سلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
Printable View
سلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
من دوستم و همین طور بابام اونجا افتادن میگن جهنمه ولی برای هر کسی متفاوت بستگی به خودت داره شاید برای تو بهشت باشهنقل قول:
خیابان کارگر جنوبی البته بازم بپرسنقل قول:
سلام؛ من الان دانشجو هستم ( معافیت تحصیلی ) متولد قبل از 72؛
درخواست کسر خدمت رو هم تا حالا در پلیس+10 ثبت نکردم.
پدرم 27 ماه جبهه داره ( 13 ماه خط مقدم )
میشه توضیح بدید الان باید چه کار کنم؟! :n13:
دوستان کد اعزامیای 1/4 رو کسی نرفته ببینه زدن یا نه؟
امروز پلس +10 ب من میگفت 3 روز قبل اعزام میاد رو سایت!!!
زدن داداش ولی پلیس +10 نمیگه فکر کنم هنگ بگه کجا افتادینقل قول:
آقا من قسمت دوم جمله تون رو متوجه نشدم،نقل قول:
بالاخره از کجا بفهمیم کجا افتادیم؟، مردیم از استرس :|
سلام / منم دیروز رفتم +10 بهم گفت هنوز نیومده / الان تو همین تاپیک نگاه کنید سال گذشته اعزامی های 1/4 کداشون 6 خرداد خورده/ منم که اول اعزام 1/2 بودم 10فروردین کدم خورده بود / حالا نمیدونم واسه چی اینسری این همه طولش میدن!!!
:n14:
میخوان دستی دستی مارو به کشتن بدن!
تاریخ 92/3/7 کد زدن برای اعزامی های تاریخ 4/1 میتونید با مراجعه به پلیس +10 بارکد پستی برگ سفیدتون رو که این کد (کد محل آموزش) درش ذکر شده رو بگیرین و با مراجعه به اداره پست بفهمین نامه تون الان کجاست ( فعلا نامه ها تو تهرانه و هنوز به اداره پست شهرتون ارسال نشده ) 2 سه روز دیگه برین پست بهمراه کارت ملی و بار کد پستی برگ سفیدتون رو تحویل بگیرین یا اینکه منتظر بمونید پستچی میاره براتون.
خلاصه این که 4/1 ها کد خوردن ، خدا رحمتمون کنه!