منم زنگ زدم واحد فروش گفتند اگه میخوای سرعت زیاد محدود نشه باید یک ساله 60 گیگ بگیری و تو اون دیگه از 1 مگ پاییتر نمیاد و حداقلش با سرعت 128 کیلو دان میکنی و تاکید کرد که کمترین حالتش اونه و احتمال داره بیشتر باشه
Printable View
منم زنگ زدم واحد فروش گفتند اگه میخوای سرعت زیاد محدود نشه باید یک ساله 60 گیگ بگیری و تو اون دیگه از 1 مگ پاییتر نمیاد و حداقلش با سرعت 128 کیلو دان میکنی و تاکید کرد که کمترین حالتش اونه و احتمال داره بیشتر باشه
عجب گیری افتادیم. موندم بین دوراهی صبا و آسیاتک
چیکار کنیم بالاخره؟
یکی بیاد بگه بابا تو زمان محدود شدن شبکه میشه تو تایم رایگانش بین 1.5-تا2 گیگ دانلود کرد یا نه ؟
منظورم با طرح یکساله 12 مگشه . بازم ممنونم .
اگر حتی فرض کنیم که سرعت شبانه صبانت ۱۲۸ کیلوبایت باشه( که خیلی بیشتر از این حرف است) بازم هر شب یا بهتره بگم صبح ۲/۷ گیگ دانلود دارینقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
ممنون عزیز. فقط یچیز دیگه من اگه طرح یکساله بگیرم میشه ماهی مثلا 3گیگ ترافیک. حالا اگه مثلا ماه اول 1.5 گیگ بسوزونم این 1.5 اضافی میاد روی ماههای بعدی جمع بشه یا نه ؟نقل قول:
با این دید که من کل ترافیک یکسال رو پرداخت کردم. بازم ممنون بابت راهنماییت .
آره میاد رو ماه بعدنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
..وو...................
نقل قول:
من هر دوتاشو امتحان کردم، الان صبانت دارم، ولی دوستام که آسیاتک دارن بیشتر دانلود میکنن// و خودم هم یه سرویس آسیاتک داشتم که صبح 9 تا 11 رایگان بود و تو همین دو ساعت یکی دو گیگ دانلود میکردم
خط ما فیبر نوریه و شاتل و اسیاتک نمیتونن سرویس بدن لامصب
یا مخابرات یا صبانت
مخابراتم گرونه 8گیگ ماهیانه 2 مگ شبانه 5 تا 9 صبح سرعت 220 کیلو دانلود ماهی 33 هزار
تازه 6 ماه باید ببندی تا شبانه رایگان بدن
من تا دی ماه سرویس دارم
اگر بخوام جشنواره میکس که شبانه داره رو بخرم بعد از تموم شدن حجم شروع میشه یا زمان?
نمیشه کاریش کرد بعد تموم شدن حجم این سرویس جاش بیاد?
و آیا این تمدید اختیاریه(مثلا بخوام تمدید شه برای بعد از سرویس یا الان شروع بشه)?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان حدود 10 روز جشنواره 60 گیگ و من گرفتم بعد ازاینکه 70 درصد حجم روزانه رو تو شبانه استفاده کردی و محدود شد سرعت متوسط 200 تا 250 هستش البته حداقل ندیدم از 128 پایین تر بیاد به نظرم سرویس خوبی اومد اگر هم از حجم 5 گیگ ماهیانت تموم کردی باید حجم 1 یا نیم گیگ بگیری تا ماه و تموم کنی اگر هم اضافه اومد بصورت تجمعی میره رو ماه بعد