اقا مبین نت ما یک ساعته قطعه کسی مشکلی نداره؟
Printable View
اقا مبین نت ما یک ساعته قطعه کسی مشکلی نداره؟
برای من پینگش خوبه. من با سرور آمریکا cod 4 بازی میکنم. بدون لگ. اما قیمت هاش از فضا هم اون ور تره!نقل قول:
پس وضعتون از من بهتره مال من مثل این بود که آداپتور رو حی از برق بکش و وصل کنی خیلی افتضاح بودنقل قول:
ما که از این شانسا نداریمنقل قول:
دست رو هرچی میزاریم پینگش بالاست
يه ايميل فعال سازي ميخواد بفرسته مبين نت هنوز نفرستاده. اين هم احترام به مشتري. هميشه چيزي رو كه نداريم تبليغ ميكنيم و دمش رو ميزنيم. ايرانسل داشتم راضي بودم مردشور برده ايرانسل هم يه نميكنه آنتندهيش رو گسترش بده تو منطقه هشتگرد پوشش دهيش خيلي كم هست حالا زياد كنه چي ميشه مشتريش بيشتر ميشه انگار دوست ندارن. مجبور شديم بريم مبين نت بگيريم حالا از اولش اينطوري واي به بعدش. همش دارم ميخونم قطع هست. 3سال وايمكس ايرانسل كلا 2 بار قطعي 10 دقيقه اي داشتم. چه داستاني داريم واقعا.
چرا سرعت مث دیال آپ شده ؟!!
شما هم مشکل افت سرعت دارید ؟
هم سرعت خرابه هم قطعی زیاد شدهنقل قول:
IP یا ادرس صفحه مشترکین ورژن قدیمشو میگم نه جدیده
کسی داره بهم بده ؟
سلام من مودمم وصل نمیشه چراغ tel اش هم روشن مونده زنگ زدم مبین نت گفت مودمت خرابه بای یکی دیگه بخری اخه مگه اینا تعمیر نمیشه اعصابم خورد شده الکی خودبه خود خراب شده لطفا کمک کنید:n21:
بالاخره سرچ گوگل آزاد شد :n01: این مبین نت بالاخره فهمید دیگه انتخابات تموم شده و یقه ی گوگل رو ول کرد.
اما حالا Gmail ام رو باز نمیکنه :n02:
داستانی داریم ما با این مناسبت های سیاسی کشورمون ها
دوستان من یه مودم 632 دارم با اکانت 6 ماهه 2048 که 11 گیگش مونده و تا 19 آذر فقط داره . هرکی خواست پ خ کنه