؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم هر جور شده این خط موجود را نگه دارم، حتی اگه شده اجاره نامه صوری بگیرم و ...!! چون قابلیت ADSL با کیفیت خوب رو داره. نگرانم خط جدید که میخرم نویز بالا داشته باشه یا اصلا قابلیت ADSL نداشته باشه!! ولی مثل اینکه چاره ای جز خرید نیست
با سلام
دوستان مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا شده یا نه؟
با تشکر
چندین بار پرسیده شده...........
خیر هنوز اجرا نشده
یک نکته موقع خرید خطنقل قول:
وقتی میخواهید خط جدید بگیرید حتما بگید که برای ADSL میخوام
و حتی اگر شده برید واحد مهندسیشون و بخواهید که
نقشه منطقه شما رو چک کنن که یک وقت PCM بهتون ندن
منم 512 نامحدود داشتم در 2 دقیقه 2 مگش کردم. از تو خونه . خیلی آسون. اول تبدیلش کردم به prepaid اون 1 ثانیه انجام شد. یعنی از روی قبض تلفن جدا کردم هزینشو از ماه بعد اصلا گزینه adsl زو نمیزنه.بعدشم 1 و 2مگ باز شد برای انتخاب.
2 مگ رو انتخاب کردم و 1 دقیقه بعد تغییر کرد پهنای باندم به 2 مگ.یه 2 مگ 6 ماهه خریدم با کارت عابر بانکم و رمز دومش. 113 تومن. 16 گیگ حجم داره روش. هر وقت اون 16 گیگ تموم شدحجم اضافه هم هر گیگ 3800.
اینم تست سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مبارکه دوست عزیز.
2 تا سوال:
یعنی ماهی 3 گیگ هم نمیشه؟!
حالا اون 2 مگ به چه دردی میخوره؟
دوستان میشه یکی برام روشن کنه این جملات یعنی چی دقیقا؟
۱- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
دقیقا این بازه قرارداد یعنی چی؟نقل قول:
ارائه 5 گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه تشویقی مختص مشترکین سرویس 2Mbps و 3گیگابایت حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی مختص مشترکین سرویس 1Mbpsدر بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم
1. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟
2. آیا اینترنت محدود (10 مگ مثلا) شامل شبانه رایگان هست؟
نقل قول:
1- بستگی داره اون کارمند مخابراتی که هنگام رجوع شما میخواد سرویس بده گیر باشه یا نه، مرکز قدوسی اکثر کارمنداش حتی شما رو راهنمایی هم میکنند اگه زیر و بمی داشته باشه و راحت و بدون گیر هم سرویس های سرعت بالا رو ارائه میدند.
2- اینترنت های حجمی رایگان شبانه ندارند. فقط طرح های کمپین ستاره دار هست که شبانه دارند، به عنوان کاربر جدید هم فقط میتونی تا 2 مگ کمپین بگیری. کمپین های شگفت انگیز 5 مگی و 10 مگی با شبانه رایگان فقط به کاربران فعلی سرویس های 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود که بخواهند تغییر سرویس به کمپین بدهند ارائه داده میشه. یک سال هم نمیتونی تعرفه رو تغییر بدی یا تخلیه کنی اگه کمپین بگیری و اگرنه باید جریمه پرداخت کنی.