نقل قول:
ممونم از جواب شما
می خواستمبدونم آیا این فایل رو باسیداز حالت فشرده خارجکنم یا خیر ؟
نقل قول:
ممونم از جواب شما
می خواستمبدونم آیا این فایل رو باسیداز حالت فشرده خارجکنم یا خیر ؟
میشه به من بگوئید وسایل داخل جعبه همراه سوپرالایت 250گیگ چه هست؟؟
بله فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کنید.حالا شما فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.نقل قول:
کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید.:11:
یک عکس ازش بگذار ببینیم چیه! شاید بتونیم به Microsoft گذارش بدیم که اصلا این قطعه اضافه هست و باید برداشته بشه:31:نقل قول:
همون چیز هایی که داخل 120 گیگ هست به اضافه 1 دسته اضافی و هارد 250 به جای 120نقل قول:
نقل قول:
زنده باشی واقعا دستت درد نکنه
دوستان این قضیه اختلاف قیمت الایت چیه..من از 295 تا 430 تومن قیمت دارم الان..برد همگی جسپره ..فقط تفاوتی که می گن به خاطر سال تولید و آپدیت و ...است؟
آیا تفاوت تو جنس قطعات باعث این اختلاف قیمته یا قضیه چیز دیگه ایه؟ اگه اختلاف قیمت به خاطر قطعاته کدوم قطعات ممکنه اورجینال نباشه؟
نه دوست عزیزنقل قول:
کیفیت قطعات همه دستگاه ها یکی هست
این اختلاف قیمت بیشتر از سر خوشی عده ای از فروشنده های داخلی هست
که اونم بیشتر بر میگرده به قیمت خریدشون یا بعضی وقت ها کم شدن کنسول تو بازار یا رسیدن به تعطیلات مثل عید یا تابستان و سوء استفاده ها
برای مثال از 2 هفته قبل تا الان قیمت Arcade از 220 رسید به 290 تومان
در حالی که 150 دلاره یعنی با سودش دیگه maximum باید بشه 200 تومان
با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
سلام . باز کردن کنسول کاری نداره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
اخه اگه نخواهین بازش کنید از کجا باد بدید داخل و از کجا خارج کنید؟ خاکا واسه خودشون میچرخن تو کنسول.
فکر نکنم باشه
مهم نیست لرزش گیره درایو هست .نقل قول:
من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش