط داره که چقدر کشش داشته باشه من خودم دوتاخط دارم یکی شاتل یکی های وب ...خط شاتلم سرعتش رو 500 هست تماش گرفتگ گفتن پهنای باند محدوده بزودی درست میشه ! ولی خط های وبم عالیه ! سرعت صفحه خیلی خوب / پینگ همچنین / یوتیوب بدون قطعی و ....
یکم تایم بده احتمالا بهتر میشه !
سه چهار ساعته وصل شده هنوز مونده تا کامل تستش کنم، شاید مشکل از لینک بوده، چون وقتی سرعت لینک آپدیت گیمی که داشتم دان میکردم روی ۱۵۰ بود، از پلی استور آپدیت برنامه ها با سرعت کامل ۷۰۰ ۸۰۰ کیلوبایت دانلود میشد. یا تو باز کردن ویدیو های اینستاگرام مشکلی نبود.نقل قول:
آیدیام من که بیشتر از ۱۶ تا تاحالا کانکشن نداده، رو تک کانکشن که نهایت ۱۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیشه.
چجوری روز جمعه وصل شده ؟نقل قول:
پنجشنبه وصل شده بود، امروز یوزر پس رو زدم تو مودمنقل قول:
تست های وب با آپلود 2 مگ و دانلود 16 مگ ساعت 23.30 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اینترنت مخابرات استفاده میکردم. سرعت هایوب حتی از مخابرات هم بدتره.
یک ساعت خوبه یک ساعت افتضاحه...
60-70 درصد روز دیال آپه سرعت هایوب.
من یک مدت های وب داشتم اعصاب برام نذاشته بود صبح یک سرعت ظهر یک سرعت شب یک سرعت و پینگ داغون!نقل قول:
بازی کلش رویال نمیتونستم بازی کنم:n31:
رفتم شاتل راحت شدم ماهی 20 هزارتومان میدم نزدیک 100 گیگ دانلود دارم از شاتل لند و 2 گیگ هم برای بازی دارم:n39:
شاید دانلود تک کانکشن سرعتش نوسان داشته باشه ولی دانلود با idm برای من همیشه ثابته ، و من که خطم رو 6 هست همیشه 600 هست
----------
اینم تست تک کانکشن سرور هلند و امریکا ( خط رو 6 مگ بسته شده )
دیگه والا بعضیا میخوان خیلی های وب رو داغون نشون بدن ( دیال اپ !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]