[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا دادا اینم آدرس برو پایین استان رو انتخاب کن برو داخل پنل استان خودت قسمت نمایندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بیا دادا اینم آدرس برو پایین استان رو انتخاب کن برو داخل پنل استان خودت قسمت نمایندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود، 2020، چی بودیم :
2013.4.7
چی شدیم :
2013.5.17
اگر isp بهتری میشناسید که سرعت بالاتر میده بگید تا همین فردا جمع اوری کنم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
شاتل هم تازه اومده بود خیلی خوب بود من سریع رفتم از اندیشه جمع کردم رفتم شاتل بعد اومد سرعتاش رو آورد پایین و محدودیت دانلود گذاشت امیدوارم این شرکت دیگه اونطوری نشه
این شرکت پورت مخابرات داره ارائه میدهنقل قول:
هیچوقت اینطور نخواهد شد :n02:
512 نامحدود مرکز 3نقل قول:
فکرنکنم سرعت دانلود به خرداد ربط داشته باشه باید اینا پینگ رو داغون تر بکنن نه اینکه سرعت دانلود رو پایین بیارن(یا سرعت ها رو واقعی و استاندارد کردن(چیزی که قبلا بحثش بود )یا اینکه به قول خودشون پهنای باند رو میخوان افزایش بدن)نقل قول:
معلوم بود که با اون سرعت ادامه نمیدن. بعضی ها خیلی خوش خیال هستند.البته پینگ خوب خیلی بهتر از سرعته.قبلا اگه گرونترین سرویس هم میگرفتی بازم بدرد نمیخورد چون پینگ و سرعت استریم خیلی پایین بود سرعت هم که تقریبا تو یه رنج بودن با هم.
غیر ممکن هست سرعت هارو واقعی کرده باشننقل قول:
اگه سرعت رو پایین بیارن خیلی ها از ضحی کیش میرن
سرعت 30 واسه 256 نامحدود خیلی کمه
البته اگه سرعت هارو واقعی کنن پس باید با خط 1024 الان سرعت 128 و 2048 سرعت 256 داشته باشن خیلی ها
در حالی که فکر نکنم اینطور باشه
مشکلشون احتمالا یا واسه انتخابات هست یا دارن پهنای باند رو افزایش میدننقل قول:
دوست عزیز ما خوش خیال نیستیم .این شرکت اگر فقط یک ماه سرویس خوب نده همه جمع اوری میکنن.انگار جمع اوری کردن کاری داره.نقل قول: