سلام دوستان من می خوام یه دوربین خوب بخرم و امیدوارم بتونم از راهنمایی های شما کمک بگیرم
من برای رنج حدود 1 تومن بین دو تا دوربین canon s120 و fujifilm XF1 موندم و همینطور برای رنج حدود 600تا 800 تومن هم بین S110 و SX280 HS موندم
چنتا سوال دارم :
1- تو هر رنج قیمت بنظرتون کدوم ارزش بیشتری به نسبت پولش داره (از لحاظ کیفیت عکس و فیلم ) ؟
2- آیا ارزش داره که 300 تا 400 تومن بیشتر بدی و یه S120 به جای S110 بگیری ؟
3- اگه خودتون بخواهید بین این 4 تا برای خرید اولویت بندی کنید چجوری و از چه لحاظی اولویت بندی می کنید ؟
من می خوام سعی کنم با حداقل پول یه چیزه خوب بگیرم چون الان بالاترین دوربینی که داریم توی خونه دوربین گوشی XPERIA x10 mini !!! و می خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه چون دیگه حسابمو خالی کنم بتونم یه 1 تومنیش رو بخرم ؟
(اگه لطف کنید و یه مختصر هم برای دلیل جواب های بالا توضیح بدید مثلا چرا می گید کیفیت عکسش بالا تره یا ارزش خرید بیشتری داره .)
دوستان راستی برای من مهم نیست دوربین سوپرزوم باشه یا نه برای من کیفیت عکس و فیلم و امکاناتش مهمه چون مثلا یکی از دوستانم یه دوربین D600 کنون داره که 5 تا اوپتیکال زوم دار کیفیت عکسش عالیه و جاتون خالی من داشتم با دوربین 5 مگاپیکسلیه گوشم (mini) باهاش مسابقه عکاسی می دادم و دبه در می آوردم کیفیت عکس من بالا تره:n09:
(آخه اینا چرا اینقدر گروننننن .........ما هم مثلا جوونیم اما از مدل های برباد رفته ............. هی ی ی ی ی ی:n28: )
بخشید دیگه - چی بگم آخه از این قیمت ها .....:n14:
ممنون از این فروم خوبتون