اینم از sms مخابرات.
500 مگ واسم مونده. بعضی روزا مصرفم رو زیادی زده مثلا جمعه من مثل همیشه کار کردم ولی مصرف رو زده 600 مگ :n13::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از sms مخابرات.
500 مگ واسم مونده. بعضی روزا مصرفم رو زیادی زده مثلا جمعه من مثل همیشه کار کردم ولی مصرف رو زده 600 مگ :n13::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود دارم .مرکز آیت الله کاشانی.
2 روزه سرعت دانلود سرور خارجی هی داره کمتر و کمتر میشه.
قبلا با 1 کانکشن 60 کیلو میداد الان با یه کانکشن 5 کیلو میده با 16 تا کانکشن 58. با سرور داخلی مشکلی نداره سرعت.
کسی دیگه هم این مشکل رو داره یا من رفتم تو لیست سیاه ؟!!
بله منم همین مشکل رو دارم سرویس من 2 مگ حجمی هست !
نمیدونستم مخابرات هم لیست سیاه داره واقعا داره ؟
به نظرم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " تو ماه رمضون ترافیک شبکه میره بالا این دوتا از دلایلش هست باید صیر کنیم ببینیم بعد از این ایام مشکل برطرف میشه یا نه !
سلام دوستان
بنده 256 نامحدود دارم میخاستم تغییر به سرویس کمپین شگفت انگیز یا بهاره بدم.
میخام بدونم الان که من بدون دردسر با سرعت 32 دانلود دارم آیا با گرفتن طرح حجمی در ساعات رایگان شب سرعت افت نمیکنه و ثابت هست ؟؟؟
از دوستانی که استفاده میکنند تقاضای راهنمایی دارم
از سه روز پیش کیفیت شبکه چه روز و چه شب افت کرده و معلوم نیست کی به حالت عادی برگرده البته فکر میکنم به مرکز مخابراتی هم مربوط باشه
اما حالت نرمال بله به من 2 مگ رو 200-220 میداد نه بیشتر
مخابرات لیست سیاه و ازین حرفا نداره یعنی تا حالا که نداشته:n02:
فقط شبا پینگ میره بالا تو ساعات اوج مصرف تو این شرایط طبیعیه که نوسان هم زیاد میشه،این وضعیت تو مرکزی اگه تعداد
یوزر های مخابرات زیاد باشن بدتر میشه
سلام . دوستانی که کمپین بهاره ثبت نام کردن آیا دانلود شبانه رایگان تو ساعتی که اعلام کردن برقراره ؟ یکی از بستگان که کمپین بهاره 2 مگ ثبت نام کرده بود امروز اینترنتش وصل شد ولی تو صفحه کاربریش اعلام شده بود
به اطلاع مشترکین محترم سرویس حجمی کمپین ADSL با طرح دانلود شبانه رایگان می رساند که هزینه حجم مصرفی شبانه، از صورتحساب شما کسر خواهد شد.
آپلود رایگان حساب نمیکنه ؟
یه چیزیو هنوز متوجه نشدم . اینکه صرف میکنه از 512 نامحدود به دو مگ محدود کوچ کرد چون همونطوری که میدونید با 512 نامحدود توی روز نهایت بتونین 2 3 گیگ دانلود میکنین اونم دستگاه باید 24 ساعت روشن باشه ولی در حالت محدود همون مقدار حجم میتونین توی 5 ساعت شبانه دانلود کنین ولی باید اینو هم در نظر گرفت آیا شبانش همیشه آپ هست قطعی نداره یکشب باشه یه شب نباشه .
این یعنی رایگانه و دانلود شبانه رو از دانلود کل کم میکنن و اون میزان دانلود رو حساب میکنن .نقل قول:
من اینجور که دستگیرم شده درسته که کمپین بهاره از نظر گیگ و قیمت به صرفه تره ولی کسایی که این کمپین رو انتخاب میکنند اینترنت نامحدود خودشون رو از دست میدن و دیگه نمیتونند بهش برگردند.چون کاربران جدید هم میتونند تو اون کمپین بهاره ثبت نام کنند.ممکنه بعد از پایان قرارداد اون 5 گیگ تشویقی کمتر بشه یا کلن برش دارند.ولی کمپین شگفت انگیز مخصوص نامحدود دارهاست و بعد از تموم شدن مدت قرارداد یکساله دوباره باید برگرده به همون نامحدود فعلی.اون موقع آدم میتونه تصمیم بگیره چه طرح دیگری رو انتخاب کنه یا رو نامحدود خودش باقی بمونه.فکر کنم فرق اصلی این دوتا کمپین همین باشه که بهمین خاطر اون بهاره گیگ بیشتری میده برای جذب بیشتر کاربرها.نقل قول: