مودم با چیپست برودکام بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم با چیپست برودکام بگیرنقل قول:
دوستان الان مثلا من 2 مگ بگیرم با شبانه رایگان که گفته بعد از دوبرابر حجم دانلود کنی محدود میشه مثلا سرعتش چند میشه ؟
من کلا دانلود زیاد مینکم و سریال و بازی و فیلم و اینا زیاد میگیرم می خوام ببینم شبانه محدود بشه چقدر میشه با سرویس دو مگ گرفت شبی ؟
من قزوین ساکنم
مرسی
سرعت محدود نمیشه حجم شما نیم بها حساب میشه ِالبته من پارسال داشتم که اینجوری بودنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرویسهای عادی را خیلی شدید محدود میکند که دانلود امکانپذیر نباشد، اما سرویسهای جشنواره که خیلی هم ارزانتر هستند را در بدترین حالت به 1 مگابیت محدود میکند.نقل قول:
آقا من الان از پشتیبانیش پرسیدم. میگن برای شبونه تا 70% مقدار حجمی که تو روز رو مصرف کردی میتونی با سرعت 12مگ ( طرح جشنواره ) دانلود کنی. یعنی اگه در طول روز1گیگ دانلود کنی شب میتونی 700 مگ با سرعت اسمی دانلود داشته باشی ولی بعدش سرعت میاد روی 1مگ. گفت مطمئن که از 1مگ پایینتر نمیاد. لطفا اساتیدی که مشترکن یه امار بدن ببینم این قضیه صحت داره یا نه ؟
ممنونم .
دوستانی که این طرح رو دارن می گفتن سرعت شبانه ۳۰۰ کیلوبایتهنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
اگه 300 پایینتر نیاد خوبه
ولی نیم بها زمانییه که تغییر سرعت بخوای نخوای همون رایگان میمونه فقط با سرعت محدود شده:n13:
اما برای من سرعت محدود شده رو با 1/3 حساب میکردنقل قول:
اما برای من سرعت محدود شده رو 1/3 حساب میکردنقل قول:
نقل قول:
من 2 مگ یکساله دارم با شبانه رایگان، الان سرعت شبانم محدود نشده، چون 180 گیگ حجم روزانه دارم، ولی سرعت شبانه برای من 300 هست، روزانه هم حدود 450
شنیدم اگه حجم شبانه تموم بشه، اگه نخوایی از حجم روزانت کم بشه انقدر سرعت میاد پایین که نتونی دانلود کنی، معمولا تو اون حالت همه کم شدن از حجم رو انتخاب میکنن