سلام
مدل های DSL-2730U/U1 و DSL-2730U از برند D-Link چه فرق میکنن؟
و کدوم بهترن؟
و اینکه این مودم تو بازار با گارنتی هستن یا نه؟ اگه آره کدوم شرکت؟
قیمت هر دو مدل هم لطف کنید ممنون میشم
Printable View
سلام
مدل های DSL-2730U/U1 و DSL-2730U از برند D-Link چه فرق میکنن؟
و کدوم بهترن؟
و اینکه این مودم تو بازار با گارنتی هستن یا نه؟ اگه آره کدوم شرکت؟
قیمت هر دو مدل هم لطف کنید ممنون میشم
سلام. من جدیدن از شاتل سرویس گرفتم، دیروز اس ام اس داد که سرویس خط شما فعال شده واسه نصب باهاتون هماهنگ میکنن. حالا میخواستم ببینم خودم الان چه تغییراتی باید بدم تو تنظیمات مودم که دیگه نیازی نباشه از خود شاتل کسی بیاد. قبلن صبانت داشتم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
تغییرات خاصی وجود نداره
فقط user /passجدید رو باید وارد کنید
که شرکت بهتون نمیگه تا یه نفرو بیاره و یه پولی بگیره
عوضش صبانت تمامی یوزر هاش شماره تلفنه خونست و پسوردشم همون شمارست یا برعکسش یا11223344
میشه بپرسم چرا شاتل گرفتید؟اخه من صبانت دارم و خیلی راضی هم
256 نامحدود دارم سرعت دانلود 230kb/s
نقل قول:
هزینه ی نصب رو گرفته قبلن، پس یعنی تماس بگیرم باید بگن یوزر و پس رو؟
توی اصفهان من پرسیده بودم صبانت نامحدود نداشت.
بله.نقل قول:
یوزر پس رو بگیرید و جایگزین کنید
من میخوام مودممو از کابل شیکه به وای فای تغییر بدم فقط باید مودم بی سیم بگیرم کانفینگ کنم یا باید تغییراتی از طرف شاتل هم لحاظ بشه؟
سلام
من 2 روز پیش از مخابرات adsl گرفتم و دیروز زنگ زدن وصل شد. بعد از اینکه زنگ زدن چراغ status روشن شد و ثابت هم هست.
وقتی مودم رو به خط وصل میکنم downstream و upstream هم میگیره (512 گرفتم ولی 156 و 78 میگیره که فک کنم برا 128 هست.)
مودم رو وقتی کانفیگ میکنم و vpi و vci درست رو میدم status مودم میره توی ppp down در غیر اینصورت روی unknown هست (اینو گفتم که بگم اشکال از کانفیگ مودم نیست. با همین مودم هم قبلا به مخابرات وصل شده بودمه توی خونه دیگه)
اما مشکل
چراغ lan و status روشن کامل و چراغ مربوط به send و recive مدام داره چشمک میزنه (نمیدونم چی داره رد و بدل میکنه) ولی وضعیت توی مودم روی ppp down باقی میمونه. اصلا به چک کردن user و pass نمیرسه.
در کل همه چی درسته انگار و چراغا روشن و send و recive بدون اینکه کاری بکنم هی روشن خاموش میشه ولی adsl وصل نیست.
توی windows 7-8 خطای 651 میده(این خطا میگه مودم یا دستگاه دیگه ای ارور میده :-/) توی ویندوز xp هم خطای 678 رو میزنه
یا 2 تا مودم هم امتحان کردم. دیگه نمیدونم چی کار کنم، مخابرات هم میگه مودم رو درست کانفیگ نکردی که احتمالش نزدیک به صفره.
snr ی که فعلا میزنه 37 هست
نه نیازی نیست،فقط مودم وایرلس بگیرین.نقل قول:
یه عکس از تنطیمات و یه عکس هم از صفحه استتوس مودم بذارین.نقل قول: