امکانش هست لینک دقیق مطلبی که فرمودید بدید؟نقل قول:
امکانش هست لینک دقیق مطلبی که فرمودید بدید؟نقل قول:
یه مشاوره میخواستم , واسه ماشین 206 , 2تا باند و پخش + آمپیلی در نظر دارم
پخش = 141 آلپاین
آمپیلی = 5602 پیونر
سوالم اینجاس بین این 2تا باند موندم , 690 HERTZ با 693.11i اینفینیتی
دوستان اهل فن پیشنهادتون چیه؟ واسه سیستمی بدونه ساب
صدای این 2 تا باند رو تست کرده کسی؟
کمک کنید ممنون میشم
سلام hamidr15 از اینکه شما و اون یکی دوست عزیز جواب داده بودین بسیار ممنون و متشکر اما باید بگم ماشینم پژو پارس هست و از قدرت و صدا خانوادگی خوشمون میاد تا جایی که برای سینمای خانگی 5.000.0000 خرج کردیم و هنوز در حال ارتقا دادنش هستیم. خیلی دوست داشتم ساب 18 اینچی ام تی ایکس رو بخرم اما به دلیل اینکه مدام در حال سفر هستیم نمیتونم روی صندلی عقب یا توی صندوق عقب باکس بزارم!!!! به همین دلیل باید فقط ساب 12 اینچی روی صاقچه استفاده کنم!!!!!!! میخواستم روی صاقچه 3 تا ساب و توی ستون عقب 2 جفت باند بزارم!!!!!!!!!!! چون یه همچین سیستمی رو روی یه 405 خودم دیدم. با این راهنمایی های شما تصمیم گرفتم یکی از ساب ها رو کم کنم و فقط یک جفت باند روی طاقچه بندازم و دو جفت کامپونت قوی هم قصد دارم اضافه کنم. با یه حساب سر انگشتی فکر کنم قیمتش حدود 8 الی 9 میلیون بشه و من مشکلی ندارم.
در ضمن برای ساب روی طاقچه قصد دارم از ساب RE AUDIO XXX12D2 یا REAUDIO XXX12V2D2 یا PIONEER W8102SPL استفاده کنم!!!! پایونیر رو نمیدونم اما اون 3 ایکس ها 2000 RMS هستند
برای باند هم یک جفت باند HERTZ HCX690 بنظرم چیز خوبی باشه. اما اگر باند با دوامی میشناسید که کیفیت و تحمل داشته باشه معرفی کنید و اصلا از باند بیس نمیخوام فقط یه صدای بلند و باکیفیت
اگر کامپونت و امپیلی خوبی که با این سیستم هماهنگ باشه سراغ دارید معرفی بفرمایید؟؟؟؟؟ و یه راهنمایی هایی هم در مورد برق ماشین بکنید؟؟؟؟؟ اینکه چنتا باطری میخواد؟؟؟؟ ایا خازن لازم داره؟؟؟ از چه مارکی؟؟؟؟ ایا یه دینام اضافه کنم؟؟؟؟ در ضمن اگر اطلاع دارید بفرمایید ساب 308 پایونیر چند RMS هست؟؟؟؟؟ چون دو 6975 و دو تا 308 توی باکس رو داشتم اما خوب راضیم نمیکرد!!!!! میخواستم بدونم چه قدرتی داره هر کدومشون؟؟؟؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد ممنون
اینم لینک مطلب :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این مطلب در ابتدای صفحه 1582 (احتمالا همین صفحه) و صفحه ی قبلش قابل دسترسه
بازم سوالی بود در خدمتم
سلام
دوستان هرکی قیمت باند MTX THUNDER 8000 8693 داره به من بگه چون میخوام بخرم قیمتو فروشنده 580 گفته
تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
حقیقت از دیشب تاحالا با بررسی هایی که انجام دادم این مدل کنوودی که معرفی کردید به دلم نشسته (KDC-U259)
اما سوالی واسم پیش اومده
اگه بخوام ساب وصل کنم حتما باید آمپلی داشته باشم یا میشه یک ساب نسبتا معمولا رو به خروجی این پخش وصل کرد و کیفیت مطلوب دریافت کرد؟
بهترین باندی که مناسب این پخش باشه چی هست؟ (ترجیحا قابلیت اتصال به آمپلی برای آینده هم داشته باشه.
تشکر مجدد...
ممنون از دوستان. نظرتون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ سرچ و امکاناتش همهون چیز هایی هست که می خوام. میمونه کیفیت صدا. کسی از این پخش استفاده کرده؟ همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ضمنا کسی نمایندگی Kenwood تو شیراز سراغ نداره؟ مردیم بس که گشتیم هیچی پیدا نکردیم!
سلامنقل قول:
دوست عزیز دنبال هرتز نباش چون مدل های انرژی hcx 690 پیدا نمیشه و جدیدا همش فیک هستن چون قیمیت 350 دلار کجا و قیمت 290 توی بازار ما کجا و اگرم اصل باشه حداقل 800 باید پیاده شی در مورد کاپا جدیدا من خودم باندو دیدم بد نبود ولی چنگی به دل نمیزد بیسش کمی خشک بود و توی مشهد 440 کمتر پیدا نکردم برای همین منم خودم موندم چی بگیرم 2 مدل mtx 6000 و mtx 8000 دیدم اولی 380 و دومی 580 کیفیت ساخت خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدای 6000 رو با کنوود 718 مقایسه کردم خیلی بهتر بود
عزیز صدای کاپای جدید چطور به دلت ننشست؟ خیلی تعریف میکنن ازشنقل قول:
یکم توضیح میدی؟
چه حرفیِ بزرگوارنقل قول:
الکترومدیا اینجا نمایندگی داره برای همین قیمت هاش بسیار مناسبِ
فقط و فقط بیضی ecx 690 و hsk 165 تقلبی دارن