مرام و معرفت و شعور و ادب شما در همین حده که سریع قضاوت می کنید، بدون این که دلیل طرف مقابل رو بپرسید
من که گفتم، اگه می خواید، در یک پست جداگانه توضیح بدم که چرا راضی ام.
ولی شما فکر کردید که خیلی عاقل هستید و من هیچی نمی فهمم، ببخشیدا !!
اصلا شما نمی فهمید منطق چـــــــــــــــی هست، بعد اومدید می گید هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وای میستید
شما اگه خیلی حالیت میشه، برو جلوی شرکت آسیاتک وایستا، برو جلوی مسئولین واستا، نمی خواد آدم ضعیف برای جر و بحث کردن گیر بیاری
تو اگه منطق سرت می شد، همون طور که من نوشتم، اول می پرسیدی که چرا راضی ام بعد قضاوت می کردی.
من که گفتم، اگه می خواین بیشتر توضیح بدم، ولی واسه آدم هایی مثل شما که از بین گوش و چشم و دهانشون، فقط دهان کار می کنه، فایده نداره....بی خیال. اگه بقیه اشون هم کار می کردن، قبل از قضاوت کردن، با من بیشتر صحبت می کردین...
اصلا بابا، من خر، من نفهم، من بی شعور، من عقب افتاده، شما هم عاقل و همه چیز فهم!! اصلا مغرت ترکونده!!
بابا خوش به حالت که هم می دونی اندروید چیه و هم وای فای
و هم چنین باریکلا به شما که قیمت همه چیزو داری و از رم و پیکسل و این چیزا هم سر در میاری.
اگه شما موقع خرید انقدر بی دقت هستید، که اینترنت با ضریب اشتراک 1 به ده رو می خرید و ازش اطلاعی ندارید معذرت می خوام. بله درست گفتید! حتما این "مـن" هستم که اینترنت 20 مگ می خرم با ضریب 1 به 100 و توجهی هم بهش نمی کنم. شــما که حواست خیلی جمعه و تازه منطق و مقایسه و ... هم سرت میشه، حتما میری بهترینو می خری.
راستی!!! خیلی بهت میاد که یه شرکت بزنی و شیک و مجلسی باهش دزدی کنی!! اصلا این کار خعـــــــــلی بهت میاد. نگران مشتری هات هم نباش!! خودم اولین نفر مشترکت می شم! <3