من اگر امکانش بود ISP عوض می کردم. چه کنم که خط فیبر هست و فعلا فقط اسیاتک سرویس میده و باید منتظر ماند تا مخابرات تجهیزات بگذاره تو مرکز!نقل قول:
بعید میدونم.از دستشون در رفته!نقل قول:
Printable View
من اگر امکانش بود ISP عوض می کردم. چه کنم که خط فیبر هست و فعلا فقط اسیاتک سرویس میده و باید منتظر ماند تا مخابرات تجهیزات بگذاره تو مرکز!نقل قول:
بعید میدونم.از دستشون در رفته!نقل قول:
تایید میشه بنده هم با 512 برنزی دارم با 50 60 دانلود می کنم
امکانش نیست هزینم زیاد میشه تضمینی هم نیست شرکت جدید خو باشه:n01:نقل قول:
نه داداش احتمالا اون 150 مگت هست که داره با 60 میگیرهنقل قول:
روزی 150 تا بهت سرعت مثلا بالا میدن:n02:(150)
آقا کیا نامحدود دارن؟؟ 12 گیگ تقیم بر 30 روزی چند مگا میشه؟؟
دوستان نامحدود چک کنند ببیند سرعت خوب شده هست...........
شما رو چندهنقل قول:
من رو 20 هست 512
من هم روی 20 تا 23 هست
512 نامحدود
عزیز زیاد خوشحال نباش و روش حساب باز نکن این آسیاتر لعنتی رندوم زیاد و کم میکنه واسه منم یه 8 روزی عالی بود و الان دو شبه که افتضاح شده:n21:نقل قول:
مهدی جان دوباره دو دل نشی اسیاتک بمونی یا بیای های وب:n02:نقل قول:
من که آی اس پیمو عوض کردم از شرکت x گرفتم.تا الان که روزه سومه 30 گیگ دان کردم.:n09:نقل قول:
1 مگ نامحدود دارم سرعت فیکس رو 120 تا 130
البته از این آسیاتر هم هنوز دارم:n02:
جان من مهدی جان چند شب پشت سرهم سرعتت کم نمیشه؟؟؟:n13:نقل قول:
الان به سرم زده 4 مگ 10 گیگی که 8 تا 10 صبح رایگانه بگیرم به امید اینکه حداقل 2 ساعت روی 2 مگ بمونم!!!:n02: البته یکی از بچه های پرشین تولز گرفته و گفته توساعات رایگان روی 2 مگ میبندن:n03: ولی لعنتی اولین سرویسش که 1 تا 8 رایگانه 90 هزار تومنه:n04:
این آسیاتر لعنتی استاد زجر دادنه کاربراشه:n24:
مثلا از امروز دوباره سرعت دانلود نامحدود رو برگردونده به سرعتهای اسمی:n23: یعنی 512 با 50 تا 60 و 1 مگ برنزی با 80:n01:
بهرحال من از طرحم 8 روز مونده هی میخوام از این لعنتی دل بکنم باز بقیه میگن isp های دیگه ام زیاد سرشون به تنشون نمی ارزه:n03:
حالا این های وب چون تازه اومده ، داغه و الا شلوغ که بشه میترسم به بای وب تبدیل بشه:n08: