وایرلس گرون ترهنقل قول:
راصد الماسش شاید خوب باشه من خودم نزاشتم نمیدونم
اون زمان که میشد روزی ۵ گیگ دانلود کرد گذشت :(
Printable View
وایرلس گرون ترهنقل قول:
راصد الماسش شاید خوب باشه من خودم نزاشتم نمیدونم
اون زمان که میشد روزی ۵ گیگ دانلود کرد گذشت :(
چرا نمیشه 5 گیگ دانلود کرد؟؟نقل قول:
من تو 4 ساعت شبانه 8 تا 12 گیگ دانلود میکنم!!!:n02::n02:
دوستان لطفا در ساعات رایگان زیاد دانلود نکنید و از دانلود های غیر ضروری بپرهیزید که دانلود شبانه سر جاش بمونه و به عاقبت صبانت دچار نشه
با تشکر:n16:
اگه هم برداشت بازم تخلیه میکنیم [emoji3] مخابرات خودش یه بار برداشت نتیجشم دید.نقل قول:
اگه قراره دانلود نکنیم همون برش دارن راحت تریم چون اون موقع خیالمون راحته شبانه نیستنقل قول:
بجای اینکه بزور دانلود پیدا کنیم و بزاریم رو دانلود همیشگی باشه بهتره وقتی واقعا یه فایل احتیاج داشتیم دانلود کنیم و دانلود شبانه ای وجود نداشت اونوقت منظورمو متوجه میشید
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ شرکت مخابرات بزرگترین ارائهدهنده سرویس اینترنت (ISP) در ایران است و اکثر کاربران اینترنت پرسرعت از این شرکت اینترنت پرسرعت خود را خریداری کردهاند. شرکت مخابرات تا چندی قبل فقط سرویسهای نامحدود با هزینههای ثابت داشت که حال سرویس حجمی نیز به خدمات و طرح آن افزوده شده است و میتوان گفت بیش از 80 درصد کاربران از اینترنت نامحدود مخابرات بهره میبرند.
گلايههاي کاربران را ابتدا بخوانيد:
ماه قبل چند روزی اینترنت پر سرعتی که از مخابرات خریدم قطع بود و مشکل قطعی هم از طرف مخابرات بود، با خودم فکر کردم که حتما هزینه ی این چند روز قطعی از قبض تلفن کم می شود، اما پس از دریافت قبض تلفن متوجه شدم که هزینه ی اینترنت به صورت کامل برای من محاسبه شده است، بعد از این که برای پیگیری این مسئله با مخابرات تماس گرفتم، آن ها در جواب بنده گفتن که هزینه اینترنت به صورت کامل محاسبه می شود.
در صورتی که می خواهید هزینه روزهایی که اینترنت قطع بوده است از قبض تلفن کم شود باید به مخابرات مراجعه کنید و با در خواست کتبی خواستار پیگیری این موضوع باشيد. پس از این که با این جواب رو شنيدم از درخواست خودم پشیمان شدم زیرا هرینه و زمانی که بنده برای مراجعه به مخابرات صرف می کنم بیشتر از هزینه اینترنت است، پس با خودم گفتم بهتر است به جای مراجعه حضور به مخابرات هزینه آن را به صورت کامل پرداخت کنم تا حداقل ديگر از نظر زمانی ضرر نکنم.
همان طور که می دانید قطعی اینترنت مخابرات در سال برای چند روز عادی است، شاید هزینه وارده به هر کاربر مبلغی نا چیز و محدود باشد اما برای درک عمیق مسئله و نادیده گرفتن شدن حقوق کاربران باید هزینه وارده بر هر کاربر را به صورت میانگین برای تمامی کاربران برابر بدانیم و عدد مشخص شده را بر تعداد کل کاربران اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ضرب کنیم تا معلوم شود، عدد به دست آمده چقدر بزرگ است و مخابرات تا چه میزان حقوق کاربران اينترنت خود را....
حال یک محاسبه ساده برای درک بهتر شرایط:
اگر اینترنت هر کاربر در سال 5 روز قطع باشد و به طور میانگین کاربران از سرعت 256 استفاده کنند و به فرض این که مخابرات هم یک میلیون کاربر داشته باشد، جواب حاصل زیر است.
حال اینجا ما باید انتقاد را متوجه کدام شرکت یا سازمان کنیم؟
قطعا در اینجا باید "سازمان حمایت از مصرف کنندگان" نقش به سزايي دارد، چرا که وظیفه اصلی این سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده است.
اگر شما هم از اینترنت مخابرات استفاده می کنید لطفا تعداد روزی های قطعی در سال یا ماه را در بخش
بنويسيد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر سایر ارائه دهنده های اینترنت پر سرعت این مشکل را دارند نيز در بخش نظرات بیان کنید تا ما آن را براي شما کاربران محترم بررسي کنيم.
توقف فروش حجمی اینترنت در انتظار ابلاغ رگولاتوری
به گزارش ایتنا به نقل از فارس، دستور العمل کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص نحوه ارائه سرویسهای اینترنت پر سرعت، هنوز به شرکتهای ارائه دهنده adsl ابلاغ نشده است.
بر اساس این گزارش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دهم مردادماه سال جاری، با استناد به مصوبه جلسه ۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مورخ هشتم مهرماه ۱۳۸۷، اعلام کرد: از این پس اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
این دستورالعمل به معنی این است که دیگر فروش اینترنت پرسرعت (adsl) با ترافیک محدود در کشور مجاز نیست.
اعلام ممنوعیت فروش اینترنت پر سرعت با محدودیت ترافیک، در حالی اعلام شده که هماکنون حدود ۹۰ درصد از مشترکان adsl کشور از اینترنت حجمی استفاده میکنند؛ با این تعبیر در این لحظه سرویس اکثر مشترکان ADSL کشور غیر مجاز است.
زمزمههای این تغییر اساسی در روش سرویسدهی adsl، در حالی دست به دست میشود که در تماس خبرنگار فارس با چند شرکت PAP مشخص شد که هماکنون ابلاغیه مکتوبی از سوی این سازمان برای ارائه کنندگان اینترنت پر سرعت (adsl) ارسال نشده و PAPها برای تغییر رویه خود منتظر اقدام رگولاتوری هستند.
از سوی دیگر به علت اینکه این مصوبه مربوط به سالهای گذشته بوده، احتمال اینکه رگولاتوری قصد ابلاغ دوباره آن را نداشته باشد نیز وجود دارد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو اگر بهشون بگی میگن پهنای باند نداریم و شبانه رو حذف میکنن:n27:نقل قول:
قطعی ها که برطرف نمیشن اونوقت فقط شبانه حذف میشه
اینطوری که مردم بدبخت میشن چون نامحدودا خیلی گرونن مردم مجبورن برای اینکه هزینه کمتری بدن سرعت پایین بخرن یعنی پسرفت و برگشت به همون سرعت های دیال اپینقل قول: