با تشکر از جواب کاملتوننقل قول:
چند در میاد اینا رو هم؟ هر بار شارژ چند ساعتو جواب میده؟
اگه میشه مدل و اسم باتری و شارژر رو بگید.
ممنون
با تشکر از جواب کاملتوننقل قول:
چند در میاد اینا رو هم؟ هر بار شارژ چند ساعتو جواب میده؟
اگه میشه مدل و اسم باتری و شارژر رو بگید.
ممنون
آره آخه وقتی بن میشی هاردت مشکل پیدا میکنه ولی من منظورم اون نیست همین کسی که میگم 65 تومن داده کلا از بنی در اومده:10:نقل قول:
آقا آخرین قیمتهای هر سه مدل ایکس باکس رو کسی داره ؟؟؟؟؟؟
ایکس باکس دو مدله قیمتهاش تو پاساژ لباف ارکید ۲۸۰ تومن و الیت هم دور و بر ۳۸۰ تومننقل قول:
نقل قول:
مرسی داداشه گلم از جوابت
میشه لطفا بگی چه طوری و از کجا فایل آپدیت رو بگیرم و اینکارو انجام بدم ؟
سریال دستگاه رو عوض میکنند که زیاد هم فایده نداره ، چون باز بن میشی .نقل قول:
از اینجا دانلود کنید و فایل SystemUpdate$ رو بریزید روی فلش.دستگاه را روشن کنید و فلش رو بزاری تو دستگاه و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنید پیغام آپدیت ظاهر میشه.نقل قول:
این آخرین آپدیت تا به حال بوده.کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
با آپدیت بالایی مشکل هارد هم حل میشه ولی همچنان بن خواهید ماند...نقل قول:
4 تا باتری و یک شارژر خوب که خودش وقتی باتری شارژ شد خاموش بشه. 27 الی 30 تومن در میاد.:5:نقل قول:
من این رو دارم...:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم خوبه و من که 360 اواسط خرداد خریدم تا حالا شارژش نکردم.وقتی شارژ کردن تموم میشه خودش خاموش میشه و 27 تومن خریدم و 2500 میلی آمپره.:27:
اینم خوبه و 21 تومنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.:40:
نقل قول:
با تشکر از جواب جامع و کاملتون
یعنی هر بار شارژ 20 روز نگه میداره ه ه!؟:18: روزی چند ساعت بازی می کنید؟
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه و بهترین راه برای باتریه دستس:20:
آخه من این طور که خودمو شناختم خیلی خورم :21: و اگه بگیرم از 24 ساعت 25 ساعت بازی می کنم :18:
حالا این شارژرو فتحی داره؟
شرمنده اگه سوالام زیاد شد. ممنون
فتحی که فکر نکنم داشته باشه کارش اینجور کار ها نیست.معلوم نیست هر وقت بیکار باشم بازی میکنم.نقل قول:
تازه پیش پای شما دسته ارور باتری داد.خاموش روشنش کردم بازم داره کار میکنه.:27:
رو این حساب کن که من که تازه 360 خریدم مپل بقیه چیزا که آدم تازه میخره بیشتر میره پاش.تقریبا چند روز اول مدام بهش ور میرفتم.:31:
شما هم رو دو هفته حساب کن.:8:
من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]