-
آقا این جریان تماس با توره چیه ؟ همه جا حرفش هست مثل اینکه یکی از این مدیرای استقلال با مدیر برنامه های توره تماس گرفته قرار گذاشتن که توره اخطار بگیره تا محروم بشه
-
از یک آفریقایی که چند هفته تیم را تو اون بحران ول کرده بود هیچ کی انتظار تعصب نداره و هیچ بعید نیست که از استقلال پول گرفته باشه...
-
در تمرین امروز رخ داد؛ پرتاب نارنجك در حضور وينگادا
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 14:10 امروز در زمين مجموعه ورزشي خيريه عمل آغاز شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات كششي، كار با توپ، حفظ توپ، پرسينگ، پاسكاري و شوت به دروازه پرداختند.
* نلو وينگادا به همراه دستيارش حضور پيدا كرد و در ابتداي تمرين جلسه معارفه او با بازيكنان برگزار شد. وينگادا به دقت از كنار زمين نظارهگر تمرين بود.
*بازيكنان ملي پوش غايب بودند.
*نبي ا... باقري ها به دليل مصدوميت تمرين نكرد وبا لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد.
* در ابتداي تمرين احمدرضا عابدزاده، نعيم سعداوي و افشين پيرواني به مدت 10 دقيقه با وينگادا گفت و گو كردند.
* حدود 500 هوادار حضور داشتند كه عليه قلعه نويي، واعظ آشتياني و انصاري(عضو هيات مديره استقلال) شعارهايي سر دادند و به شدت كادر فني و بازيكنان پرسپوليس را تشويق كردند.
*عباس انصاري فرد؛ مديرعامل باشگاه پرسپوليس حضور داشت و پس از نيم ساعت تمرين را ترك كرد.
* علي كريمي و محسن خليلي پس از نيم ساعت تمرينات اختصاصي با دكتر زرينه به رختكن رفتند.
* پرويز كماسي در هنگام صحبتهاي وينگادا در گوشهاي از زمين به تمرينات اختصاصي پرداخت.
* هواداران در شعارهاي خود خواستار حضور علي كريمي و رحمان رضايي در تيم ملي شدند.
* در تمرين امروز شمار زيادي از خبرنگاران و عكاسان نسبت به پوشش اخبار اقدام كرده بودند.
* ابراهيم توره به مدت 10 دقيقه با پيرواني گفت و گو كرد.
* اتوبان نيايش به دليل تراكم ماشينهايي كه براي تمرين پرسپوليس آمده بودند با ترافيك مواجه شده بود.
* 10 خانم از پشت نردههاي ورزشگاه خيريه عمل نظارهگر تمرين بودند.
* در پايان تمرين بازيكنان پرسپوليس در قالب دو تيم به انجام فوتبال در مقابل چشمان وينگادا پرداختند.
* پرتاب دو عدد نارنجك از سوي افراد ناشناس باعث شد دقايقي تمرين پرسپوليس دچار حاشيه شود كه با تلاش ليدرها اين موضوع خاتمه يافت.
* پاداش بازيكنان پرسپوليس به هر كدام به مبلغ 400 هزار تومان پرداخت شد.
-
باقریها: وينگادا تيم را متحول مي كند
کانون هواداران پرسپولیس : اطمينان دارم كه وينگادا اين توانايي را دارد كه پرسپوليس را به روز هاي اوج برگرداند ولي براي رسيدن به اين هدف بايد نسبت به بازيكنان و تيم شناخت كافي را بدست بياورد كه اميدوارم اين قضيه بسيار سريع اتفاق بيافتد تا فرصت ها را از دست ندهيم.
نبي ا... باقري ها ، مدافع تيم پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق تأكيد كرد: آرزو مي كنم كه در دربي پايتخت پرسپوليس موفق باشد تا از اين طريق دل هواداران نيز شاد شده و ناكامي هاي گذشته را فراموش كنند و البته اگر پرسپوليس در اين رقابت حساس موفق شود بدون شك در آينده تغييرات اساسي در جدول رده بندي نيز صورت مي گيرد.
وي افزود: در بازي مقابل داماش به شدت دچار آسيب ديدگي شدم و ميزان آن به حدي بود كه متوجه شدم مدت ها نمي توانم براي پرسپوليس وارد ميدان شوم.
در حال حاضر نيز قادر به انجام بازي نيستم و نمي توانم در دربي نيز مسابقه بدهم.
باقري ها گفت: بازي در دربي پايتخت برايم از اهميت بسياري برخوردار بود كه متأسفانه اين فرصت طلايي را از دست دادم اما اميدوارم بتوانم در ساير بازي ها براي پرسپوليس وارد مسابقه بشوم.
-
عابدزاده دروازهبانان پرسپوليس را مجبور به گرفتن خروس كرد
کانون هواداران پرسپولیس : مربي دروازهبانان تيم فوتبال پرسپوليس؛ پس از پايان تمرين امروز واعظي، حقيقي و الياسي را مجبور كرد با دويدن در محوطه تمرين چند خروس كه در آن محل وجود داشتند را بگيرند.
اين تمرين عجيب عابدزاده تعجب حاضران در مجموعه ورزشي خيريه عمل را در پي داشت.
سه دروازهبان پرسپوليس براي دقايقي اين كار را انجام دادند و پس از آن محل تمرين را ترك كردند
-
باقري: اوج قدرت فوتبالم را برابر كره جنوبي نشان ميدهم
کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري اظهار داشت: بازي سختي مقابل كره جنوبي پيش رو داريم اما من در اين ديدار تلاش ميكنم با اوج قدرت برابر حريف بازي كنم.
وي در مورد علت افت بدنياش در ماههاي گذشته گفت: يك بازيكن فوتبال نميتواند همواره در طول فصل در اوج قدرت به ميدان برود. من در سه ماه گذشته به لحاظ بدني افت كرده بودم اما در دو مسابقه اخير عملكرد بهتري داشتم و احساس ميكنم كه وضعيتم مطلوبتر خواهد بود.
باقري تاكيد كرد: روز چهارشنبه بازي سرنوشتسازي خواهيم داشت. از تماشاگران ايراني ميخواهيم كه با حضور پرشور خود ورزشگاه آزادي را پر كرده و تيم ملي را حمايت كنند.
-
نيكبخت به بيمارستان رفت
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي به همراه چند بازيكن ديگر و شماري از ليدرهاي باشگاه پس از تمرين امروز به بيمارستان پارس براي ديدن ليدر مصدوم باشگاه پرسپوليس است.
گفتني است اين ليدر پس از بازي مقابل پيام مشهد به دليل تصادف از ناحيه كمر دچار مصدوميت شده است.
-
داور دربي پايتخت ايراني خواهد بود
کانون هواداران پرسپولیس : قرار بود امروز بعد از جلسه مسئولان فدراسيون با اعضاي كميته داوران، نام داوران دربي مشخص شود. البته نتيجه نهايي اين جلسه به دليل عدم حضور مسعود عنايت به فردا موكول شد؛ اما تصميم قطعي براي استفاده از داوران ايراني در دربي گرفته شد.
به گفته طاهريان يكي از اعضاي كميته داوران فدراسيون، فردا با حضور عنايت در جلسه از بين سعيد مظفري زاده، خداداد افشاريان و محسن تركي يكي به عنوان داور دربي66 انتخاب مي شود.
فدراسيون فوتبال براي جلوگيري از تنش هاي احتمالي، نام داور انتخابي را تا روز پنجشنبه اعلام نخواهند كرد.
-
مرجع خبری پرسپولیس: جلسه هماهنگي ليدرهاي دو تيم استقلال و پرسپوليس با حضور مسئولان فدراسيون و سازمان تربيت بدني تشكيل شد.
از ساعت 11:30 صبح امروز جلسه هماهنگي ليدرهاي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با حضور 25 نماينده از هر دو تيم در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در اين جلسه نمايندگان سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال و مسئولان فرهنگي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس حضور داشتند و پيرامون ساماندهي هر چه بهتر تماشاگران در ديدار هاي تيم ملي ايران مقابل كره جنوبي و همچنين دربي 66 به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در اين جلسه مقرر شد ليدرهاي دو تيم با لباس هاي متحدالشكل در ديدار چهارشنبه تيم ملي ايران مقابل كره به ساماندهي تماشاگران بپردازند.
-
مرجع خبری پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: وينگادا تا پايان فصل با قدرت به كارش ادامه ميدهد
عباس انصاري فرد در تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه وينگادا با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور پيدا كرد و معرفي شد. او فردا به صورت رسمي كار خودش را با پرسپوليس شروع ميكند.
انصاري فرد افزود: هدايت تيم فوتبال پرسپوليس از امروز به بعد با وينگادا است. افشين پيرواني نيز نقش مهمي براي كمك به او و آشنايي با جو پرسپوليس دارد.
انصاري فرد ادامه داد: يك دستيار با وينگادا به ايران آمده و دستيار ديگر كه بدنساز است تا فردا به پرسپوليس ميپيوندد. فعلا با پيرواني و عابدزاده در كنار وينگادا توافق كرديم و در خصوص سعداوي، سرمربي تيم بايد نظر بدهد.
وي در جواب سئوالي كه از چه زمان به فكر حضور سرمربي خارجي بوديد؛ گفت: مسئولان باشگاه از وقتي كه قطبي رفته بود به فكر حضور سرمربي خارجي بودند و خوشحال هستم كه با تلاش و كوشش به خواسته خود رسيديم.
وي تاكيد كرد: به فكر اين نيستيم كه وينگادا احتمالا 4 يا 5 بازي ببازد و او را عوض كنيم؛ بلكه تا آخر فصل به او فرصت دادهايم.
انصاري فرد عنوان كرد: قرارداد ما با وينگادا يك سال و نيم است اما در صورتي كه تا پايان فصل از او رضايت نداشته باشيم قرارداد را فسخ خواهيم كرد.
انصاري فرد در خصوص اهداف خود گفت: اهداف من بلند مدت است اما نبايد از نتايج غافل شويم چون هواداران ما بسيار حساس هستند و هيچوقت دوست ندارند كه مورد بيتوجهي قرار بگيرند. اين باشگاه متعلق به مردم است و ما مطمئن هستيم كه با تلاش وينگادا به مقامهاي بالاتر ميرسيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب اين سئوال كه آيا دوست داريد داور دربي ايراني باشد يا خير؛ گفت: به نظر من بايد كمتر به اين مسئله دامن زد؛ چون اشتباه است. داور خارجي يا ايراني براي ما فرقي ندارد. ما تابع فدراسيون هستيم و هر تصميمي كه آنها بگيرند ميپذيريم.
وي افزود: چون ميدانم داوران هميشه زحمتكش هستند به بازيكنان گفتهام نبايد معترض باشند. آنها بايد از حاشيهها دوري كنند چون اشتباه داوري در همه جاي دنيا وجود دارد.
وي در خصوص غيبت مسئولان باشگاه پرسپوليس در فرودگاه در مراسم استقبال از وينگادا گفت: همه باشگاه نبايد به خاطر يك مربي به فرودگاه بروند. هيچ جاي دنيا اين كار را تائيد نمي كنند. مديرعامل جايگاه خودش را دارد. به جاي من عواملي بودند كه اين كار را انجام دادند. پس مشكل خاصي وجود ندارد.
انصاري فرد در جواب سوالي كه آيا حاضر است از بازيكنان پرسپوليس تست دوپينگ گرفته شود؛ تاكيد كرد: ما صددرصد آماده هستيم. اگر قرار است آزمايش انجام شود اصلا ناراحت نمي شويم چون قانون رعايت شده است.
وي در خصوص دربي 66 گفت: از هواداران ميخواهم تيم خود را تشويق كنند تا شاهد يك بازي زيبا و لذتبخش باشند. من هم به آنها قول ميدهم توقع آنها را برآورده كنيم. من هم به عنوان مديرعامل پرسپوليس انتظار دارم كه تيمم برنده باشد.
انصاري فرد درباره حضور نوري صبري در پرسپوليس گفت: تمام كارهاي حضور نوري صبري در پرسپوليس انجام شده بود اما وينگادا او را تائيد نكرد. به همين دليل با او به توافق نرسيديم و حضورش در پرسپوليس منتفي است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص كناره گيري مجيد فرخزادي از سخنگويي باشگاه اظهار داشت: من چون دسترسي به تمام مسائل باشگاه دارم تصميم گرفتم خودم صحبت كنم. ما هيچ كس را بركنار نكرديم و فرخزادي همچنان مانند قبل با قدرت به كارش ادامه مي دهد.
وي درباره ابراهيم توره گفت: من عادت دارم به شايعات توجه نكنم اما اميدوارم مسئله صحبت توره با استقلالي ها دروغ باشد در غير اين صورت مسئله فرق مي كند.