نه مثل اینکه اون چن روزی که خوب بود اتفاقی بود:
1- اشتباه در محاسبه دانلود و اپلود همچنان ادامه داره 2.70 دانلود کردم (با انواع برنامه ها چک میکنم) تو پنل زده 3 گیگ
2- قانون 70 درصدی همچنان از ساعت 1 تا 6 اعمال میشه
Printable View
نه مثل اینکه اون چن روزی که خوب بود اتفاقی بود:
1- اشتباه در محاسبه دانلود و اپلود همچنان ادامه داره 2.70 دانلود کردم (با انواع برنامه ها چک میکنم) تو پنل زده 3 گیگ
2- قانون 70 درصدی همچنان از ساعت 1 تا 6 اعمال میشه
عیدم رایگان شد یا نه؟
دیشب از 12:32 تا 6:58 زدم دانلود همش جز ترافیک رایگات محاسبه شد مدت ها بود دانلود شبانه انجام نداده بودم تو شک بودم که هنوز هم اون ساعات رایگان حساب میشه یا نه :31:
نقل قول:
منظور از ریست همون روشن خاموش کردن مودمه دیگه نه؟
یعنی مودم رو خاموش نکنم و idm رو تنظیم کنم ساعت 1 تا 6 لیست رو دانلود کنه؟
مگه نباید مودم خاموش روشن بشه تا رایگان حساب بشه؟
یعنی چی از کش استفاده میکنی؟نقل قول:
به منم یاد بده
دوستان عزیزی که دیشب اینترنتشون قطع شده بود،دیشب تست اینترنت ملی بود و فقط سایتهای که سرورشون در ایران قرار داشت باز میشدند.حالا شاید کم کم معنی اینترنت ملی رو بفهمید که باهاش حتی گوگلم باز نمیشه.
من از اپرا استفاده میکنم قسمت مموری کش اپرارو میزارم رو 400 مگ بعد قسمت images رو میزارم روی cashed images مثلا چون این عکس اواتارت توی کش اپرا قبلا ذخیره شده بود دارم میبینمش ولی حالا عکست رو عوض کنی من عکستو نمیبینم باید show images رو بزنم تا عکسهای جدید رو نشون بدهنقل قول:
بطور خلاصه با حالت cashed images شما فقط عکسهایی رو میبینی که قبلا دیدی بدون اینکه دوباره لود شه و از حجمت کم شه مثلا فکر کن میخوای در مورد یک مطلبی سرچ کنی که فقط به تکستهای اون مطلب نیاز داری وقتی روی cashed images باشه عکسی نمیبینی و هر سایتی رو که دوست داری عکساشو ببینی خب show image میکنی که با اینکارا خیلی تو حجمت صرفه جویی میشه تو وبگردی تنها چیزی که مهمه برای حجم فقط عکسه که بیشتر یوزرها بیمحبا هر سایت دارای عکسی رو باز میکنند که واقعا وحشتناک حجم کم میشه
این هم از تایپیک جستجوگر اپرا:
بپرس که بهترین راه برای صرفه جویی در حجم کدومه اساتید اپراباز راهنماییت میکنند :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9454
نه من اینترنت ملی نمی خام کی رو باید ببینمنقل قول:
نقل قول:
منبع شما کجاست ؟
اگه الان بگیری به مقدار گیگی که گرفتی رایگان می دن اگه قدیمی هستی 1 تا 4 گیگنقل قول: