سرعتت چند شده مگه ؟نقل قول:
Printable View
سرعتت چند شده مگه ؟نقل قول:
سرعتش افتضاح شده .پوله زور می گیرن.
سلام .
من بالاخره دیشب برای اولین بار دانلود شبانه داشتم . سرعتش هیچ فرقی با روزانه نداشت و در کل فوق العاده بود :8:
منم فکر کردم امروز که رایگانش شروع شه سرعت رو یایین بیارن ولی تا الآن توب بوده . از ریید بدون اکانت دارم با سرعت بالای 60 و با نوسان خیلی کم دان میکنم . تا الآن بیشتر از 3 گیگ گرفتم . فقط دلم میسوزه یه چند ساعت رو هدر دادم چون لینک نزاشته بودم برا دانلود . عوضش امشب به کامییوتر استراحت نمیدم و باید 24 ساعته برام دان کنه :27:نقل قول:
راستی این du meter که میگید ، آخرین نسخش چنده و لطفا یه لینک با کرکش رو بزارین برا دانلود . مرسی :11:
:10:
من امروز 30 دقیقه باهاشون حرف زدم
آخر به این نتیجه رسیدیمی که تمام سایت هایی که ما ازشون دانلود میکنیم معتبر نیستن !!!!
حتی سرور اختصاصی خودتون :31:
به طرف میگم به جز این ها یه سایت دیگه بگین که سرعت دانلود من بالا باشه من قبول میکنم مشکل از سمت شاتل نیست
بعد از سایت download.com دانلود زدم سرعت بالای 20 نرفت باز هم میگه نه این ها ملاک نیست باید سایت معتبر باشه !!!!
رتبه opera.com در سایت alexa 665
رتبهdownload.com در سایت alexa 134
سایت اپرا غیر از نرم افزارهای خودش چیزه دیگه ای هم داره که همه میگن باید از اپرا دانلود کنیم؟نقل قول:
[HTML]http://www.ippol.com/article415.html[/HTML]نقل قول:
از این لینک دانلود کن :46:
همون برنامه opera رو دانلود کننقل قول:
سرعتت هر چه قدر هم پایین باشه این رو با 60 دانلود میکنی حداقل :31:
آرت 1
سرعتم دیروز تا 150 هم رفت
اما
امروز از 15 بالاتر نمیره لعنتی
---
من فکر کنم تنها دلیل افزایش سرعت اونم تو روزهای عادی اسباب کشی نکردن مشترکین به سرویسهایی همچون وای مکس ایرانسل و یا ADSL مخابرات هستش
با این کارشون میخوان مشتری هاشون رو نگه دارن
تا می خوام برم آرت 1 گیرم سرعت اکو می ره بالا:23:نقل قول:
میرم اکو بگیرم سرعت آرت می ره بالا:eh:
موندم چیکار کنم:23:
بستگي داره مشكلو چه جوري تعريف كني...برا من هر 4 5 شب يه بار مثل قديمش ميشه (1.1 گيگ دانلود مي كنم) اما بقيه شبا بين 400 تا700 مگ ميچرخه.نقل قول: