فریم ویر دستگاتون چیه؟نقل قول:
یعنی کسی واقعا نمیدونه؟ :wac:
فریم ویر دستگاتون چیه؟نقل قول:
یعنی کسی واقعا نمیدونه؟ :wac:
آوردنش دردسر داره، ارزش نداره. مگه اینکه خودش بیاره از تو جعبههم دربیاره بزاره تو ساکش اونطوری شاید گیر ندن.نقل قول:
سلام. دوست عزیز اون کسی که شما ازش پرسیدید خودش از کسه دیگه میگیره و اون فرد اصلی گرون میده.نقل قول:
واقعا کفر آدم در میاد.همون 360 ها رو که 240 میفروختند دارن میفروشن 300 تومن.اگه باز خودشون گرون میخریدند یه حرفی ولی همون قیمت خریدند و دارن گرون تر هم میدند و خجالت هم نمیکشند.
خیلی ریلکس جواب میدن خوب تابستونه...
سلام
آقا xbox من بازیهای جدید رو نمی خونه و پیغام آپدیت میده می خواستم بدون آپدیتش به چه صورت هست ؟
ببخشید میخواستم بدونم xboxتوانایی خواندن خواندن فیلم از روی VCDوDVDرا دارد یا نه وطریقه اپدیت ان را به طور کامل اموزش دهید:7::20:
من یک چیز جدید کشف کردم وقتی یک پروفایل جدید میسازیم ویک ایمیل جدید بهش میدیم باز هم 1 ماه لایو گولد رایگان بهت میده:21:
شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
نه من از اون کسی که پرسدیم ایشون اواخر اردیبهشت 10 تا 360 اورده بودند و 240 میفروختند و حالا 8 تا از اون 10 تا مونده و همونا رو دارن 285 میفروشن...:19:نقل قول:
یه روز خوب میاد...:18:
بدون آپدیت نداره باید آپدیت کنی.آپدیتش هم حدود 80 مگ هست.نقل قول:
تا 3 بار بیشتر نمیتونی...:27:نقل قول:
سلام دوستان گل.
از وقتی بن شدم دیگه پیگیر قضایای لایو نبودم اما ار یکی شنیدم که به یه روش میشه همون دستگاه از حالت لایو میاد بیرون.
میخ.استم بدونم واقعا حقیقت داره که برم دنبالش یا نه؟
نمیدونم.از کجا بفهمم؟ البته میدونم کپی خور شده چون اکثر بازیهای کپی شده رو اجرا میکنهنقل قول:
مثل اینکه اگه توپ خونه ببری 10 تومن ازت میگیرن هاردتو عوض میکنن.نقل قول:
بعد کنسول از بن درمیاد.
البته من خودم فقط شنیدما...
:دی