سمت صبانت نیا که من به دلیل حجم خوری های فراوان فرار کردم و این که صبانت اصلا به فکر مشتری نیست و جشنواره گیگ و .... خیلی کم میزاره توصیه میکنم یا پارس بگیری یا آسیاتکنقل قول:
Printable View
سمت صبانت نیا که من به دلیل حجم خوری های فراوان فرار کردم و این که صبانت اصلا به فکر مشتری نیست و جشنواره گیگ و .... خیلی کم میزاره توصیه میکنم یا پارس بگیری یا آسیاتکنقل قول:
من که ی مدت همین فکرو داشتم ولی بعدا مشخص شد ریز مصرفش واقعیه و بعضیا داشتن دانلود میکردننقل قول:
بهتره هرچی دستگاه متصل به وای فای هست ی برنامه محاسبه نت روش بذاری
رمز وای فایتم ماه ب ماه عوض کن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام
من سرویس 16 مگابیت رو خریدم ولی الان رفتم تنظیمات مودم، همون قبلی 6 مگابیته
این مگه خودکار عوض نمیشه؟
تو آخرین رتبه بندی شرکت ها ، آسیاتک اول شد / شاتل و های وب دوم شدن / پارس آنلاین سومنقل قول:
آسیاتک هم حجم میخوره اساسی! حتی بعضی موقعه ها ساعت رایگان کامل حساب میکنه! دیروز اختلال داشت یک حجم خوری اساسی انجام داد!
در مورد هک هر رمزی بگذارید هک میشه مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره، رمز حروف غیر قابل هک هم وجود نداره،wpa2 بهترین مدل کدینگ هست و اگه رمزش طولانی باشه کشف رمزش طولانی میشه حتی ممکنه تا 1 هفته طول بکشه / ولی این مدلی که جدیدا زیاد شده اصلا کشف رمز نمیکنه، یه نرم افزار سادس که از wps برای وصل شدن به مودم استفاده میکنه، یه عده آدم بی سواد هم این نرم افزارو اجرا میکنن و روش کلیک میکنن و میگن " هورا من هکرم" ولی جلوگیری از این روش خیلی هم سادسنقل قول:
برای مودم تی پی لینک مراحل زیر رو انجام بدید و wps رو no انتخاب کنید، بعد اسم و رمز وایرلس رو عوض کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه قدیمی شده و خیلی وقت هست اطلاع رسانی میشه! (هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره) مگه من همچی حرفی زدم! کی گفتم وای فای ربطی به سرویس دهنده داره؟! رمز حروف غیر قابل هک هم از سایت دانشجو های رشته کامپیوتر گفتم که کار و رشته شون همینه! حالا کسی هک کردن بفهمه با سواد میشه!؟ هر کسی یک رشته ی داره و از اون سردرمیاره حالا اگه از هک سر در نیاره بیسواده! شما خودت اگر از رشته ی سر در نیاری خودتو بیسواد حساب میکنی!نقل قول:
نقل قول:
چرا به شما برخورد؟
من گفتم بی سواد چون با خیلیا برخورد داشتم که یه دامپر نصب مکینن ادعا میکنن هکر هستن. منظورم شما نبودی که.!!!
:n16:
در مورد هک وای فای این نرم افزارای دم دستی عموما با wps وصل میشن.
روش های زیاد دیگه ای هم هست که میشه رمز رو بدست آور، تجربه من نشون داده wep حدود 1 تا حداکثر چند ساعت هک میشه، wpa و wpa2 بسته به رمزی که انتخاب شده زمانبر تر هست و نیاز به کتابخانه های خاص خودش داره و بعضا خیلی هم زمانبر میشه و فشار زیادی هم به سیستم میاره، اطلاعات بیشترشو میتونی تو انجمن آشیانه سرچ کنی
در مورد مک فیلترینگ هم باید بگم راحت ترین کار دور زدن مک فیلترینگ هست چون مک آدرس هیچوقت encrypte نمیشه، اگه کسی تونسته رمز وای فای شما رو هک کنه و به وای فای شما وصل بشه دیگه دور زدن مک فیلترینگ ساده ترین قسمت کارشه.
ضمنا الان به خاطر اینکه هرکسی میشنوه برنامه هک وای فای زیاد شده، بیشتر افراد فکر میکنن که کسی به وای فایشون وصل شده، شما هم اگر همچین احتمالی میدی اول چک کن ببین آیا واقعا کسی وصل شده یا نه، شما با برنامه هایی مثل wifi watcher / galsswire / SoftPerfect WiFi Guard و یا fing میتونی ببینی چه دستگاه هایی متصل هستند.
چرا پنل کاربری باز نمیشه??
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هیچ ربطی نداره چون شرکتم رو عوض کردم مشکل حل شدنقل قول: